Με κάθε αγορά ισχύει και 5 χρόνια δωρεάν service…Αυτό που πολλοί αγοραστές αναζητούν ψάχνοντας καινούργιο αυτοκίνητο κάνει πράξη η εταιρεία Σφακιανάκης.

Συγκεκριμένα διαθέτει προς πώληση καινούργια ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της BMW που αφορά στη Σειρά 1, στη Σειρά 2 Active Tourer καθώς και σε όλη την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων BMW X. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπτώσεις για τα παραπάνω μοντέλα ξεκινούν από 20% και φτάνουν έως το 35%.

Η έκπτωση για την Σειρά 1 αγγίζει το 20% (προ φόρων)


Για περιορισμένο αριθμό

Οι εκπτώσεις αφορούν σε τιμές προ φόρων, οι οποίες μεταφράζονται σε χιλιάδες ευρώ ανάλογα με το Οι προσφορές θα έχουν ισχύ μέχρι τέλος Οκτωβρίουμοντέλο κα την έκδοση που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος πελάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στοκ και μέχρι τέλος Οκτωβρίου γεγονός που σημαίνει πως όποιος παραγγείλει μία καινούργια BMW θα την παραλάβει άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η αγορά μπορεί να γίνει και με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, μέσω της BMW Financial Services ενώ σημαντικό είναι το στοιχείο πως τα αυτοκίνητα συνοδεύονται με πέντε χρόνια δωρεάν service (ή 60.000 χλμ.).

Πολύ ψηλό το επίπεδο εξυπηρέτησης στην εταιρεία Σφακιανάκης τόσο κατά την πώληση όσο και μετά από αυτή


Εναλλακτική πρόταση με… μεταχειρισμένα

Στην περίπτωση που η αγορά ενός καινούργιο αυτοκινήτου δεν καλύπτεται από το budget του πελάτη η εταιρεία BMW Σφακιανάκης διαθέτει και μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μάλιστα με λίγα χιλιόμετρα. 

Για να δείτε πολλά από αυτά (έτος πρώτης κυκλοφορίας, χλμ, φωτογραφίες κ.λπ.) πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της BMW αλλά και πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές της εταιρείας Σφακιανάκης πατήστε ΕΔΩ
 

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι ένα αυτοκίνητα με χώρους και ιδανικό για οικογένειες
Η BMW X3

 Η BMW Σφακιανάκης διαθέτει και μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων (πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να τα δείτε)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης