Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Για 6η συνεχή χρονιά διεξάγεται ο διαγωνισμός Formula Student Ισπανίας ο οποίος ξεκινά σήμερα και
Στο φετινό διαγωνισμό συμμετέχουν 1.700 φοιτητές, 500 περισσότεροι από το 2014ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Αυγούστου. Στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση συμμετέχουν 1.700 φοιτητές μηχανολογίας χωρισμένοι σε 68 ομάδες οι οποίοι εργάστηκαν για ένα χρόνο στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη κατασκευή του δικού τους μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Οι συμμετέχοντες φοιτητές προέρχονται από 13 διαφορετικές χώρες, όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο και θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές-μηχανικούς με βάση την ικανότητα τους για καινοτομία και δημιουργικότητα στην κατασκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων.


Πάρτε μία γεύση από το τι γίνεται στη διάρκεια του διαγωνισμού Formula Student

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Seat κοντά στους φοιτητές
Χορηγός του διαγωνισμού είναι η αυτοκινητοβιομηχανία Seat που παρέχει με τη σειρά της τεχνική υποστήριξη από τους μηχανικούς του Τεχνικού Κέντρου της εταιρείας και θα είναι αυτοί που θα βαθμολογήσουν και τις κατασκευές. Η Seat θα απονείμει βραβείο στην ομάδα με την καλύτερη τεχνολογική καινοτομία και ένα επιπλέον έπαθλο για το καλύτερο όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης των 4 ημερών, η εν λόγω εταιρεία θα οργανώσει διάφορες δραστηριότητες και θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τα προγράμματα που απευθύνονται σε φοιτητές και τη δυνατότητα επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε αυτή.

 
Συνολικά 68 ομάδες θα συμμετάσχουν φέτος στο Formula Student...
Η αεροδυναμική ενός μονοθεσίου είναι πολύ σημαντική...
Η δημιουργία ενός αγωνιστικού μονοθεσίου αποτελεί ομαδική δουλειά..

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης