Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μία μάρκα όπως είναι η Mitsubishi, με ιστορία στον χώρο της αυτοκίνησης που ξεπερνά τα 100 χρόνια, «μιλάει», ο σεβασμός είναι δεδομένος. Ουδείς, άλλωστε, είναι σε θέση να αμφισβητήσει τις Ετοιμάζει πολύ δυνατό… μπαμ η Mitsubishi που επενδύει σε τεχνολογία και νέες τάσειςδιακρίσεις που έχει πετύχει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την αξιοπιστία των αυτοκινήτων αλλά και την κληρονομιά του «δεν σπάει, δεν χαλάει» που έχει χτίσει χρόνια…

Οι εποχές αλλάζουν και η τεχνολογία, ιδίως τα τελευταία χρόνια, έχει εισβάλει στην καθημερινότητα των πολιτών. Ο τρόπος που διαβάζουμε, ο τρόπος που επικοινωνούμε έχει αλλάξει, οπότε θεωρείται μονόδρομος ακόμα και ο τρόπος που μετακινούμαστε. Εδώ είναι που κάνει την εμφάνισή της η Mitsubishi, η οποία ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στον χώρο της αυτοκίνησης.

Δείτε στο παρακάτω video τι θα συναντήσουμε στο πολύ κοντινό μέλλον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλη… αυτοκίνηση

«Οδήγησε τις φιλοδοξίες σου». Αυτό είναι το νέο σλόγκαν της Mitsubishi MotorsΗ έκφραση «Drive your Ambition» (οδήγησε τη φιλοδοξία σου) είναι το νέο παγκόσμιο εταιρικό σλόγκαν της ιαπωνικής φίρμας.

Κοιτάζοντας το επίσημο video της μάρκας αντιλαμβανόμαστε ποιοι είναι οι στόχοι της, πού εργάζονται οι μηχανικοί της αλλά και ποια θα είναι τα νέα αυτοκίνητα – προϊόντα της.

Η Mitsubishi βλέπει από τώρα το αύριο της αυτοκίνησης...

Σαν από… ταινία

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως τα ηλεκτρικά οχήματα με πολύ μεγάλη αυτονομία θα μπουν στη ζωή μας, η Ηλεκτροκίνηση, μεγάλες ιπποδυνάμεις, αυτονομία και πολλά θα έχουν τα νέα Mitsubishi σύντομα! τετρακίνηση θεωρείται δεδομένη, ενώ τα συστήματα που μας προστατεύουν από επικίνδυνες καταστάσεις είναι μέρος του αυτοκινήτου. Επιπλέον, η ιπποδύναμη θα είναι ισχυρότερη, η σχεδίαση πιο φουτουριστική και φυσικά ένα σύγχρονο Mitsubishi θα μπορεί να μετακινεί τους επιβάτες ακόμα και χωρίς… οδηγό!

Όλα τα παραπάνω που μας θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας θα γίνουν πράξη και οι άνθρωποι της Mitsubishi εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση, γιατί πολύ σύντομα θα παίζουν σε άλλο… επίπεδο.

Δείτε τι… ετοιμάζει για το πολύ σύντομο μέλλον η Mitsubishi πατώντας ΕΔΩ

 

To νέο Mitsubishi Outlander PHEV είναι ένα όχημα που συνδυάζει βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις και οικονομία...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης