Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Citroen C3 τελευταία γενιάς δεν είναι ένα αυτοκίνητο της… σειράς, αλλά ένα αυτοκίνητο με χαρακτήρα και έντονη προσωπικότητα.

Ξεχωρίζει από μακριά και απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα όχημα που δεν είναι κατασκευασμένο απλά για να μετακινείται από το σημείο Α στο… Β.

Το ανανεωμένο Citroen C3 έχει προσωπικότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρώματα για όλα τα γούστα

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του ανανεωμένου C3 είναι το γεγονός ότι ο υποψήφιος οδηγός έχει να επιλέξει Όπως θες το… κάνεις και δεν μοιάζει σε άλλο!ανάμεσα σε 97 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματος, σε 3 επιλογές για την απόχρωση της οροφής, σε 3 για το διάκοσμο της καμπίνας και 2 νέα σχέδια για τις ζάντες του, ενώ επιπλέον συναντούμε και νέα σχέδια των Airbump στα πλαϊνά του μοντέλο.

Στην πράξη ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτό που πραγματικά του αρέσει και να το κάνει να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο. Συγκεκριμένα υπάρχουν διαθέσιμα:

Διχρωμίες και λεπτομέρειες....

Αμάξωμα και πλαίσια

Επτά χρώματα αμαξώματος όπου περιλαμβάνονται δύο νέα, Elixir Red και Spring Blue, πλέον των χρωμάτων της παλέτας (Perla Nera Black, Steel Grey, Platinum Grey, Soft Sand, Polar White).

Τέσσερα χρωματικά πακέτα στα οποίες περιλαμβάνονται τα πλαίσια των φώτων ομίχλης και ο διάκοσμος των Airbump.

Η οροφή μπορεί να μεταμορφωθεί σε έργο τέχνης...

Trendy οροφή με διακοσμητικά

Τέσσερα χρώματα για την οροφή, στα οποία περιλαμβάνεται το νέο Emerald Blue (μαζί με τα Opal White, Onyx Black, Aden Red). Τα χρώματα της οροφής, συνδυάζονται με τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, καθώς και με τα διακοσμητικά στις πίσω κολώνες του αμαξώματος.

Τρία διακοσμητικά οροφής: με την παρουσίαση των νέων γραφικών (Red, Techwood, Emerald) που τοποθετούνται αυτοκόλλητα στην οροφή αλλά και στις πίσω κολώνες του αμαξώματος).

 

Για να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις και τις τιμές του C3 πατήστε ΕΔΩ

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Citroen C3 πατήστε ΕΔΩ

 

Νέος είναι και ο διάκοσμος των Airbump...

 

Φυσικά αλλαγές και ξεχωριστές επενδύσεις έχει και η καμπίνα των επιβατών...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης