Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, τον Οκτώβριο του 2016, η Renault παρουσίασε το πρωτότυπο μοντέλο της με την ονομασία Trezor.
   
Η εμφάνισή του ήταν τόσο εντυπωσιακή, που κατάφερε να Βράβευση λόγω… ξεχωριστής ομορφιάςαποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από σύσσωμο τον Τύπο, αλλά και από όσους είχαν την ευκαιρία να το θαυμάσουν από κοντά.

Τα θετικά σχόλια επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο με τη βράβευσή του στο πλαίσιο του Festival Automobile International, όπου κέρδισε τον τίτλο Most Beautiful Concept Car of the Year 2016.

Πάρτε… γεύση από το γαλλικό πρωτότυπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ηλεκτροκινητήρα

Το Trezor, αν και πρωτότυπο, εφοδιάζεται με το εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης που συναντούμε και στα μονοθέσια της γαλλικής φίρμας που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula-Ε. Με τον ίδιο  ηλεκτροκινητήρα που έχει το Trezor εφοδιάζονται τα μονοθέσια της Formula-EΜε αυτόν τον τρόπο το εντυπωσιακό πρωτότυπο προσφέρει μοναδική οδηγική αίσθηση με μηδενικούς ρύπους. Παράλληλα, μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που περιλαμβάνει και σύστημα αυτόνομης οδήγησης δείχνει την εστίαση της Renault στο να συνεχίσει να εφοδιάζει τα μοντέλα της με τεχνολογικά συστήματα αιχμής. 

Ο επικεφαλής σχεδιασμού του γκρουπ Renault Laurens van den Acker δήλωσε για αυτήν τη σημαντική διάκριση και έστειλε το μήνυμα για τις μελλοντικές τάσεις: «Οι δυναμικές, αισθησιακές γραμμές του TREZOR ανοίγουν τον δρόμο για σχεδιαστικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα δούμε σύντομα στα μελλοντικά μας μοντέλα».

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Renault πατήστε ΕΔΩ

Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει το Trezor για να φιλοξενήσει τους επιβάτες...
Είναι εντυπωσιακότατο!
Φοβερό από όποια γωνία και να το κοιτάξεις...
Το cockpit...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης