Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το Audi R8 είναι ένα κορυφαίο super car που συνδυάζει ποιότητα, κρατήματα και φυσικά επιδόσεις. H σχεδίαση του δεν χρειάζεται… σχόλια ενώ για να καταλάβεις το πόσο γρήγορο είναι θα πρέπει να το Όσο το βλέπεις τόσο το ερωτεύεσαι…δοκιμάσεις στην πίστα. Σε ένα τέτοιο μέρος μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει όρια, εκτός και εάν είσαι επαγγελματίας οδηγός αγώνων.
  
Η νέα γενιά του Audi R8 κυκλοφορεί εδώ και περίπου 1.5 χρόνο στους δρόμους. Έχει τρομακτικές επιδόσεις που συνδυάζονται με τον φιλικό του χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να οδηγείς τόσο γρήγορα που πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεσαι την ταχύτητα. Η έκδοση coupe είναι η κλασική… έκδοση με τις σπορ γραμμές που το καθιστούν ως μία ξεχωριστή πρόταση στην κατηγορία του.

Άγριο και... sexy το Audi R8 Spyder!

Ταξινομημένο στην Ελλάδα
Τα πράγματα αλλάζουν ακόμα περισσότερο στην έκδοση spyder, δηλαδή την ανοιχτή, που μεταμορφώνει το αμάξωμα σε ένα εξωτικό τετράτροχο όχημα! Η ολοκαίνουργια έκδοση spyder είναι διαθέσιμη εδώ και λίγους μήνες στην αγορά, ωστόσο το πρώτο Audi R8 Spyder, ταξινομήθηκε στην Εξωτική σχεδίαση, εξωτικές επιδόσεις… Τι άλλο να ζητήσεις;  Ελλάδα μόλις την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα R8 Spyder σε ένα πολύ ιδιαίτερο μπλε χρώμα που κάνει αντίθεση με την μαύρη υφασμάτινη οροφή και τις αντίστοιχες λεπτομέρειες. Όπως θα δείτε και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του zougla.gr, τα λόγια είναι περιττά όταν κοιτάζεις και – φυσικά – θαυμάζεις την εντυπωσιακή σχεδίαση.

Το Audi R8 Spyder εφοδιάζεται με V10 κινητήρα χωρητικότητας 5.12 λίτρων ο οποίος αποδίδει 540 ίππους και παράγει 540 Nm ροπής. Στην γλώσσα των αριθμών και της… πραγματικότητας, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3.6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 318 χλμ/ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Audi R8 πατήστε ΕΔΩ

Το συγκεκριμένο R8 κυκλοφορεί στην Ελλάδα!

Από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις απολαμβάνεις τη... θέα
Πόσο πιο... premium και σπορ;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης