Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Camera: Χάρης Γκίκας, Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας, Iron Mike Zambidis (FB)


Αυτός ο Έλληνας μας κάνει παντού υπερήφανουςΕίναι παγκόσμιος πρωταθλητής, όχι μία αλλά… 18 φορές. Μετρά 17 τίτλους στο Kickboxing και έναν στην πυγμαχία γιατί πρόσφατα την ξεκίνησε. Ο λόγος για τον Μιχάλη Ζαμπίδη, έναν αθλητή που κάνει υπερήφανους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Είναι μαχητής, δεν τα παρατά ποτέ και έχει κάτι που τον καθιστά ξεχωριστό. Είναι χαμογελαστός, ευχάριστος και το χιούμορ βρίσκεται πάντα στην καθημερινότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης πανηγυρίζει τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο στην πυγμαχία και τον 18ο στο σύνολο...

 

Τον… διέλυσε

Πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα πυγμαχίας που έδωσε με τον Antonio Gomez. Όχι Όταν πετύχεις και φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις όλα είναι πιο γλυκά μετά. Η κούραση, ο πόνος…απλά κέρδισε αλλά τον… διέλυσε και μάλιστα με το ένα χέρι καθώς την ώρα του αγώνα του κόπηκε ο τένοντας από τον δεξί δικέφαλο.

Αναγκάστηκε λοιπόν να παίξει για 2,5 γύρους με ένα χέρι και κατάφερε 136 (!) χτυπήματα στον αντίπαλό του, που όχι μόνο δεν περίμενε να δεχτεί τόσα πολλά αλλά ούτε και τις επιθέσεις χωρίς σταματημό από τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή!

 

Στο κρεβάτι του πόνου αγκαλιά με την ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή

 

Επιστροφή σε 3-4 μήνες…

Μετά από την επιτυχία του και τον τίτλο που απέσπασε, μπήκε στο νοσοκομείο για επέμβαση. Όπως ο ίδιος Και σφαίρες να φας θα κερδίσεις (για τον αγώνα που του έφερε τον τιτλο) και μετά θα πέσεις κάτω…μας είπε θα χρειαστεί να περάσουν αρκετές εβδομάδες για την αποκατάσταση, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να επιστρέψει και πάλι στο ρινγκ.

Αν και με το χέρι στο… γύψο τον συναντήσαμε στο αγαπημένο του μέρος.

Μιλήσαμε για τον αγώνα που του χάρισε έναν ακόμα τίτλο, την αποκατάσταση, τις… δικαιολογίες που είπε για τον τραυματίσω στη μητέρα του αλλά και για τα αυτοκίνητα που έχει μεγάλη αδυναμία.

Αισθάνεσαι δέος απλά κρατώντας αυτή τη ζώνη...

 

Η BMW με τους 430 ίππους

Τον πήραμε από το σπίτι με μία BMW X2 και φτάσαμε στο γυμναστήριο του στη Γλυφάδα. Μας έδωσε τη χαρά να ακούσουμε τον ήχο από την προσωπική του BMW Z4 με τους 430 ίππους και μας έδειξε και ένα μέρος από τα τρόπαια που έχει κατακτήσει. Όπως θα παρατηρήσετε ήταν απολαυστικός, ευχάριστος και είπε πολλά πράγματα που δεν έχει ξαναπεί δημόσια…

Όπως θα δείτε και στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο zougla.gr, ο Iron Mike είναι ένας αθλητής καταδικασμένος να κερδίζει…

Ο Iron Mike οδηγεί BMW Z4 και BMW X2 και λατρεύει τις επιδόσεις...

Kαθημερινά οδηγεί μία BMW X2 1.5 diesel σε.. look M

 

Τι είπε στη συνέντευξη…

  • Πώς κέρδισε έναν ακόμα παγκόσμιο τίτλο
  • Ποιος πήρε την απόφαση να συνεχίσει τον αγώνα με ένα χέρι…
  • Πού έπιασε 335χλμ./ώρα με αυτοκίνητο…
  • Ποια είναι η άποψή του για τους Έλληνες οδηγούς…
  • Πόσα παιδιά θα ήθελε να κάνει…
  • Τι δικαιολογίες είπε στην μητέρα του για τον τραυματισμό που είχε…
  • Για την BMW Z4 που έχει με τα 430 άλογα αλλά και την BMW X2 με την οποία κυκλοφορεί καθημερινά
  • Ποια είναι η καθημερινότητα, τι τρώει και πόσες προπονήσεις κάνει…
  • Κάθε πότε τρώει σουβλάκια και… παγωτό!
  • Πίνει σκέτο ή με ζάχαρη τον καφέ;
  • Συμβουλές για να είμαστε σε φόρμα…
  • Η άποψή του για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα…
  • Τι του αρέσει από τη Formula 1…

 

Παρακολουθήστε την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε on camera στο zougla.gr ο Μιχάλης Ζαμπίδης λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση ενός ακόμα παγκόσμιου τίτλου και με το ενα… χέρι 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης