Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακύκλωση είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί όλους ενώ όσο περνούν τα χρόνια πρέπει να δίνουμε Η ανακύκλωση είναι πολύ σημαντικά για όλους μας…όλοι μας ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα. Στον κλάδο του αυτοκινήτου οι εταιρείες προσπαθούν να χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά έτσι ώστε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα να επιβαρύνει όσο το δυνατόν λιγότερο τον πλανήτη μας.

Ο όμιλος PSA και η Peugeot έχουν δεσμευθεί για τη βέλτιστη χρήση των διαθέσιμων πόρων, ενσωματώνοντας στη στρατηγική τους τη χρήση πράσινων ή ανακυκλώσιμων υλικών. Οι περιβαλλοντικές συνέπειες του σχεδιασμού των οχημάτων της έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη από τη γαλλική εταιρεία, γεγονός το οποίο επηρέασε και τα πρόσφατα λανσαρίσματα των νέων μοντέλων της μάρκας. Ήδη από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού, τα αυτοκίνητα πρέπει να περιλαμβάνουν ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία αξιολογούνται από τον ίδιο τον κατασκευαστή.

Το τελευταίας γενιάς 508 χρησιμοποιεί πολύ ψηλά ποσοστά ανακυκλώσιμων υλικών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ ψηλά ποσοστά ανακυκλώσιμων υλικών

Τα πιο καινούρια αυτοκίνητα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν ήδη παρουσιάσει τα πρώτα Τα 208, 2008 και 508 έχουν πολλά ανακυκλλωσιμα υλικά ή γίνεται χρήση από υλικά από φυσικούς πόρους… αποτελέσματα αυτοκινήτου που διαθέτει ανακυκλώσιμα υλικά ή υλικά από φυσικούς πόρους. Τα νέα Peugeot 208, 2008 και 508 έχουν ένα πολύ υψηλό ποσοστό ανακυκλώσιμων υλικών.

Συγκεκριμένα γίνεται χρήση φυσικών ινών για την ενίσχυση του ταμπλό, χρήση ανακυκλωμένου πολυπροπυλενίου στις προστατευτικές ποδιές (για τον αέρα κάτω από το δάπεδο, κάτω από το ρεζερβουάρ, στον αερόσακο, στους εμπρός / πίσω θόλους και στους εμπρός / πίσω προφυλακτήρες) αλλά και αντίστοιχη ανακυκλωμένου πολυαμιδίου στα τάσια των τροχών και της πολλαπλής εισαγωγής, καθώς και στο συγκρότημα βεντιλατέρ-κινητήρα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης