Θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια του κλάδου αυτοκινήτου έχει γίνει το ρεπορτάζ του zougla.gr σχετικά με τον επιχειρηματία που αναμένεται να επενδύσει πολλά χρήματα σε εταιρεία που θα δραστηριοποιείται To θέμα που ανέδειξε το zougla.gr έχει πάρα πολύ… ψωμί!στην εισαγωγή καινούργιων αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του zougla.gr ο Νικόλαος Ντάβαρης, βασικός μέτοχος της κυπριακής εταιρείας με την ονομασία «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου Α.Ε.» σχεδιάζει τον τρόπο που θα διεισδύσει στην αγορά με μια μάρκα που θα συζητηθεί πάρα πολύ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιχειρηματίας Νικόλαος Ντάβαρης θα επενδύσει μαζί και με άλλους επιχειρηματίες πολλά χρήματα στην εισαγωγή και διανομή αυτοκινήτων πολύ μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας...

Το θέμα παίζει και στην Κύπρο

Το θέμα του zougla.gr δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από την Κύπρο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αναπαραγωγή του, από κορυφαία ιστοσελίδα πολιτικού και γενικού περιεχομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για την ηλεκτρονική εφημερίδα offsite.com.cy, που όχι μόνο αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ αλλά έδωσε έμφαση τόσο στην πηγή όσο και στον αρθογράφο Βασίλη Σαρημπαλίδη.

Για να διαβάσετε το άρθρο στην κυπριακή ιστοσελίδα πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης