Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο όχημα ελευθέρου χρόνου της Alfa Romeo με την ονομασία Stelvio είναι ήδη διαθέσιμο στην Ολοκληρώθηκε το… εμπάργκο με την τιμή της Stelvioελληνική αγορά.

Αρχικά η εισαγωγική εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει προς διάθεση περιορισμένο αριθμό μονάδων από την έκδοση First Edition, ωστόσο οι φίλοι της ιταλικής φίρμας μπορούν να την παραγγείλουν σε πιο προσιτή τιμή και με κινητήρα diesel.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής συνδυάζεται με σπορ χαρακτηριστικά by... Alfa Romeo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πλούσια έκδοση…
Συγκεκριμένα η έκδοση 2.2 diesel με τους 210 ίππους, τα 470 Nm ροπής, με αυτόματο κιβώτιο 8 Η αρχική τιμή αφορά στην έκδοση με τον κινητήρα 2.2 diesel με τους 210 ίππους… σχέσεων  και τετρακίνηση πωλείται στην τιμή των 57.000 ευρώ. Η εν λόγω εφοδιάζεται με πλήθος συστημάτων όπως διζωνικό κλιματισμό, 18άρες ζάντες, φώτα bi xenon, οθόνη 6.5 ιντσών κ.ά.

Από πλευράς επιδόσεων το 0-100 επιτυγχάνεται σε 6.6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 215 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την Alfa Romeo, η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 4.8 λίτρα καυσίμου για κάθε 100 χιλιόμετρα, ενώ πολύ μεγάλος είναι και ο χώρος αποσκευών που φτάνει τα 525 λίτρα.

Οι παραδόσεις των πρώτων Alfa Romeo Stelvio με την τιμή που ανακοινώθηκε σήμερα στις 19:00 θα ξεκινήσουν σε 1.5-2 περίπου μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Alfa Romeo Stelvio πατήστε ΕΔΩ

 
Η σχεδίαση για κάθε Alfa Romeo είναι μοναδική...
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης