Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι ευκαιρίες είναι πολλές, Οι ειδικοί μάς  συμβουλεύουν. Ας  τους ακούσουμε για να μην την…  πατήσουμε! όμως άλλες τόσες είναι και οι παγίδες που κρύβονται μέχρι να καταλήξουμε στην ιδανική επιλογή, που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις πραγματικές μας ανάγκες και μπορεί να θεωρηθεί «value for money».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη βοήθεια της ομάδας του carwall.gr, της ιστοσελίδας με αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, συγκεντρώσαμε όλα όσα θα πρέπει να προσέξετε και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Χιλιάδες μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πωλούνται στην Ελλάδα. Πριν αγοράσετε ένα από αυτά κάντε τους απαραίτητους ελέγχους...

Συμβουλές από τους ειδικούς…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος αγοραστής είναι να καταλήξει σε ένα ρεαλιστικό budget το οποίο μπορεί να διαθέσει.
  • Έπειτα, πρέπει να κάνει μια πλήρη έρευνα αγοράς για το μοντέλο ή τα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν και να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.
  • Διαβάστε σχόλια και κριτικές σε sites και blogs τόσο όταν λανσαρίστηκε το μοντέλο όσο και σημερινά.
  • Εξετάστε τις προσφορές και τις πιθανές εγγυήσεις που παρέχονται από τους εμπόρους για να είστε εξασφαλισμένοι σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος μετά την αγορά. 
  • Μην αγοράζετε παρορμητικά.
  • Ελέγξτε εξονυχιστικά το αυτοκίνητο σε φιλικό συνεργείο ή με τον μηχανικό που εμπιστεύεστε.

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως όταν αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πατώντας ΕΔΩ

 
Μέχρι να γίνει δικό σας το κλειδί του νέου σας αυτοκινήτου ψάξτε, ρωτήστε, ελέγξτε...

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης