Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο SEAT Ibiza

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017, 13:05
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο SEAT Ibiza

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Το Ibiza κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά εδώ και 33 χρόνια και οι πωλήσεις δείχνουν πόσο επιτυχημένο είναι. Συνολικά έχουν παραδοθεί σε πελάτες 5,4 εκατομμύρια μονάδες και, όπως φαίνεται, To SEAT Ibiza θα είναι διαθέσιμο και με κινητήρα 1.0 λίτρου το νούμερο αυτό θα αυξηθεί κατακόρυφα με τη νέα γενιά του μοντέλου που... έρχεται.     
   
Πολύ σύγχρονο σχεδιαστικά, διαθέτει χαρακτηριστικά από κορυφαία μοντέλα του γκρουπ VW και πλέον σημαντικό στοιχείο είναι οι μεγαλύτεροι χώροι τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές (355 λίτρα). Από πλευράς μηχανικών συνόλων θα υπάρξει ο τρικύλινδρος βενζίνης χωρητικότητας 1.0 λίτρου απόδοσης 95 και 115 ίππων, όπως και ένας καινούργιος χωρητικότητας 1.5 λίτρων με 150 ίππους. Από την γκάμα δεν θα λείπουν και οι εκδόσεις diesel που θα ξεκινούν από τα 80 άλογα.


Άλλο... Ibiza δείχνει η νέα γενιά Ibiza!

Έρχεται...

Λίγο πάνω από τα 11.000 ευρώ υπολογίζεται να ξεκινά η τιμή του Ibiza...Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της SEAT, Χάρη Δάνδουρα, το νέο Ibiza θα βρίσκεται στην Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούνιο. Την περίοδο αυτή θα ξεκινήσουν και οι παραδόσεις, ενώ έναν μήνα πριν θα μπορεί ο καθένας να το δει στις αντιπροσωπείες όλης της χώρας.

Προς το παρόν οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί. Δεδομένου πως η σημερινή αρχική τιμή ξεκινά από τα 10.790 ευρώ, υπολογίζεται πως η νέα γενιά θα είναι διαθέσιμη με τιμή λίγο πάνω από τα 11.000 ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την γκάμα των μοντέλων της SEAT πατήστε ΕΔΩ


Το καλοκαίρι έρχεται η νέα γενιά του ισπανικού μοντέλου...
Πολύ ανεβασμένη η ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό του SEAT Ibiza

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017, 14:18