Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της DS Automobiles είναι το DS3 Crossback E-Tense και ήδη διατίθεται στην ελληνική αγορά.

Το γαλλικό Crossover δεν είναι premium μόνο στα λόγια αλλά και στην τεχνολογία όπως για παράδειγμα ισχύει με τα εμπρός φωτιστικά σώματα που είναι τελευταίας τεχνολογίας LED με τεχνολογία Matrix Beam.

Το DS3 Crossback είναι πλέν διαθέσιμο και ως ηλεκτρικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν «τυφλώνουν»

Τα συγκεκριμένα έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον, έτσι ώστε οι Τα φώτα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκεςοδηγοί να μπορούν να έχουν τα φώτα τους στη μεγάλη σκάλα συνεχώς χωρίς να «τυφλώνουν» τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Το σύστημα DS Matrix LED Vision διαθέτει τρεις μονάδες LED που καλύπτουν τη λειτουργία της “μεσαίας” σκάλας, καθώς και ένα μπλοκ χωρισμένο σε 15 τμήματα, σε κάθε προβολέα.

Η λυχνία LED του μπλοκ αυξάνει και μειώνει την ισχύ της προοδευτικά, κατά τμήματα, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης που ανιχνεύονται από μια κάμερα που βρίσκεται στο πάνω μέρος του παρμπρίζ. Έτσι φωτίζουν ένα μεγάλο και ευρύ τμήμα του δρόμου εμπρός από το αυτοκίνητο, χωρίς να «τυφλώνει» είτε τους προπορευόμενους είτε τους αντιθέτως ερχόμενους οδηγούς.

 

Τα φώτα DS Matrix LED Vision είναι σε άλλο... επίπεδο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης