Πρώτη σε πωλήσεις σε Καρδίτσα, Δράμα και Κέρκυρα η Peugeot

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017, 15:17
Πρώτη σε πωλήσεις σε Καρδίτσα, Δράμα και Κέρκυρα η Peugeot

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     


Με το δεξί ξεκίνησε η φετινή χρονιά για την μάρκα Peugeot γεγονός που μαρτυρούν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων για τον μήνα Ιανουάριο. Η γαλλική φίρμα έκανε δυνατό... μπάσιμο με 498 ταξινομήσεις και Η Peugeot κερδίζει συνεχώς έδαφος στην ελληνική αγορά... μερίδιο αγοράς της τάξης του 7.7% (επίσημα στοιχεία ΣΕΑΑ), γεγονός που την έφεραν στην τρίτη θέση των πωλήσεων πίσω από τις Toyota και VW.

Κάνοντας ανάλυση των στοιχείων που έχει στην διάθεσή του το zougla.gr, σε τρεις νομούς η Peugeot κατάφερε να πουλήσει τα περισσότερα αυτοκίνητα από κάθε άλλη μάρκα και συγκεκριμένα στους νομούς Καρδίτσας, Δράμας και Κέρκυρας. Στην Δράμα το ποσοστό μεριδίου άγγιξε το 33.33%, στην Καρδίτσα το 23.08% ενώ στην Κέρκυρα που υπήρξε... ισοβαθμία με τη Nissan το μερίδιο αγοράς έφτασε το 20%.

To Peugeot 2008 πήγε πολύ... δυνατά!

Με το καλημέρα...
Ένα από τα αξιοσημείωτα ήταν αυτό της Καρδίτσας όπου ο επίσημος διανομέας (Ευάγγελος Θεμελής & ΣΙΑ ΙΚΕ) που προστέθηκε στο δίκτυο της Peugeot μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο σημείωσε εντυπωσιακά υψηλά ποσοστά.

Από εκεί και πέρα στην Δράμα τη διαφορά έκανε η Trade Car ΕΠΕ και στην Κέρκυρα η Corfu Genesis ΑΕ.Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Peugeot παρτήστε ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης: Τι αυτοκίνητα αγόρασαν τον Ιανουάριο και ανά νομό οι Έλληνες;

 Το Peugeot 208 συνεχίζει την δική του πορεία στην ελληνική αγορά...

Με το δεξί ξεκίνησε το Peugeot 3008...

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017, 15:17