Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα της Citroen στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα που φέρνει η εισαγωγική εταιρεία και η απήχηση που έχει στον κόσμο.

Το 2017 και το 2018 αποδείχτηκε επιτυχημένες χρονιές για την γαλλική φίρμα που συνεχίζει να κερδίζει έδαφος και να αυξάνει τα μερίδια και τα… νούμερα.

Ένα χαρακτηριστικό γράφημα που δείχνει την πορεία της μάρκας στην Ελλάδα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 4η θέση της Ευρώπης

Ωστόσο, πολύ σημαντικό είναι το στοιχείο που έχει να κάνει με τις ευρωπαϊκές πωλήσεις. Και αυτό διότι Σε τέτοια επίπεδα είχε να φτάσει από το 2011…η Citroen στην Ελλάδα  έχει φέρει μια από τις καλύτερες επιδόσεις σε εμπορικό επίπεδο της Ευρωπαϊκής αγοράς για το 2018. Συγκεκριμένα έχει βελτιώσει το μερίδιό της στη χώρα μας κατά 0,6 μονάδες, φτάνοντας στο 5,2% που είναι η 4η καλύτερη επίδοση μεταξύ των κυριότερων ευρωπαϊκών αγορών!

Η επιτυχία της Citroen στην Ελληνική αγορά, οδήγησε τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της μάρκας σε μεγάλη αύξηση το 2018. Σε αυτό το διάστημα, οι επιδόσεις σε εμπορικό επίπεδο, έχουν φτάσει το +32%, φτάνοντας τις 5.767 πωλήσεις, ρεκόρ από το 2011, σε ένα περιβάλλον που η αύξηση του συνόλου της αγοράς έφτασε το +16,5%.

Η Citroen κερδίζει συνεχώς έδαφος καθώς ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες. (στη φωτό το C4 Cactus)


Το κορυφαίο κατάστημα στην Ελλάδα

Η συνεργασία του εργοστασίου της Citroen (PSA) με την ελληνική αντιπροσωπεία, έχει αποδώσει καρπούς και αποτυπώνεται τόσο με την επίσκεψη της Προέδρου της Citroen, Linda Jackson τον περασμένο Σεπτέμβριο, όσο και με την δημιουργία του πρώτου La Maison Citroen στα τέλη της περασμένη χρονιάς.

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Citroen πατήστε ΕΔΩ

Με την έλευση του νέου C5 Aircross η Citroen θα μπει και σε νέα... χωράφια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης