Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τριήμερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Μεγάρων το χρονικό διάστημα 27-29 Μαΐου.

Η πολύ δραστήρια εθελοντική ομάδα Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ διοργανώνει το «δεύτερο αγώνα της οδικής ασφάλειας για το παιδί» και δείχνει με αυτό τον τρόπο το δρόμο μείωσης των ατυχημάτων – δυστυχημάτων εντός του αστικού κύκλου.

Το 2015 η εθελοντική ομάδα Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ Μεγάρων χάρισε 500 κράνη σε παιδιά...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων…
Συγκεκριμένα για την Παρασκευή 27 Μαΐου έχουν προσκληθεί και θα δοθούν 500 παιδικά μπλουζάκια με κοινωνικό μήνυμα «Δεν τρέχω στην πόλη μου» σε μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού της πόλης των Να μειωθεί η ταχύτητα εντός αστικού κύκλου από τα 50 στα 30 χλμ./ώρα…Μεγάρων αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής, Σαλαμίνας και Λουτρακίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  10.00-12.00 στο δημοτικό στάδιο όπου παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Σε κάθε παιδί θα δοθεί μία μπλούζα με λογότυπο τα 30 χλμ./ώρα μέσα σε μια σπασμένη καρδιά. Είναι το λογότυπο που παροτρύνει του ηγέτες κρατών να μειώσουν τα όρια ταχύτητας στο αστικό δίκτυο από τα 50 στα 30 χλμ./ώρα. Τις ώρες 17:00 – 21:00 θα απαγορευθεί η κίνηση των οχημάτων (εκτός ποδηλάτων) στον κεντρικότερο δρόμο των Μεγάρων και θα κινούνται μόνο ποδήλατα και πεζοί.

Το λογότυπο από τις μπλούζες που θα δοθούν σε 500 παιδιά...

Παιχνίδια και ποδηλατικός γύρος…
Το Σάββατο από 10.30 έως13.30 στη κεντρική πλατεία των Μεγάρων θα πραγματοποιούνται Πάρτε το ποδήλατο και κάντε βόλτα την Κυριακή σε πανέμορφες τοποθεσίες… κατασκευές και δράσεις από διάφορους φορείς με θέμα την οδική ασφάλεια και θα απευθύνονται σε μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου αλλά και θα διασκεδάσει τα παιδιά Anymater με θέμα την οδική ασφάλεια.

Τέλος την 3η ημέρα Κυριακή 29 Μαΐου θα διεξαχθεί ο 12ος ποδηλατικός γύρος των Μεγάρων.

Αριστερά ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας 'Κούρος' Ρηγας Μελετης με τον πρόεδρο της FIA Jean Todt και τον Σωτήρη Γιαννόπουλο, αστυνομικό και μέλος της ομάδας 'Κούρος'...
H αφίσα για τις τριήμερες εκδηλώσεις. Το zougla.gr παντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες...
Από την εκδήλωση του 2015...

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης