Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά super car που έχουν κυκλοφορήσει στον κόσμο. Ο λόγος για το Το Ford GT αποδίδει 647 ίππους και αγγίζει σε τελική τα 347 χλμ./ώραFord GT, ένα αυτοκίνητο που έχει γράψει ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και πλέον στην σύγχρονή του μορφή καταφέρνει να προκαλεί τον θαυμασμό.

Ένα σπάνιο αυτοκίνητο που λίγοι μπορούν να αποκτήσουν εξαιτίας της περιορισμένης παραγωγής αλλά και της τιμής του, καθώς αγγίζει σχεδόν το μισό εκατομμύριο ευρώ (στο εξωτερικό). Με αυτή την τιμή θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι δεδομένο ότι δεν θα το δούμε ποτέ στην Ελλάδα εκτός και εάν συμβεί ένα… θαύμα. Αυτό λοιπόν το θαύμα που περιμένουν οι φίλοι της μάρκας αλλά και των σπορ αυτοκινήτων μπορεί να γίνει πραγματικότητα τους επόμενους μήνες!

Το άνοιγμα των θυρών γίνεται προς τα πάνω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουρές θα γίνουν…
Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, στις προθέσεις της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας Ford Αν θα έρθει, θα έρθει η αγωνιστική έκδοση!Motor Hellas  είναι να φέρει ένα GT στην χώρα μας.

Αν τελικά παρθεί η απόφαση (δεν εξαρτάται μόνο από την ελληνική εταιρεία) ίσως να έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά ακόμα και την αγωνιστική εκδοχή του GT, γεγονός που σίγουρα θα εκπλήξει τους πάντες και φυσικά τους φίλους της ταχύτητας που θα κάνουν ουρές για να το θαυμάσουν από κοντά.

Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε την αγωνιστική έκδοση του Ford GT

Οι προσπάθειες θα φέρουν… καρπούς;
Προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οι πιθανότητες όμως αλλά και οι προσπάθειες των ανθρώπων της μάρκας είναι τέτοιες που μας δίνουν την αίσθηση ότι το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα.

Μείνετε συντονισμένοι…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ford GT πατήστε ΕΔΩ

Έτοιμο να... καταβρχοχθίσει ό,τι κινείται!
Από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις δεν το χορταίνεις

Επιβλητικό..

Το εσωτερικό του αμερικάνικου super car
Η φωτογραφία του GT μιλά από μόνη της...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης