Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές στον κλάδο του αυτοκινήτου και σε διάφορους τομείς. Από εργαζομένους που έχουν χάσει την δουλειά τους και έχουν ήδη ξεπεράσει τους 55.000, μέχρι και εισαγωγικές εταιρείες που αλλάζουν χέρια, με πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Skoda – Αν επιβεβαιωθεί η είδηση του zougla.gr είναι σίγουρο πως θα υπάρξει έντονος προβληματισμός στον κλάδο… ΒΙΑΜΑΡ.

Επειδή όμως το ρεπορτάζ τρέχει, ήδη ετοιμάζεται να.. σκάσει μία νέα βόμβα στην αγορά, που αφορά στέλεχος μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, ένα από τα κορυφαία στελέχη της αγοράς αυτοκινήτου και με premium επιδόσεις στον τομέα των πωλήσεων, ήδη έχει υποβάλλει την παραίτησή του.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως θα δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά. Οι εξελίξεις τρέχουν και τα επόμενα 24ωρα θα σας ενημερώσουμε για το όνομα του στελέχους που αποχωρεί (η.. μετακομίζει), αν και εφόσον η παραίτησή του γίνει δεκτή. Περισσότερα στα «Νέα της Πιάτσας» την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης