Η ολοκαίνουρια φίρμα πολυτελών αυτοκινήτων επιδόσεων Kincsem έχει πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση Το όνομα Kincsem προέρχεται από αγωνιστικό άλογο του 1870!κατασκευής hypercars και αυτό αποδεικνύεται από τις κινήσεις που κάνει στο παρασκήνιο. Η εταιρεία της οποίας το μότο είναι “Δεν υπάρχουν όρια”, κατάφερε να προσεγγίσει και να προσλάβει τελικά έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο της βιομηχανίας.

Ο Ian Callum είναι γνωστός από την εμπλοκή του στη Jaguar με πολλά σχεδιαστικά κοσμήματα της αυτοκίνησης να έχουν δημιουργηθεί από τα χέρια του. Πλέον είναι μέρος του project Kincsem και είναι πεπεισμένος ότι θα κατασκευάσουν ένα πανέμορφο αυτοκίνητο με ακραία απόδοση και πολυτέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Ian Callum είναι ο εμπνευστής του ακραίου C-X75 της Jaguar

Κινητήρας ο οποίος θα δουλεύει στις 13.000 σ.α.λ.

Ο Callum αναφέρει πως οι άνθρωποι της Kincsem του έθεσαν το εξής ερώτημα: “Αν είχες το ελεύθερο να Το αυτοκίνητο αναμένεται να βασίζεται στο Jaguar C-X75 που δε βγήκε ποτέ στην παραγωγήσχεδιάσεις ότι ήθελες, τι θα έκανες;”. Με αυτό λοιπόν στο μυαλό του έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει το υπεραυτοκίνητο της ουγγρικής φίρμας. Το hypercar θα χρησιμοποιήσει κινητήρα τεχνολογίας F1 ο οποίος θα δουλεύει σε υψηλές στροφές, με υβριδικό σύστημα πολύ υψηλού επιπέδου, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα από τον αγοραστεί να βάλει την προσωπική του πινελιά στην ποιότητα του εσωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το όνομα Kincsem προέρχεται από ένα αγωνιστικό άλογο από την Ουγγαρία το οποίο στα τέλη του 1.800 είχε 54 νίκες σερί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρικό supercar που θα ακούγεται σαν V8 Formula 1

Η Fοrmula 1 έχει από φέτος δύο safety cars

Οδηγός McLaren έκανε κόντρες με Lamborghini και τράκαρε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης