Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το EZ-ULTIMO βγάζει… μάτιαΤα πρωτότυπα οχήματα είναι αυτά που πάντα προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου, γιατί πολύ απλά οι σχεδιαστές αφήνουν τη φαντασία τους να… οργιάσει χωρίς να έχουν περιορισμούς.

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, το Groupe Renault παρουσίασε το EZ-ULTIMO, ένα ρομποτικό, αυτόνομο, ηλεκτρικό, διασυνδεδεμένο concept car, που αποτελεί μια πλατφόρμα για υπηρεσίες κοινόχρηστης μετακίνησης.

Μόνο αυτοκίνητο δεν το λες. Ίσως έργο τέχνης...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Εμπειρία…

Το EZ-ULTIMO θα απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να αναβαθμίσουν την εμπειρία μιας ιδιωτικής βόλτας στην πόλη, μιας πολυτελούς τουριστικής εμπειρίας, ή ακόμα και στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν την premium εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους και στις μετακινήσεις τους.

Δεν αργεί η εποχή που θα βλέπουμε τέτοια οχήματα στους δρόμους...


Άνετη και εύκολη ζωή…

Μέσα σε αυτό το εντυπωσιακό από κάθε άποψη γαλλικό μοντέλο οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους με όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που χρειάζονται είτε για να χαλαρώσουν είτε για να διασκεδάσουν.

Το EZ-ULTIMO ενσαρκώνει την υπόσχεση της Renault για «Εύκολη Ζωή», προσφέροντας εύκολη πρόσβαση μέσω της μεγάλης, αυτόματα ανοιγόμενης πόρτας, και της περιστρεφόμενης θέσης που υποδέχεται τον επιβάτη.

Το εσωτερικό του EZ-ULTIMO

Σύγχρονη αρχιτεκτονική

Για ακόμη περισσότερη ιδιωτικότητα, οι επιβάτες προστατεύονται από τα αδιάκριτα βλέμματα από  Το βλέπεις και αναρωτιέσαι πότε θα κυκλοφορήσει κανονικά…γυάλινα παραπετάσματα στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου.

Το κομψό εσωτερικό του EZ-ULTIMO, εμπνευσμένο από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, είναι ειδικά κατασκευασμένο από υλικά ανώτερης ποιότητας, όπως το ξύλο, το μάρμαρο και το δέρμα, για μία ξεκούραστη και ευχάριστη εμπειρία.

Το πρωτότυπο μοντέλο εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα και δεν ξέρουμε αν στο μέλλον θα γίνει ένα από τα οχήματα που θα βλέπουμε στον δρόμο…

Το γυαλί καλύπτει πολύ μεγάλη επιφάνεια στο γαλλικό μοντέλο
Απλά... απίστευτο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης