Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Καύσωνας, ζέστη και το μυαλό βρίσκεται στα μπάνια (του… λαού;) μπας και ξεφύγουμε λιγάκι από την καθημερινότητα, που έχει τσακίσει τους Έλληνες. Πάμε για μπάνιο και σκεφτόμαστε τον… ΕΝΦΙΑΠραγματικά δεν πάει άλλο και λίγες ημέρες διακοπών είναι σημαντικές για να γεμίσουν οι μπαταρίες μας.

Δυστυχώς όμως αντί να ξεκουραζόμαστε από την καθημερινότητα, θέμα συζήτησης ακόμα και στις διακοπές είναι η φορολογία που βρίσκεται στα ύψη, ο ΕΝΦΙΑ και η δόση της εφορίας που πρέπει να καταβληθεί μέχρι τέλη του μήνα.

Η υπογεγραμμένη αφίσα του πρώτου Έλληνα (5ος γενικής) στο φετινό ράλι Ακρόπολις, Σωκράτη Τσολακίδη. Όπως βλέπετε το zougla.gr ήταν δίπλα στον κορυφαίο οδηγό από την Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα του στους δύο αγώνες του πρωταθλήματος που απομένουν όπου θα τρέξει με Skoda Fabia R5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φουλ από μοντέλα
Ας προσπαθήσουμε βέβαια να τα κάνουμε όλα λίγο στην άκρη και να περιμένουμε να αλλάξει Όλοι στο ίδιο… καζάνι. Γιατί; επιτέλους κάτι σε αυτή τη χώρα. Είναι αδιανόητο να θες να δουλέψεις και το Κράτος να σε βάζει στην ίδια μοίρα με αυτούς που είναι αραχτοί και… χαϊ. Για να δούμε, πόσο θα μπορέσει να αντέξει ο λαός γιατί έτσι όπως το πάνε δεν ξέρει κανείς που θα οδηγήσει το πράμα.

Από την άλλη, βλέπουμε ολοκαίνουργια μοντέλα, πανέμορφα, ελκυστικά, με τεχνολογίες, με παροχές και δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να… ψωνίσουν. Γιατί ρε γαμώτο; Γιατί να μην μπορούμε να αποκτήσουμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο που είναι, είτε το θέλουμε είτε όχι, είδος πρώτης ανάγκης; Έχουμε 2017 και ακόμα κάποιοι λαϊκιστές (!), το θεωρούν ακόμα πολυτέλεια. Θα αλλάξουμε επιτέλους ή θα συνεχίσουμε να ζούμε δεκαετίες πίσω;

Τι θα κάνουμε με αυτά τα... οπίσθια. Δεν σ' αφήνουν να αγιάσεις!

Πού θα στείλετε ενημέρωση
Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… χαμπάρι μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

Υ.Γ. Τις καλύτερες διακοπές στην Ελλάδα, κάνουν οι συνταξιούχοι Ευρωπαίοι. Παίρνουν σύνταξη χιλιάδων ευρώ και παιρνουν στη χώρα μας σαν βασιλιάδες! Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε σύνταξη και αυτοί που παίρνουν, όσα παίρνουν, είναι… ψίχουλα.

——————————————————-

QUIZ:

Τι σχέση έχουν όσοι ασκούν το δημοσιογραφικό επάγγελμα (με ό,τι αυτό  συνεπάγεται σε δικαιώματα και υποχρεώσεις) με τους χομπίστες;

——————————————————-

Νέο συνεργάτη αναζητά η Toyota Hellas και γι αυτό  το λόγο έχει βάλει και αγγελία στο διαδίκτυο

 
——————————————————-

Ο διευθυντής πωλήσεων της Peugeot Γιώργος Ρέτζιος παρέδωσε τα κλειδιά του 3008, που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασσάλος, στο Survivor.

Ο Γιώργος Ρέτζιος παραδίδει τα κλειδιά του Peugeot 3008 στον Κωνσταντίνο Βασσάλο του Survivor

 
——————————————————-

Πολύ θετική η κίνηση του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου) να πραγματοποιήσει συναντήσεις με δημοσιογράφους για ανταλλαγή απόψεων και να συζητήσουν θέματα που αφορούν στο αυτοκίνητο.

——————————————————-

Ολοένα και περισσότερο κάνουν την εμφάνισή τους σε εκδηλώσεις οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης. Βολτάρουν… στην πρωτεύουσα τα καρντάσια που λέει και ένας φίλος!

——————————————————-

Άλλη μία βράβευση (εκδήλωση Brands with History), για το BMW Group Hellas, αυτή τη φορά από το Εκάλη Club.

Από αριστερά: Κωνσταντίνος Διαμαντής (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας), Νίκος Σινογιάννης (Επικεφαλής BMW Motorrad), Νοέλ Σακελλαροπούλου (Διευθύντρια Marketing BMW), Δημήτρης Τζάκας (Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων), Μάνος Δρακωτός (Επικεφαλής μάρκας ΜΙΝΙ) και Μιχάλης Γαγάνης (Υπεύθυνος Εκδηλώσεων και Dealer Marketing)
Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του BMW Group Hellas Κωνσταντίνος Διαμαντής παραλαμβάνει το βραβείο

——————————————————-

Είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο να σηκώνεις το τηλέφωνο αλλά και να επικοινωνείς με αυτόν που σε παίρνει για να σε ρωτήσει κάτι. Κίνηση που αξίζει να αναφέρουμε ιδίως όταν την βλέπουμε να γίνεται από Γενικούς Διευθυντές μεγάλων εισαγωγικών εταιρειών. Αν μη τι άλλο δείχνουν πως σέβονται τη θέση τους και το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

——————————————————-

Από 320 αυτοκίνητα αποτελείται ο στόλος της Mercedes που έχει προς διάθεση για τη νέα υπηρεσία StarRent η εισαγωγική εταιρεία. Μέσα από την πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει μπορεί ο καθένας να νοικιάσει αυτοκίνητο και να επιλέξει από μία μεγάλη γκάμα μοντέλων που σύντομα θα περιλαμβάνει και θωρακισμένα οχήματα!

 
——————————————————-

Μετά από πολλές ημέρες ταλαιπωρίας λόγω υψηλού πυρετού ο Πάρις Ποντίκας επέστρεψε στην ενεργό δράση και στα ερτζιανά. (Σαββατοκύριακο 13:00-14:00 στο Πρώτο Πρόγραμμα 105.8)

Ο Πάρις Ποντίκας

——————————————————-

Νέο τεύχος του gocar και συγκεκριμένα το Νο43 με εκδρομική διάθεση και δοκιμές όλων των νέων μοντέλων που μόλις έφτασαν στην Ελλάδα. Ηλεκτρονικό περιοδικό αυτοκινήτου για iPad με σχεδόν 29.000 downloads της εφαρμογής.

 
——————————————————-

Την εκλεκτή της καρδιάς του Αθηνά Μαυρογιάννη παντρεύτηκε στην Αράχωβα ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο επιχειρηματίας και πολύ γνωστός οδηγός αγώνων έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές τα ελληνικά χρώματα ακόμα και σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι ένας οδηγός αγώνων υψηλού επιπέδου και με ήθος παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες την Αθηνά Μαυρογιάννη

 
——————————————————-

Το 35ο τεύχος του ηλεκτρονικού InMotion by gazzetta βγήκε στον διαδικτυακό «αέρα». Σε αυτό μπορεί ο αναγνώστης να διαβάσει δοκιμές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, αγώνες, παρασκήνια και τα σημαντικότερα νέα από τον χώρο της ελληνικής και της διεθνούς αυτοκίνησης.

——————————————————- 

Τη νέα έκδοση του Space Star με κινητήρα 1.0 λίτρου και σούπερ τιμή (9.990 ευρώ) θα παρουσιάσει η Mitsubishi σε εκδήλωση που διοργανώνει… σήμερα!

 
——————————————————-

Κόντρα ανάμεσα σε Τάκη Τρακουσέλλη και Γιάννη Κανουπάκη για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς». Ένας θεσμός που έχει διχάσει τον κλάδο….

 
——————————————————-

Άλλοι ανεβάζουν φωτογραφία για το αυτοκίνητο και κάποιοι άλλοι γράφουν σχόλια για το φαγητό! Τι άλλο θα δούμε…

 
——————————————————-

Διήμερη ήταν η παρουσίαση του νέου Ford Fiesta στην οποία καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 60 δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι Μέσων.

O πρόεδρος της Ford Motor Hellas Νίκος Νοταράς μιλά στους δημοσιογράφους. Μαζί του και ο διευθυντής επικοινωνίας Γιάννης Κάττωριτς

 
——————————————————-

Στα Μέθανα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου Opel Crosland X με περισσότερους από 60 δημοσιογράφους και εκπροσώπους Τύπου.

 
——————————————————-

Σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου η VW παρουσίασε το νέο της μοντέλο με την ονομασία Arteon. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, ο σχεδιαστής του αυτοκινήτου Tobias Suhlmann και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Arteon Martin Hube.  

Το VW Arteon και στο βάθος από αριστερά, Tobias Suhlmann, Θανάσης Κονιστής και Martin Hube

 
——————————————————-

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα διοργανώνει η Hertz

 
——————————————————-

Έφτασε στην Ελλάδα η νέα έκδοση του Nissan Micra με τον κινητήρα των 1.000 κ.εκ. και τους 73 ίππους.

To πιο προσιτό Micra έχει προς διάθεση η Nissan

 
——————————————————-

Η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων MINI έφερε ήδη το πρώτο plug in hybrid μοντέλο της που δεν είναι άλλο από το νέο Countryman.

Αυτό είναι το πρώτο MINI που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα και μπαίνει στην πρίζα!

 
——————————————————-

H Vista Events διοργάνωσε την εκδήλωση για το νέο Ford Fiesta. Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε αναλάβει πριν από περίπου τρία χρόνια την μεγάλη εκδήλωση της VW στο Costa Navarino με τους 20.000 καλεσμένους όπως και την πρόσφατη εκδήλωση της Ford στην Ελλάδα με σχεδόν 450 προσκεκλημένους. 

Με το χαμόγελο τα κορίτσια της Vista Events παρέα με το νέο Ford Fiesta και τον... Στράτη Χατζηπαναγιώτου

 
——————————————————-

Για ρεπορτάζ… life style μαζί με δοκιμές κρασιών και εκλεκτών τυριών ταξίδεψε πριν από μερικές εβδομάδες ο Τάκης Πουρναράκης στο εξωτερικό. Τελικά… οδήγησε το Peugeot 5008!

 
——————————————————-

Αλήθεια πώς γίνεται να είσαι… «αλουμινάς» και… «αυτοκινητάς» ταυτόχρονα; Το μυστικό το ξέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος!!!

 
——————————————————-

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Παρουσιάσεις Καινούργιων Μοντέλων- Δημοσιογραφικές Αποστολές 

10 Ιουλίου
Mitsubishi Space Star εντός Αττικής (ελληνική παρουσίαση)

10-11 Ιουλίου
Audi στην Βαρκελώνη (τεχνολογίες μέλλοντος, παγκόσμια παρουσίαση)

12-13 Ιουλίου
Hyundai στην Γερμανία (στατική παρουσίαση μοντέλου)

13 Ιουλίου
VW εντός Αττικής (ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ελληνική παρουσίαση) 

18-20 Ιουλίου
Mercedes X-Class στη Νότιο Αφρική (παγκόσμια παρουσίαση)

18-20 Ιουλίου

Ford Fiesta (πανευρωπαϊκή παρουσίαση στην Ισπανία) 

24-25 Ιουλίου
Range Rover Velar στη Νορβηγία (COTY)

——————————————————-

Ατάκες και… σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου:

 

Και στο τέλος... Πουλάει το Toyota Yaris!

Η αλήθεια να λέγεται. Mercedes

Το πρώτο αφορά στις τάσεις της εποχής και το δεύτερο στον Γιώργο Καραγιωργάκη

Για το... μετά της παρουσίασης του VW Arteon

Καρφί για την οδηγική εμπειρία του Peugeot 5008 από τον Τάκη Πουρναράκη

Κάθισε στην άκρη και παραχώρησε την θέση του σε δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Χεράς, γιατί του αρέσουν οι αγώνες!

Για τον Μάριο Μπαρκή της Nissan ο λόγος...

 

 
——————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 8
2. www.protothema.gr 15
3. www.gazzetta.gr 16
4. www.sport24.gr 20
5. www.newsit.gr 22
6. www.car.gr 29
7. www.sport-fm.gr 31
8. www.newsbomb.gr 42
9. www.pronews.gr 48
10. www.skai.gr 59
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)
 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 227
2. www.autotriti.gr 250
3. www.gocar.gr 281
4. www.drive.gr 290
5. www.autoblog.gr 628
6. www.4troxoi.gr 709
7. www.autogreeknews.gr 908
8. www.motori.gr 941
9. www.caranddriver.gr 1.481
10. www.ix.gr 1.506
11. www.enkinisi.gr 1.516
12. www.caroto.gr 2.394
13. www.motornews.gr 2.641
14. www.carzine.gr 3.304
15. www.gonews.gr 3.597
16. www.carwall.gr 4.276
17. www.epitrohon.gr 4.631
18. www.motorsite.gr 6.128
19. www.offroader.gr 6.934
20. www.4drivers.gr 6.963
21. www.highoctane.gr 9.704
22. www.kartnews.gr 11.068
23. www.auto-internet.gr 19.113
24. www.topspeed.gr 19.606
25. www.automoto.com.gr 23.380
26. www.autoliveris.gr 27.634
27. www.ixauto.gr 37.416
27. www.trcoff.gr 46.335
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 9/7/2017

——————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Όσο καλοκαιριάζει τόσο το μυαλό μας είναι στις διακοπές και στη θάλασσα!!!

Περιοχή Βαθύ στα Μέθανα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης