Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους. Με πολύ ζέστη ξεκινάμε και σήμερα έχοντας την διάθεση πολύ ψηλά. Άλλωστε το καλοκαίρι συνεχίζεται και οι φίλοι του χειμώνα μπορούν να περιμένουν μέχρι να Άντε να γίνουν οι εκλογές και να αρχίσει και πάλι να δουλεύει το σύστημα… ευχαριστηθούμε εμείς που λατρεύουμε τον ήλιο!

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, οι ειδήσεις συνεχίζονται, το παρασκήνιο λειτουργεί στο… φουλ και τα νέα δε λένε να τελειώσουν. Το ευχάριστο είναι πως υπάρχει κινητικότητα και αυτό πρέπει να μας ικανοποιεί. Οι εκλογές αποτελούν σπαζοκεφαλιά, επηρεάζουν σημαντικά τις εξελίξεις αλλά να μου το θυμηθείτε πως όλα τα πάνε καλά. Ιδίως το 2016 η αγορά του αυτοκινήτου θα αρχίσει και πάλι να ανεβαίνει.

Στην τελική ευθεία…
Υπομονή… Πρέπει να αντέξουμε και θα το κάνουμε. Εδώ έχουμε φάει το γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσουμε. Ελπίζω μόνο να μην υπάρξουν ούτε απολύσεις, ούτε μειώσει σε μισθούς και ωράρια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

Καλή ανάγνωση!  

 

———————————————————

ΤΟ ΤΣΙΤΑΤΟ

Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με το θέμα των διαφημίσεων… Είναι αδιανόητο να είσαι δημοσιογράφος και να απαιτείς με το έτσι θέλω να σου βάλουν διαφήμιση. Προτιμότερο θα ήταν με το έτσι θέλω να βγάζεις το ρεπορτάζ… Μήπως πρέπει κάποιοι να σκεφτούν να αλλάξουν επάγγελμα;

 
———————————————————

Ψήνεται… η εκπομπή αυτοκινήτου στην ΕΡΤ3. Περισσότερα θα μπορούμε να ανακοινώσουμε σε λίγες ημέρες.

 
———————————————————

Υψηλόβαθμα στελέχη στην Volvo Car Hellas βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα!

———————————————————

Γέμισε το cinema με δημοσιογράφους που πήγαν για να δουν την ταινία Mission Impossible...

Την ταινία Mission Impossible 5 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου οι δημοσιογράφοι αυτοκινήτου με τις γυναίκες τους, καθώς η BMW οργάνωσε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο Mall. Αιτία η συμμετοχή της BMW στην ταινία με την εκρηκτική Μ3

Από αριστερά: Κώστας Μποιδάνης, Νίκος Γιαννούλας, Κώστας Διαμαντής (PR Manager ΒΜW Hellas)και Άρης Κόκκας

———————————————————

Χορηγός σε αθλητικές διοργανώσεις του Costa Navarino είναι η Ford αλλά και η εταιρεία πετρελαιοειδών BP.

———————————————————

Για σήμερα το βράδυ στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του ράλι Ακρόπολις που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου. Η παρουσίαση θα γίνει στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο Champion Jet2, καθώς η εταιρεία SeaJeats θα είμαι φέτος ο μεγάλος χορηγός που θα δώσει το όνομά της και στον εθνικό μας αγώνα.  

——————————————————— 

Ισχύει πως δημοσιογράφος σε μεγάλο έντυπο αντί να γράφει τα κείμενα μόνος του ζητά να του το κάνουν οι εκπρόσωποι των εταιρειών;

———————————————————

Μετακομίζει από τον Άλιμο (Αεροπορίας 4) η Suzuki και συγκεκριμένα πάει στην Βουλιαγμένης 580, εκεί που βρισκόταν η Ford. Μαζί και η μάρκα Renault. To τεράστιο κατάστημα στον Άλιμο θα μετατραπεί σε κεντρικό φανοποιείο της εταιρείας Σφακιανάκης.

 
———————————————————

 

Χορηγός με αυτοκίνητα στο 33o «Σπάρταθλον» θα είναι η εταιρεία Nissan. Ο ιστορικός αυτός αγώνας των 246 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου. Επικεφαλής του γραφείου Τύπου είναι ο Παντελής Τζερτζεβέλης.

 
———————————————————

Στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 574 μετακόμισε (από Βουλιαγμένης 580) η Ford και το κατάστημα αλλάζει και γίνεται το πρώτο Ford Store. Τα εγκαίνια υπολογίζονται να γίνουν στα τέλη του μήνα.
———————————————————

Ο Νίκος Βιτσιλάκης συνεργάζεται με την εκπομπή Traction εδώ και 16 χρόνια. Αναρωτιόμαστε αν θα τον δούμε φέτος να βγαίνει στο γυαλί…

———————————————————

Νέα ιστοσελίδα για την εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Jaguar. Καιρός ήταν… (για να την επισκεφτείτε πατήστε ΕΔΩ)

———————————————————

Επέτειο γάμου (8 χρόνια) έχει σήμερα ο Πάρις Ποντίκας… Ευχόμαστε να τα εκατοστήσει με την Ελισάβετ Ιωαννίδη

———————————————————

Αίσθηση προκάλεσε γι’ ακόμα μία φορά το θέμα που δημοσιεύσαμε με την Mazda στην Ελλάδα, αλλά και το πότε θα ξεκινήσει πωλήσεις. Αν και φαίνεται πως η εταιρεία θα αναλάβει μόνη της την εισαγωγή και διανομή αυτοκινήτων, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους.

———————————————————

Sexy…. τρακάρισμα, είχε ο δημοσιογράφος Γιάννης Σταυρόπουλος.. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε στο Facebook.

———————————————————

Το 1ο τουρνουά τένις στο χώρο των εργαζομένων αυτοκινήτου είναι γεγονός! Το διοργανώνει ο Αντώνης Στοιβαχτάρης. Περιμένουμε να μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με τους αγώνες.

 
———————————————————

Τριήμερο δημοσιογραφική παρουσίασης για τη νέα γενιά του Mitsubishi L200. Σήμερα, αύριο και την Τετάρτη με οδήγηση εντός Αττικής και σε άγριες ειδικές διαδρομές. Την περασμένη εβδομάδα έγινε το ίδιο για ανθρώπους του δικτύου.

———————————————————

Εκδήλωση στην.. Βουλγαρία ετοιμάζει η Isuzu.

——————————————————— 

Από πότε μετρήσιμα site είναι αυτά που ανήκουν μόνο στην ΕΝΕΔ (ένωση εκδοτών διαδικτύου); Δηλαδή όλα τα άλλα τι είναι; Τι άλλο θα ακούσουμε. Προφανώς αγνοούν πως μαθαίνουν και από που, την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων οι συνάδερφοί τους στο εξωτερικό…

———————————————————

Έτοιμο να… σκάσει τους επόμενους μήνες πολύ γνωστό περιοδικό αυτοκινήτου. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, το ίδιο και επενδυτές. Ευχόμαστε να αλλάξουν τα δεδομένα και να συνεχίσει την λειτουργία του. Την ίδια ώρα το… πωλητήριο παραμένει σε άλλο ένα περιοδικό αυτοκινήτου. Όπως καταλαβαίνετε μέχρι τέλος του έτους οι εξελίξεις θα είναι μεγάλες…

———————————————————

Τελευταία εμφάνιση του Σπύρου Φίλιππα (πρόεδρος BMW Hellas) με τους Έλληνες δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας Mission Impossible 5. Μαζί του εμφανίστηκε και η σύζυγος αλλά και τα δύο του παιδιά. Τη θέση του Karim Christian Haririan ενώ ο κ. Φίλιππας μετακομίζει στην αντίστοιχη θέση στο Ντουμπάι. (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

O Σπύρος Φίλιππας με την σύζυγό του ετοιμάζουν βαλίτσες για.. Ντουμπάι!

 
———————————————————

Στην εκπομπή της Formula 1 στον Alpha πήγε την περασμένη Κυριακή ο Κώστας Στεφανής καλεσμένος του Πάνου Σειτανίδη.

Από αριστερά: Σειτανίδης, Στεφανής, Κατσίμης...

 
———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 24-30 Αυγούστου πούλησαν 6.210 και 5.250 τεύχη αντίστοιχα.

 
———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 11
3. www.newsit.gr 14
4. www.gazzetta.gr 15
5. www.sport-fm.gr 16
6. www.in.gr 17
7. www.news247.gr 22
8. www.car.gr 26
9. www.newsbomb.gr 30
10. www.newsbeast.gr 32

* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)
1. www.newsauto.gr 265
2. www.autotriti.gr 368
3. www.autoblog.gr 397
4. www.gocar.gr 883
5. www.4troxoi.gr 983
6. www.caroto.gr 1.364
7. www.caranddriver.gr 1.487
8. www.carzine.gr 1.740
9. www.motori.gr 2.462
10. www.motornews.gr 2.947
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 7/9/2015

———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το γκρουπ των δημοσιογράφων που ταξίδεψε στο Παρίσι για εκδήλωση της Renault. Για όσους δεν κατάλαβαν η εικόνα έχει τραβηχτεί την περασμένη εβδομάδα στην πιο ακριβή λεωφόρο του Παρισιού, την Σανζ Ελιζέ και έξω από το κατάστημα της Renault.

Από αριστερά: Νίκος Λιβανός, Νίκος Μήττας (Car & Truck), Ιάκωβος Κρομμύδας (PR Manager Renault), Σπύρος Κοντογιώργης (προϊστάμενος επαγγελματικών οχημάτων Renault), Γιώργος Παναγιωτακόπουλος (Auto Τρίτη) και Λουκάς Παπαλάμπρος (zougla.gr)

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 5…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 6…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 7…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 8…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 9…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 10…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 11…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 12…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 13…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 14…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 15…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 16…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 17…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 18…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 19…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης