Πότε έρχεται και πόσο κοστίζει το νέο Toyota CH-R

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016, 15:06
Πότε έρχεται και πόσο κοστίζει το νέο Toyota CH-R

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     


Από τις 5 Δεκεμβρίου το νέο όχημα ελευθέρου χρόνου της Toyota με την ονομασία C-HR θα βρίσκεται στις Το Toyota C-HR δεν θα εφοδιάζεται με κινητήρα diesel...ελληνικές αντιπροσωπείες.

Το προχωρημένο σχεδιαστικά μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες, έναν βενζίνης χωρητικότητας 1.2 λίτρων turbo με 116 ίππους (αυτός που φορά το Auris) και έναν υβριδικό χωρητικότητας 1.8 λίτρων με 122 ίππους, γνωστός από το Prius.

Το zougla.gr βρίσκεται στην Ισπανία με τον απεσταλμένο Λουκά Παπαλάμπρο να παίρνει την πρώτη οδηγική «γεύση» λίγες ημέρες πριν το αυτοκίνητο «πατήσει» στην Ελλάδα.


Τα Toyota C-HR περιμένουν τους... οδηγούς τους!

Οι τιμές...
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αρχική τιμή του C-HR (έκδοση 1.2) θα είναι τα 20.350 ευρώ ενώ με οθόνη αφής στο εσωτερικό θα κυμαίνεται στα 21.900 ευρώ.

Η υβριδική έκδοση θα ξεκινά από τα 24.700 ευρώ. Στην πρώτη περίπτωση το κιβώτιο θα είναι εξάρι μηχανικό ή αυτόματο τύπου CVT ενώ η υβριδική έκδοση θα εφοδιάζεται μόνο με κιβώτιο CVT.


Δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Toyota πατώντας ΕΔΩΟ απεσταλμένος του zougla.gr Λουκάς Παπαλάμπρος βρίσκεται στην Ισπανία για να οδηγήσει το νέο C-HR
Σε λίγες ημέρες το Toyota C-HR θα βρίσκεται στην Ελλάδα....

Προχωρημένη σχεδίαση για Toyota...
Λίγο έξω από την Μαδρίτη...

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016, 15:06