Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα στη… μετά Πάσχα 2020 εποχή. Για πρώτη φορά το Πάσχα Θα περάσει και ο κορονοϊός…μείναμε στο σπίτι, δεν πήγαμε εκδρομή και δεν επισκεφτήκαμε την εκκλησία να ανάψουμε ένα κεράκι, να προσκυνήσουμε τον Επιτάφιο…          

Όποιος και να μας το έλεγε πριν από δύο περίπου μήνες το σίγουρο είναι πως δεν θα τον πιστεύαμε. Σε λίγες ημέρες θα έχουμε 1η Μαΐου που είναι Παρασκευή και αντί να σχεδιάζουμε το μέρος που θα πάμε, σκεφτόμαστε την… 4η Μαΐου που θα αρχίσουμε σταδιακά να επιστρέφουμε στην πραγματικότητα.

Πάσχα από την ταράτσα του σπιτιού μας. Απίστευτο κι όμως αληθινό! (Υ.Γ. Ποτέ ξανά)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υγεία πάνω απ’ όλα

Για να πούμε και την αλήθεια δεν μας πειράζει, γιατί πολύ απλά έχουμε μείνει ασφαλείς και αυτό είναι που μετρά πάνω απ’ όλα.

Σίγουρα όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε κάποιους συνανθρώπους μας που δεν τα κατάφεραν, ωστόσο οι απώλειες είναι μικρές για όλο αυτό που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Σύντομα θα δούμε και πάλι πολλά... αυτοκίνητα στους δρόμους!

Να κάψουμε βενζίνη!

Οι μέρες κυλούν, και όπως έχουμε γράψει το καλοκαίρι θα έρθει και ούτε που θα το καταλάβουμε. Ευχόμαστε να μπορούμε να το ζήσουμε σαν καλοκαίρι και όχι φοβισμένοι και απομονωμένοι σε ένα σπίτι. Το σίγουρο είναι πως πάει, πέρασε ο καιρός. Πάμε για άλλα τώρα.

Πλησιάζει η ώρα να αποχαιρετήσουμε τον αριθμό 13033 (!) και να βγούμε να… κάψουμε λίγο βενζίνη, να οδηγήσουμε τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες ή και τα θαλάσσια οχήματα, ιδίως τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν.

Κάτι ετοιμάζουμε...

Αλλάζουμε σελίδα

Δεν θα σας κουράσω πολύ σήμερα, απλά να ευχηθώ την επόμενη εβδομάδα που θα τα πούμε και πάλι από αυτή εδώ τη στήλη να έχουμε πάρα πολλά θετικά μηνύματα και τίποτε άλλο. Ευκαιρία να αλλάξουμε, ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα, ευκαιρία να προσαρμοστούμε στις διαφορετικές συνθήκες. Όλα θα πάνε καλά και αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε, είναι να κάνουμε εφεξής δημιουργικά πράγματα και να επιστρέψουμε στην ρουτίνα της καθημερινότητας έχοντας γίνει καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα!

Απίστευτα νούμερα για τα Νέα της Πιάτσας!

Φυσικά δεν μπορώ να παραβλέψω την τεράστια απήχηση και αγάπη της στήλης «Τα Νέα της Πιάτσας» στο Η αναγνωσιμότητα της στήλης ξεπέρασε κάθε προσδοκία! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…!αναγνωστικό κοινό που χωρίς φρου-φρου και… αρώματα, τυμπανοκρουσίες, περίεργους τίτλους και πληρωμένες προωθήσεις συνεχίζει να κερδίζει έδαφος.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες ο αριθμός Νο240 είχε φτάσει σύμφωνα με το Google Analytics τις 55.137 επισκέψεις, από τις οποίες πάνω από 50.000 αφορούσαν μοναδικούς χρήστες! Ό,τι και να γράψω νομίζω πως θα είναι περιττό.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι σίγουρα λίγο! Να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και δημιουργικά γιατί τελικά η ΓΝΗΣΙΑ και σωστή ενημέρωση λείπει…

Κοιτάμε μπροστά και ό,τι δεν μας αρέσει το στέλνουμε στην... ανακύκλώση. Πάμε για άλλα τώρα...

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

Η Ατάκα της Εβδομάδας

 

Το… 13033 φεύγει, η καθημερινότητα επιστρέφει!

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

Δύο νέες φωτογραφίες από το ελληνικό πρωτότυπο υπεραυτοκίνητο με την ονομασία CHAOS που κατασκευάζει η Spyros Panopoulos Automotive είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα. Μία που δείχνει την εμπρός όψη και μία ακόμα που αποτυπώνει ξεκάθαρα το πίσω μέρος αναρτήθηκαν στο zougla.gr και έκαναν το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας τον θαυμασμό του απλού κόσμου. Σιγά – σιγά έχουμε αρχίσει να παίρνουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το αυτοκίνητο που φτιάχνεται από εξωτικά υλικά και θα αποδίδει πάνω από 2.000 ίππους.

Η πρώτη φωτογραφία από την εμπρόες όψη του CHAOS που βλέπει το φως της δημοσιότητας...

Τη... σχεδίαση! Θέε μου... Made in Greece

———————————————————————————————-

 

Αύριο, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε διάγγελμα, δηλαδή λίγες ημέρες πριν την άρση της απαγόρευσης και το άνοιγμα των καταστημάτων. Αυτό σημαίνει πως ήδη τα επιτελεία των εισαγωγικών εταιρειών και οι συνεργάτες τους βρίσκονται σε εγρήγορση και ετοιμάζουν με τη σειρά τους ένα πολύ δυνατό… μπαμ!

 

———————————————————————————————-

 

Κάτι πρωτοποριακό σχεδιάζει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot για τους πελάτες της που ταιριάζει… γάντι με την εποχή που διανύουμε.

H κρίση γεννά ιδέες!

 

———————————————————————————————-

 

Ποιος είναι αυτός που έχει στην… πιάτσα το ψευδώνυμο COVID-19;

 

———————————————————————————————-

 

Η νέα γενιά του Ford Kuga βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Όπως θα δείτε και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες, στα logistics υπάρχει και η έκδοση Plug in hybrid δηλαδή αυτή που συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα που φορτίζει από την πρίζα.

Η νέα γενιά του Ford Kuga έχει έρθει στην Ελλάδα...

 

———————————————————————————————-

 

«Πάτησαν» Ελλάδα οι πρώτες μονάδες της ολοκαίνουργιας Mercedes GLA. Πρόκειται για το όγδοο μοντέλο που προστίθεται στην τρέχουσα γενιά compact αυτοκινήτων Mercedes-Benz και σύντομα θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της μάρκας σε όλη τη χώρα.

Μία από τις πρώτες Mercedes GLA που ήρθαν στην Ελλάδα

 

———————————————————————————————-

 

Το πρώτο μικρομεσαίο cabrio Crossover είναι το VW T-Roc και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω βρίσκεται ήδη επί ελληνικού εδάφους.

Το VW T-Roc cabrio στα logistics της ελληνικής εταιρείας...

 

———————————————————————————————-

Με Isuzu D-Max εφοδιάστηκε το πυροσβεστικό Σώμα όπως μπορείτε να δείτε και από την εικόνα που δημοσιεύουμε παακάτω.

Το Isuzu D-Max στα χρώματα του Πυροσβεστικού Σώματος

 

———————————————————————————————-

 

Ο Σπύρος Πανόπουλος το έχει τονίσει πολλές φορές πως θέλει να φτιαχτεί το υπεραυτοκίνητο που κατασκευάζει στην Ελλάδα από ελληνικά χέρια και με ελληνικά υλικά κατασκευής Made in Greece. Οι δηλώσεις του είναι σίγουρο πως αγγίζουν όλους τους Έλληνες. Διαβάστε μερικές παρακάτω και δείτε το σχετικό video.
•    Οτιδήποτε έχει το αυτοκίνητο πάνω είναι κατασκευασμένο Ελλάδα…
•    Εγώ θέλω να μείνω στην Ελλάδα…
•    Δεν με ενδιαφέρει να φτιαχτεί ένα hyper car εξωτερικού…
•    Θέλω να γίνουν όλα Ελλάδα από ελληνικά χέρια…
•    Ο στόχος μας είναι να είναι όλα ελληνικά…
•    Δουλεύουμε 9 άτομα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι 9 Έλληνες…
•    Εννέα Έλληνες σημαίνει 90 ξένοι…
•    Έχουν το ίδιο πάθος, είναι πολύ ταλαντούχοι, το αγαπάνε πολύ. Και είναι έξυπνοι πολύ. Είναι ΕΛΛΗΝΕΣ…
•    Όπου υπάρχει πρόοδος υπάρχει και ένας Έλληνας μέσα…

 

———————————————————————————————-

 

Πολύς λόγος γίνεται στο χώρο του αυτοκινήτου σχετικά με το ποια σελίδα αυτοκινήτου διατηρεί την πρωτιά. Πρόσφατα οι εισαγωγικές εταιρείες έλαβαν ένα γράφημα που έδειχνε το TOP10 και την πηγή που είχαν παρθεί τα νούμερα.

 

———————————————————————————————-

 

Δύο διαδικτυακές παρουσιάσεις νέων μοντέλων είχαμε την περασμένη εβδομάδα. Η Toyota αποκάλυψε το νέο της όχημα ελευθέρου χρόνου, Yaris Cross και η MINI το αμιγώς ηλεκτρικό Cooper SE.

———————————————————————————————-

Τη δυνατότητα να… ζωγραφίσουμε ιστορικά και μοναδικά μοντέλα της μας δίνει η Nissan. Για να κατεβάσετε ολο το.. άλμπουμ πατήστε ΕΔΩ

 

 

———————————————————————————————-

 

Αρκετά μεγάλη είναι η ζήτηση τις τελευταίες εβδομάδες για το πετρέλαιο θέρμανσης το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι τέλος του μήνα. Οι εταιρείες πετρελαιοειδών «τρέχουν» να προλάβουν τις παραγγελίες καθώς οι περισσότεροι γεμίζουν τις δεξαμενές τους αυτή την περίοδο που η τιμή έχει πέσει αρκετά.

 

———————————————————————————————-

Κανονικά θα κυκλοφορήσει το περιοδικό CAR και συγκεκριμένα την Κυριακή 3 Μαΐου…

 

———————————————————————————————-

 

Κανονικά θα κυκλοφορήσει και το περιοδικό 4 Τροχοί τον Μάιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα το δούμε κρεμασμένο στα περίπτερα 5 ή 6 Μαΐου.

 

———————————————————————————————-

 

Πολύ δυνατά παίζει τελευταία το traction.gr το οποίο κερδίζει συνεχώς θέσεις σύμφωνα με το αμερικανικό alexa.com (βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του amazon). Σύμφωνα με τη σημερινή μέτρηση, βρίσκεται στη θέση Νο203, πίσω από τα newsauto.gr και autogreeknews.

 

———————————————————————————————-

 

Μία νέα ιστοσελίδα αυτοκινήτου ανέβηκε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένο με την ονομασία stotimoni.gr. Την επιμέλειά της έχει ο Νίκος Λουπάκης.

 

———————————————————————————————-

 

Η Legend Cars Greece και Βαλκανίων τις ημέρες της κρίσης του κορονοϊού δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Ο ιδιοκτήτης της Δήμος Αρχοντούλης ανακοίνωσε την δημιουργία έδρας στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ιδιόκτητο χώρο 900τμ, πέντε μόλις λεπτά από την πίστα των Σερρών. Σε αυτόν τον χώρο, εκτός από την φιλοξενία των αυτοκινήτων θα υπάρχει και η δυνατότητα διανυκτέρευσης των οδηγών.

Η έδρα των Legend Cars θα είναι στις Σέρρες σύμφωνα με τον επικεφαλής της Δήμο Αρχοντούλη

———————————————————————————————-

 

Επιστρέφει στα περίπτερα το περιοδικό Auto Τρίτη το οποίο είχε αναστείλει την κυκλοφορία του λόγω του κορονοϊού. Πιθανές ημερομηνίες που θα το δούμε είναι 5 ή 12 Μαΐου.  

 

———————————————————————————————-

 

Τα δύο πιο πετυχημένα επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής «Πάνω από τα Όρια» που παρουσιάζει ο Στράτος Φωτεινέλης θα μεταδοθούν αυτήν την εβδομάδα. Σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής αφορά αυτές που ήταν καλεσμένοι, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαρημπαλίδης και ο συνοδηγός Λεωνίδας Μαχαίρας. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00 αλλά και την Κυριακή σε επανάληψη στις 10:00.

Αριστερά Στράτος Φωτεινέλης και Βασίλης Σαρημπαλίδης και δεξιά Στράτος Φωτεινέλης και Λεωνίδας Μαχαίρας

———————————————————————————————-

 

Στο Attica TV μεταδίδονται κάθε Κυριακή στις 18:00 οι εκπομπές “R-Evolution” και τα “Παγκόσμια Πρωταθλήματα”.

 

———————————————————————————————-

 

Ένα ξεχωριστό video στην άδεια Αθήνα πραγματοποίησε ο Γιάννος Κατσιμπάρος με το νέο Yamaha R1M των 28.000 ευρώ. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 12 με 4 το πρωί και φυσικά με την ανάλογη άδεια της Ελληνικής Αστυνομίας. Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video:

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

Έχουν ακυρωθεί όλες οι εκδηλώσεις λόγω του COVID-19

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 6
3. www.zougla.gr 10
4. www.protothema.gr 17
5. www.tanea.gr 22
6. www.newsit.gr 27
7. www.iefimerida.gr 29
8. www.tovima.gr 31
9. www.newsbomb.gr 37
10. www.newsbeast.gr 42
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 88
2. www.autogreeknews.gr 199
3. www.traction.gr 203
4. www.autotriti.gr 206
5. www.gocar.gr 304
6. www.drive.gr 508
7. www.autoagora.gr 552
8. www.caranddriver.gr 746
9. www.4troxoi.gr 820
10. www.autoblog.gr 825
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων

1.www.car.gr 65
2. www.ix.gr 6.531
3. www.carwall.gr 18.124
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 27/4/2020 (18:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 78.600
2. Trcoff: 20.400
3. Drive magazine: 18.200
4. Carotogr: 9.800
5. Tractiongr: 6.380
6. 4Τροχοί: 2.460
7. CarGuysGr: 2.310
8. Gocar: 2.290
9. Newsauto: 2.080
10. Ariadni Gerasimidou: 1.920
11. Εκπομπή Οδηγώντας: 1.420
12. Επί Τροχών TV: 1.170
13. Auto Τρίτη: 1.060
14. Πάνος Σειτανίδης: 870
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 620
16. Auto Greek News: 340
*μέτρηση στις 27/4/2020 (18:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

Traction και Autohub δεν μεταδόθηκαν λόγω κορονοϊού…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης