Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Αισίως φτάσαμε στο Νο203 και δεν ξέρετε πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Η αγαπημένη σας στήλη συνεχίζει δυνατά σε θεματολογία και απήχηση με σκοπό και μόνο, την ενημέρωση από μία άλλη οπτική γωνία.

Όταν η παλιά εθνική οδό είναι καλύτερη από την κανονική... (σε θέμα κίνησης)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μία νέα μέρα ξεκίνησε.

Είναι σημαντικό να ξέρεις, να διαβάζεις e-mails που σου στέλνουν αλλά και να στο λένε, ότι προσφέρεις το Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρεις ενημέρωση…κάτι διαφορετικό το οποίο μπορεί να φαντάζει εύκολο αλλά τελικά δεν είναι. Γιατί αν ήταν, να είστε και σίγουροι πως θα είχαν ξεφυτρώσει και άλλες αντίστοιχες στήλες, ιδίως στο διαδικτυακό χάος!

Όπως καταλαβαίνετε και μετά τις εκλογές, η σημερινή μέρα είναι διαφορετική και ελπίζουμε να αλλάξουν πολλά στη χώρα μας. Νέα Κυβέρνηση, νέα μυαλά και νέα αντιμετώπιση σε πολλά πράγματα. Το ζητούμενο είναι να δούμε πράξεις που θα κάνουν την καθημερινότητα όλων μας καλύτερη αλλά και να δούμε μία φορολογία φυσιολογική που δεν θα γονατίζει από εδώ και στο εξής τον μέσο Έλληνα.

Το καλοκαίρι θα είναι καυτό! (στην φωτογραφία το Mazda MX-5 τελευταίας γενιάς)

 

Είδος πρώτης ανάγκης

Στα του κλάδου, αναμένουμε μία αντιμετώπιση… φυσιολογική, δηλαδή το Για να δούμε πως θα αντιμετωπίσει και αυτή η Κυβέρνηση το αυτοκίνητο…αυτοκίνητο ως μέσο ανάγκης και όχι πολυτέλειας, όπως γίνεται εδώ και δεκαετίες. Πραγματικά κουραστήκαμε να αισθανόμαστε τα κορόιδα της Ευρώπης και να μην έχουμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε, αγοράσουμε, κυκλοφορήσουμε το όχημα που επιθυμούμε…  

Πριν κλείσω τη στήλη και επειδή «άλλο το ένα και άλλο το άλλο», νομίζω πως το μουσικό κομμάτι που ανήρτησε φίλος στα social media ταιριάζει απόλυτα σε όλα όσα ζούμε και βιώνουμε.

 

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

Η Ατάκα της Εβδομάδας

 

Η ισχύς εν τη ενώσει…

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

QUIZ:

 

To θάψιμο συνεχίζεται;

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

 

Νέο αυτοκινητιστικό «μαγαζί» βρίσκεται στα σκαριά και ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά της πιάτσας του αυτοκινήτου. Όπως μαθαίνουμε θα παίξει με πολύ δυνατή συντακτική ομάδα, ψαγμένο ρεπορτάζ και πολύ πλούσια θεματολογία. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα μετά το καλοκαίρι.

 

———————————————————————————————-

Και δεύτερη συνάντηση πραγματοποίησαν οι δημοσιογράφοι των ΕΣΑ και ΕΣΣΑΜ που έχουν ως σκοπό να ενώσουν τους δύο συνδέσμους έτσι ώστε να υπάρχει ένας μόνο, στο χώρο του αυτοκινήτου. Το κλίμα γι’ ακόμα μία φορά ήταν πολύ καλό και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Αν συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό ίσως να έχει ολοκληρωθεί το νέο καταστατικό μέχρι τέλος του καλοκαιριού, οπότε μετά πάμε για ενοποίηση!

———————————————————————————————-

Μεγάλη πτώση για τα caranddriver.gr και drive.gr σύμφωνα με την Alexa της Amazon. Πρόσφατα το ίδιο είχε συμβεί και με το motori.gr.

Το γράφημα της Alexa (amazon) για το caranddriver.gr

———————————————————————————————-

Στις 12 Ιουλίου 2013 η TEOREN Motors σε μία μεγαλειώδη εκδήλωση ανακοίνωσε την συνεργασία της με τη Renault και πως αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της μάρκας στην ελληνική αγορά. Μία κίνηση ματ του Βασίλη Θεοχαράκη που αποδείχτηκε σημαντική για τον Όμιλο. Την παρουσίαση έκανε τότε ο Γιάννης Ιακωβίδης που ανέλαβε να τρέξει την μάρκα και να χτίσει τη μάρκα από το μηδέν…

Η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της TEOREN Motors Ντένη Θεοχαράκη

Ο Γιάννης Ιακωβίδης ήταν ο πρώτος επικεφαλής της TEOREN Motors ότα ανέλαβε την εκπροσπώπηση της Renault στην Ελλάδα...

———————————————————————————————-

Τώρα που οι θερμοκρασίες χτυπούν κόκκινο τα ατυχήματα στους δρόμους αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό. Καλό είναι λοιπόν να τηρούμε τα βασικά όπως να φοράμε κράνος αλλά και τη ζώνη ασφαλείας…

Προσοχή στους δρόμους...

———————————————————————————————-

Δώδεκα χρόνια πέρασαν από τότε που παρουσιάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο η τελευταία γενιά του θρυλικού Fiat 500, ενός μοντέλου που έδωσε και πάλι άλλον αέρα στην ιταλική φίρμα. Η φαντασμαγορική παρουσίαση στο Τορίνο θύμιζε έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων και η τότε αποστολή γέμισε τους Έλληνες δημοσιογράφους με αναμνήσεις που ακόμα και σήμερα δεν ξεχνιούνται. Το ημερολόγιο έγραφε 4 Ιουλίου 2007.

Εντυπωσιακή ήταν από κάθε άποψη η παγκόσμια παρουσίαση της τελευταίας γενιάς του Fiat 500 (από δεξιά, Βαγγέλης Γκούμας, Βασίλης Σαρημπαλίδης, Πάρις Ποντίκας και Παντελής Πατέλος).

———————————————————————————————-

Η κατηγορία των pick up οχημάτων έχει μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός πως ολοένα και περισσότερες είναι οι προτάσεις για νέα μοντέλα. Όπως φαίνεται, σειρά παίρνει η… BMW η οποία στην πανευρωπαϊκή συγκέντρωση μοτοσικλετιστών που διεξήχθη στο Γκάρμις έκανε την εμφάνισή του ένα πρωτότυπο pick up της γερμανικής φίρμας. Να σημειώσουμε πως στην συγκέντρωση βρέθηκαν και 18 αναβάτες από την Ελλάδα (συνολικά υπήρχαν 50.000 μοτοσικλέτες)!

To πρωτότυπο pick up της BMW είδαν από κοντά και 18 Έλληνες αναβάτες!

———————————————————————————————-

Τον Ιούλιο του 2013 η Skoda έφερε στην Ελλάδα τη νέα γενιά της Octavia. Για τις ανάγκες της τότε δημοσιογραφικής παρουσίασης είχαν έρθει αυτοκίνητα από το εξωτερικό…

Μία από τις Skoda Octavia του ερηοστασίου που είχαν έρθει στην Ελλάδα το 2013

———————————————————————————————-

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο διαγωνισμός που «έτρεξε» ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων λειτουργίας. Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν ένα Volkswagen e-up!, το οποίο παραδόθηκε στη νικήτρια σε ειδική τελετή. Ο διαγωνισμός «έτρεξε» στη σελίδα του ΔΑΑ στο Facebook από τις 28 Μαρτίου 2019, επίσημη ημέρα γενεθλίων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του αεροδρομίου, από το Διευθυντή της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ΔΑΑ, Michael O’Connor, τη Διευθύντρια Επικοινωνίας Marketing ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου και το Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing της Kosmocar-Volkswagen, Θανάση Κονιστή.

 

———————————————————————————————-

Την Κυριακή 14 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το περιοδικό CAR και αυτό διότι οι βουλευτικές… εκλογές έπαιξαν το ρόλο τους!

———————————————————————————————-

Η Bentley γιόρτασε τα 100 χρόνια ιστορίας της στην Ελλάδα με την στήριξη του Spetses Classic Yacht Regatta 2019 (SCYR2019). Παρούσα στην εκδήλωση η επιβλητική Bentley Continental GT W12 Convertible, την οποία φιλοξένησε το εντυπωσιακό περίπτερο της Bentley Athens, στην πλατεία Ποσειδωνίου στις Σπέτσες.

H Bentley Continental GT W12 Convertible στις Σπέτσες...

———————————————————————————————-

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται ο νέος χώρος για service αυτοκινήτων Nissan, Renault & Dacia της εταιρείας Χαλκιάς (Πειραιώς 22, στο Μοσχάτο).

Χειρουργείο... παρά συνεργείο θυμίζει το service του ομίλου Χαλκιάς

———————————————————————————————-

Η εταιρεία Auteco (ιδιωτικά ΚΤΕΟ) βραβεύτηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την συμβολή της στο σημαντικό έργο του εθελοντισμού.

O επικεφαλής της Auteco, Κώστας Βήκας

———————————————————————————————-

Ξεκίνησε τα οδοιπορικά το Autogreeknews. H αρχή έγινε με πέντε SUV/Crossover σε Παλαιά Επίδαυρο, Μέθανα, Πόρο, Πόρτο Χέλι και Ναύπλιο και όπως μαθαίνουμε έπεται και συνέχεια!

 

———————————————————————————————-

O οδηγός αγώνων Dragster, Γιώργος Τσαμπάζογλου (“Γερμανός”), βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από ατύχημα που είχε με την «γουρούνα» του. Επειδή χρειάζεται αίμα και αιμοπετάλια, όσοι μπορούν ας το πράξουν στο πιο κοντινό νοσοκομείο δίνοντας τα στοιχεία, «Γιώργος Τσαμπάζογλου του Αναστασίου (νοσοκομείο Παπανικολάου πτέρυγα ΜΕΘ)».

O οδηγός αγώνων Dragster, Γιώργος Τσαμπάζογλου χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας...

 

———————————————————————————————-

Συνεργασία με την εταιρεία Αρζουμανίδης ΑΕΒΤΕ που έχει έδρα στη Χαλκιδική και δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου 45 χρόνια ξεκίνησε η Nissan. Η νέα κάθετη μονάδα έχει έδρα στα Νέα Μουδανιά.

———————————————————————————————-

Ο Τζώρτζης Αγγελόπουλος, Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ, αποκαλύπτει στον Στράτο Φωτεινέλη την αλήθεια για τα ιστορικά αυτοκίνητα και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά το ιστορικό όχημα στη χώρα μας. Την εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00.

Ο Τζώρτζης Αγγελόπουλος με τον Στράτο Φωτεινέλη

 

———————————————————————————————-

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει το 4ο Athens Motorsport Festival.

———————————————————————————————-

Σαν σήμερα, πέρασαν έξι χρόνια από τότε που πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ducati Athens…

O αναβάτης του MotoGP Andrea Iannone είχε βρεθεί στα εγκαίνια του καταστήματος Ducati Athens

———————————————————————————————-

Πρώτη θέση για τον Φίλιππο Παπαφιλίππου στον τρίτο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Drag Racing στην Φινλανδία. Επομένη στάση τον δεκαπενταύγουστο στην Γερμανία.

Ο Φίλιππος Παπαφιλίππου συνεχίζει να σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία...

 

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

18 Ιουλίου
BMW Series 3 Hybrid στη Γερμανία

8-9 Ιουλίου
Jeep στην Ιταλία

27-28 Αυγούστου
Skoda Kamiq στην Αλσατία

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**

 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 6
3. www.zougla.gr 7
4. www.protothema.gr 17
5. www.iefimerida.gr 20
6. www.gazzetta.gr 21
7. www.newsit.gr 24
8. www.tanea.gr 27
9. www.sport24.gr 28
10. www.sdna.gr 32
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 74
2. www.gocar.gr 224
3. www.autotriti.gr 239
4. www.autogreeknews.gr 244
5. www.drive.gr 678
6. www.4troxoi.gr 664
7. www.autoblog.gr 814
*όσα βρίσκονται κάτω από τη θέση 1.000
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 29
2. www.ix.gr 4.079
3. www.carwall.gr 6.666

*η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 8/7/2019 (15:00)

———————————————————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πάμε για μπάνιο με ασφάλεια!

 

Είναι για φάγωμα το άτιμο!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης