Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες σημειώθηκε από τη Fiat και την ιταλική αλυσίδα supermarket Esselungaκαθώς οι δύο μεγάλες εταιρείες χρειάστηκαν μόλις δύο ημέρες για να παραδώσουν 1.495 Το επίτευγμα γράφτηκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!αυτοκίνητα στους νικητές ενός μεγάλου διαγωνισμού.

Τα εκατοντάδες 500αράκια είχαν δημιουργήσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα καθώς είχαν παραταχθεί στην πίστα δοκιμών του εργοστασίου της Fiat στο Mirafiori, εκεί όπου έχουν δοκιμαστεί πολλά από τα μοντέλα που έχουν διαμορφώσει την ιστορία της ιταλικής μάρκας.


Δείτε το σχετικό video από την εκδήλωση…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά 1.520…
Να σημειώσουμε πως η ιταλική φίρμας είχε δημιουργήσει ειδικά για τους σκοπούς του διαγωνισμού 1.520 πανομοιότυπα Fiat 500 Esselunga σε λευκό χρώμα, μπεζ εσωτερικό, ειδικής σχεδίασης ζάντες Πανομοιότυπα 1.520 Fiat 500!!!14 ιντσών και πλούσιο εξοπλισμό, βασισμένα στην έκδοση Lounge 1,2 69 ίππων.

Οι 25 από τους 1.520 νικητές του διαγωνισμού που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην ειδική εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους τις επόμενες μέρες.

Το ιστορικό αυτό κατόρθωμα πιστοποιήθηκε από την παρουσία του επίσημου εκπροσώπου της Guinness World Record TM, ο οποίος το ενέκρινε για να συμπεριληφθεί στο βιβλίο Γκίνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fiat 500 πατήστε ΕΔΩ


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης