Με βασικό θέμα τη φράση «La Dolce Vita X Way of Life», 24 φοιτητές του προγράμματος Transport Design Το Misano είναι ηλεκτρικό και οι μπαταρίες στη θέση του συνοδηγού!IED του Τορίνο παρουσίασαν ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο με την κωδική ονομασία Misano. Πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο χρηματοδότησε το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Σχεδιασμού και είχε στόχο να φέρει κοντά τις μοτοσικλέτες με τα αυτοκίνητα πάντα με βάση την ιαπωνική φιλοσοφία της Suzuki.

Ως βάση των φοιτητών υπήρχε ένας διαφορετικός στόχος ο οποίος ήταν να φέρουν τους αναβάτες που λατρεύουν τις μοτοσικλέτες της Suzuki πιο κοντά στα αυτοκίνητα της εταιρείας. Έτσι εξηγείται και το όνομα του αυτοκινήτου το οποίο προέρχεται από τη διάσημη πίστα Misano όπου είναι γνωστή κυρίως για τους αγώνες μοτοσικλέτας στην Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μικρό σε διαστάσεις με έμφαση στην ποιότητα και τη σπορ αίσθηση.

Το Misano είναι πλήρως ηλεκτρικό με τις μπαταρίες στη θέση του συνοδηγού!

Το Suzuki Misano είναι ένα σπορ μοντέλο, μικρό σε διαστάσεις με βασικό του χαρακτηριστικό την ασύμμετρη Τα φωτιστικά σώματα LED σχηματίζουν το “S” της Suzukiκατανομή των θέσεων. Για να δοθεί η αίσθηση της μοτοσικλέτας οι δύο θέσεις είναι τοποθετημένες εμπρός και πίσω στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου αφήνοντας τη δεξιά πλευρά άδεια. Το τιμόνι είναι εμπνευσμένο από μοτοσικλέτα, αλλά λειτουργεί κανονικά σαν αυτοκινήτου, ενώ τα όργανα αποτελούνται μόνο από ένα Heads Up Display.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακές είναι και οι πόρτες οι οποίες έχουν ένα μεγάλο κομμάτι διαφανές από το οποίο μπορείς να δεις τι συμβαίνει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Φυσικά, το Misano έχει ανοιχτή οροφή για να δίνει την αίσθηση του ανέμου στον οδηγό, όπως σε μια μοτοσικλέτα. Το Misano θα βρίσκεται στο Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στο Τορίνο μέχρι τις 6 Ιουνίου.

Η παρουσίαση του Suzuki Misano

 

Το τιμόνι είναι εμπνευσμένο από μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι βαριά η… φανέλα του Suzuki V-Strom 1050 XT

Νέα χρώματα για το Suzuki Gixxer 250

Παρουσιάστηκε η νέα Suzuki GSX-S 1000

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης