Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατηγορία οχημάτων ελευθέρου χρόνου, γνωστή και ως κατηγορία SUV, έχει μία συνεχή ανάπτυξη μεριδίου αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ολοένα και Το Range Rover Evoque είναι ένα από τα πιο όμορφα SUV…περισσότερες εταιρείες προσφέρουν πλέον προτάσεις που μέχρι πρότινος ούτε καν μπορούσαμε να φανταστούμε (π.χ. Bentley, Maserati κ.λπ.).

Η Range Rover είναι μία εταιρεία με μακρά παράδοση στα 4×4 και σε τέτοιου είδους οχήματα. Με τη σειρά του το Evoque είναι ένα μοντέλο που δεν περνά απαρατήρητο τόσο εξωτερικά όσο και σχεδιαστικά. Σπορ γραμμές και σχεδιαστικές καινοτομίες στο εσωτερικό δίνουν την αίσθηση ενός μοναδικού αυτοκινήτου όταν βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι αλλά και όταν κάθεσαι στην καμπίνα των επιβατών.

Range Rover Evoque...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φόροι, φόροι, φόροι…
Στην Ελλάδα η τιμή του Evoque ξεπερνούσε τα 60.000 ευρώ, ωστόσο με το νέο φορολογικό καθεστώς Παράδεισος… αυτοκινήτων η Κύπρος!το νούμερο αυτό έπεσε αισθητά και πλέον το βρετανικό SUV είναι διαθέσιμο με 44.600 ευρώ στην έκδοση 2.0 diesel με 150 ίππους.

Η τιμή μπορεί να μειώθηκε, ωστόσο οι φόροι παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, κάτι που μπορούμε να διαπιστώσουμε αν κοιτάξουμε την τιμή του αυτοκινήτου στην Κύπρο. Συγκεκριμένα διατίθεται με 29.900 ευρώ από τον τοπικό εισαγωγέα, δηλαδή σχεδόν 15.000 ευρώ περισσότερα από ό,τι στη χώρα μας…

 

Όσοι είναι δύσπιστοι με την τιμή του Evoque στην Κύπρο μπορούν να πατήσουν ΕΔΩ

 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Range Rover Evoque πατήστε ΕΔΩ

Από τα πιο... sexy SUV
To Evoque δεν είναι μόνο όμορφο αλλά έχει και δυνατότητες εκτός δρόμου...
Το εσωτερικό του βρετανικού μοντέλου...

Και για όσους δεν πιστεύουν πως το Evoque πωλείται σε τιμή 29.900 ευρώ!

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης