Το Hypercar της McLaren με την κωδική ονομασία BC-03 είχε ξεκινήσει ως ένα concept του τμήματος McLarenΜόλις 6 μονάδες θα κατασκευαστούν! Special Operations το οποίο εμπνεύστηκε από το Ultimate Vision GT πίσω στο 2017. Επίσημα η Mclaren δεν έχει ανακοινώσει κάτι για το συγκεκριμένο ωστόσο οι φήμες έχουν αρχίσει να οργιάζουν για ένα μοναδικό μοντέλο το οποίο θα κατασκευαστεί σε μόλις 6 μονάδες!

Φώτα, καθρέπτες και φλας υποδηλώνουν ότι το Sebra θα μπορεί να κινηθεί στο δρόμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλαίσιο, φρένα, αναρτήσεις από το Senna

Οι πληροφορίες από τη Βρετανία αναφέρουν πως το Sabre θα είναι εφοδιασμένο με το ανθρακονημάτινο monocoque πλαίσιο του Senna, τα ίδια κεραμικά φρένα και την ανάρτηση RCC II (RaceActive Chassis Control II). Από τις spy photos μπορούμε να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για ένα extreme hypercar με μια τεράστια πίσω αεροτομή και ένα κεντρικό πτερύγιο το οποίο όμως θα είναι για χρήση στο δρόμο.

Βγαλμένο από τα τρελά concept cars του Grand Tourismo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υβριδικός κινητήρας που φτάνει τους 1.150 ίππους

Ο κινητήρας θα προέρχεται επίσης από το Senna με τον 4λιτρο V8 ο οποίος αποδίδει 790 ίππους και 800Nm ροπής, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχουμε και βοηθητικό ηλεκτροκινητήρα σε υβριδική μορφή με την ισχύ να ξεπερνάει τους 1.100 ίππους συνδυαστικά. Με μόλις 6 μονάδες προς κατασκευή έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πλέον σπάνια hypercar της αγοράς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης