Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι (ERC) είναι ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του μηχανοκίνητου H Seajets ήταν χορηγός του πρωταθλητή Ευρώπης 2020.αθλητισμού στη Γηραιά Ήπειρο και ένα πρωτάθλημα στο οποίο μέχρι πριν από λίγα χρόνια βρισκόταν και το Ράλι Ακρόπολις.

Κορυφαίοι οδηγοί, κορυφαία αγωνιστικά και ανταγωνισμός σε πολύ ψηλό επίπεδο.

Αυτά είναι τρία χαρακτηριστικά του ERC το οποίο ολοκληρώθηκε στα Κανάρια νησιά, μετά από πέντε αγωνιστικές συναντήσεις σε άσφαλτο και χώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To ευρωπαικό πρωτάθλημα ράλι ολολκληρώθηκε. Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Alexey Lukyanuk με Citroen C3 R5 ο οποίος είχε τη στήριξη της Seajets

Τίτλος με Citroen C3 R5

Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχτηκε ο Alexey Lukyanuk ο οποίος αγωνίστηκε με ένα Citroen C3 της κατηγορίας R5.

Ο Ρώσος οδηγός ολοκλήρωσε το θεσμό με 121 βαθμούς αφήνοντας δεύτερο τον Oliver Solberg με 112 και τον Gregoire Munster με 86. Η κατάκτηση του τίτλου δεν ήταν μόνο ρώσικη υπόθεση αλλά και… ελληνική καθώς ο Alexey Lukyanuk συμμετείχε στο ERC με την στήριξη της Seajets, της μεγαλύτερης ακτοπλοϊκής εταιρίες ταχύπλοων σκαφών που δραστηριοποιείται στο Αιγαίο.

Ρώσος πρωταθλητής με... χορηγό εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα!

Τρεις συνεχόμενες χρονιές

Η Seajets, είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων στον κόσμο και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στήριξε τον ταχύτερο οδηγό στο πρωτάθλημα έχοντας σηκώσει το τρόπαιο δύο φορές με τον Alexey Lukyanuk και μία με τον Chris Ingram.

Μία πολύ σημαντική διάκριση που έδωσε και ελληνικό χρώμα στην διοργάνωση και από μία εταιρεία που έχει αποδείξει στην πράξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό πως στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Είναι ωραία να βλέπεις ελληνικές χορηγίες σε σημαντικούς ευρωπαικούς θεσμούς...

Η ελληνική σημαία ψηλά

Άλλωστε ακόμα και ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Seajets Μάριος Ηλιόπουλος συμμετέχει και ο ίδιος σε αγώνες αυτοκινήτου σημειώνοντας επιτυχίες που μεταφράζονται σε συνολικά 11 Μάριος Ηλιόπουλος: “Στόχος μας είναι η ελληνική σημαία να βρίσκεται πάντα στο πρώτο σκαλοπάτι της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα”…τίτλους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων. 

«Σε μία ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας, επιλέξαμε να παραμείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και να υποστηρίξουμε και φέτος κορυφαίους θεσμούς και αθλητές που προάγουν την αριστεία, τη συνέπεια και την πειθαρχία, αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν το όραμα της Seajets. Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που η Ελληνική σημαία κυματίζει δίπλα στον πρωταθλητή Ευρώπης για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, το οφείλουμε σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που η Seajetsαποτελεί κομμάτι της επιτυχίας του πρωταθλητή Ευρώπης Alexey Lukyanuk. Στόχος μας είναι η ελληνική σημαία να βρίσκεται πάντα στο πρώτο σκαλοπάτι της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα».

 

 

Ο Μάριος Ηλιόπουλος της Seajets έχει πάντα στόχο την κορυφή και τη θέση... Νο1. Ο ίδιος άλλωστε έχει κατακτήσει 11 τίτλους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων

 

Η τελική δεκάδα του πρωταθλήματος ERC. Πατήστε πάνω για να δείτε αναλυτικά όλη τη βαθμολογία όλων των οδηγών

 

 

Κορυφαίο θέαμα με το πλάι από τον Ρώσο οδηγό...

 

Στα Κανάρια νησιά ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα ERC

 

Το λογότυπο της Seajets στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του Ρώσου οδηγού...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης