Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από ένα περίπου χρόνο η είδηση ότι η εταιρεία ΒΙΑΜΑΡ σταματά την συνεργασία της με την Skoda H Skoda συνεχίζει κανονικά στην Ελλάδα και κάτω από την ομπρέλα ενός πολύ δυνατού ομίλου…έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν περίμενε πως σε μία σχέση 36 ετών έμπαινε ένα τέλος, καθώς οι πωλήσεις αλλά και τα μερίδα αγοράς ήταν υψηλά και πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο της Ευρώπης.

Από τότε ακούστηκαν πολλά, γράφτηκαν ακόμα περισσότερα, όμως η μπίλια έκατσε και όπως ήταν αναμενόμενο σταμάτησε στην… Kosmocar. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάτω από την ομπρέλα της και άλλες μάρκες του γκρουπ VW, άρα ήταν και αυτή που είχε και τις περισσότερες πιθανότητες για να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Skoda στην Ελλάδα. Τελικά η συμφωνία έκλεισε και με σημερινή της ανακοίνωση, η Kosmocar έκανε γνωστό το ποιος αναλαμβάνει από 1η Ιουνίου 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ανακοίνωση
«Από σήμερα 1η Ιουνίου 2016, η Kosmocar Α.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας του Ομίλου Volkswagen αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών ŠKODA στην Η αποκλειστική διανομή αυτοκινήτων και ανατλλακτικών ανήκει πλέον στην KosmocarΕλλάδα, σε συνέχεια της επιτυχημένης της συνεργασίας με τον Όμιλο Volkswagen τα τελευταία 46 χρόνια. Σε συνεργασία με την Kosmocar Α.Ε., θα ενισχύσουμε τις πωλήσεις μας και την παροχή υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά”, δήλωσε ο Werner Eichhorn, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ŠKODA για Πωλήσεις και  Μάρκετινγκ και συμπλήρωσε: “H Kosmocar A.E. είναι μια πολύ αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία και ως εκ τούτου ο καλύτερος δυνατός συνεργάτης.”

Κάτω από την ομπρέλα της Kosmocar βρίσκονται οι, VW, Audi, Skoda, Bentley, Bugatti, Ducati, VW Επαγγελματικά και Lamborghini serviceΑπό την 1η Ιουνίου η ŠKODA θα ενισχύσει τη θέση της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτων σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar Α.Ε. η οποία έχει αποδεδειγμένα μια μακροχρόνια κι επιτυχημένη  συνεργασία με τον Όμιλο Volkswagen. Στα επόμενα χρόνια, η μάρκα θα αναπτύξει την γκάμα των αυτοκινήτων της με γοργούς ρυθμούς ενσωματώνοντας μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα.

Στόχος του Τσέχου κατασκευαστή αυτοκινήτων είναι η σταθερή αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα.Η ŠKODA χαράζει νέους δρόμους παράλληλα με την KOSMOCAR».

Τι γίνεται με πελάτες και ΒΙΑΜΑΡ
Για τους πελάτες της μάρκας η υποστήριξη και το after sales θα γίνεται από την Kosmocar ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή η στρατηγική για να επιστρέψει και πάλι η Skoda σε υψηλές πωλήσεις. Όσον αφορά την ΒΙΑΜΑΡ, μαζί με την δραστηριότητά της σταμάτησαν και οι εργαζόμενοι που μέχρι πριν από ένα χρόνο ήταν περισσότεροι από 100, χωρίς σε αυτούς να συμπεριλαμβάνονται όσοι ήταν σε αντιπροσωπείες.

 

Επισκεφτείτε την σελίδα της Skoda πατώντας
ΕΔΩ

Για να δείτε τους επίσημους αντιπροσώπους της Skoda στην Ελλάδα πατήστε ΕΔΩ

 

 
Το Skoda Citigo
H Skoda Fabia...
To Skoda Rapid...
To Skoda Yeti...
H Skoda Octavia...
H Skoda SuperB...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης