Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Η νέα γενιά του Nissan Qashqai αποκαλύφτηκε σήμερα το μεσημέρι και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητα και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αναφερόμαστε σε ένα πραγματικό best seller  με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλον τον κόσμο και με ευχαριστημένους πελάτες ενώ είναι το μοντέλο που δημιούργησε μία νέα κατηγορία.

Η νέα γενιά του Nissan Qashqai θα βρίσκεται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

25 μέρες για την τελειοποίηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη νέα γενιά συναντούμε πολλές καινοτομίες, σύγχρονα χαρακτηριστικά αλλά και προχωρημένες πινελιέςΤα καθίσματα κάνουν και… μασάζτελειότητας όπως είναι για παράδειγμα το εσωτερικό και συγκεκριμένα τα καθίσματα.

Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι καινούρια ενώ πολύ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, η νέα σχεδίαση από δέρμα Nappa απαιτεί 25 ημέρες για να πάρει την τελική της μορφή, από την ημέρα που θα ξεκινήσει να φτιάχνεται. Από εκεί και πέρα χρειάζεται πάνω από μία ώρα για να «κεντηθεί» η νέα τρισδιάστατη σχεδίαση καπιτονέ σε σχήμα διαμαντιού.

Το αποτέλεσμα είναι υψηλής αισθητικής και ποιότητας ενώ δεν λείπει και η λειτουργία μασάζ  για τα εμπρός καθίσματα με τρία  προγράμματα που είναι διαθέσιμη στις κορυφαίες εξοπλιστικές εκδόσεις, με ρυθμίσεις που προσαρμόζονται εύκολα μέσω του συστήματος NissanConnect.

Το δέρμα Nappa είναι δέρμα υψηλής ποιότητας που συναντούμε σε πολυτελή αυτοκίνητα

Τι είναι το δέρμα νάπα;

Το δέρμα νάπα (Nappa) θεωρείται το δέρμα πολύ υψηλής ποιότητας και προέρχεται από την εξωτερική μεριά του δέρματος που είναι και η πιο λεπτή. 

Αυτός είναι και ο λόγος που το δέρμα Nappa έχει πολύ μαλακή αίσθηση και λεία υφή και το συναντούμε σε πολυτελή αυτοκίνητα.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Nissan Qashqai πατήστε ΕΔΩ

 

Την υψηλή πολυτέλεια την βλέπουμε σε όλο το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου

 

Πολυτέλεια και για τους πίσω επιβάτες...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai;

Οι πρώτες εικόνες του καινούριου Nissan Qashqai

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης