Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιορτές τέλος… Τα κεφάλια μέσα και μετά από τόσες ημέρες ξεκούρασης (όχι για όλους βέβαια) το πληκτρολόγιο παίρνει και πάλι φωτιά! Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε Δευτέρα από το zougla.gr συνεχίζουμε ακάθεκτοι την ενημέρωση και τα αποκαλυπτικά άρθρα.

Το 2016 δείχνει να ξεκινά δυνατά, μένει να το δούμε και στα νούμερα. Πληθώρα θεμάτων, αλλαγών και γενικότερα ειδήσεων που θα συζητηθούν βρίσκονται στο τραπέζι. Να θεωρείται δεδομένο πως η φετινή Το 2016 μπήκε δυνατά και ετοιμάζουμε δυνατό μπάσιμο. Ετοιμαστείτε! χρονιά θα είναι… καυτή και θα το διαπιστώσετε στην πορεία.

Ευχάριστες ειδήσεις!
Σήμερα και όπως θα διαβάσετε παρακάτω, έχουμε πλούσια θεματολογία που μας κάνει να αναπολούμε μνήμες του παρελθόντος… Ευχάριστη και η είδηση της νέας εκπομπής στην ΕΡΤ. Φυσικά γίνεται και αναφορά στην ψηφοφορία που ετοιμάζουμε για να αναδείξουμε το απόλυτο αυτοκίνητο που θα ήθελαν οι ειδικοί – δημοσιογράφοι. Εδώ να ευχαριστήσω και τους συναδέρφους που έχουν ήδη ψηφίσει… Οι υπόλοιποι θα λάνβουν το mail σύντομα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα και όπως λέμε κάθε εβδομάδα, η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και τα παραλειπόμενα αλλά και παρασκηνιακά νέα, τα οποία καταγράφουμε και δημοσιεύουμε. Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)


Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!  

 

———————————————————

QUIZ: Μήπως παίζει κάτι με την LADA;        

———————————————————

Θα ξεκινήσουμε με ένα άρθρο που ανέβηκε και αφορά την ενότητα Auto Moto του zougla.gr. Έχει να κάνει με τα στοιχεία αυτά, που μας έκαναν όχι μόνο να πιάσουμε… ταβάνι αλλά να δείξουμε πως το ρεπορτάζ ακόμα και στο αυτοκίνητο ζει και βασιλεύει!!!

Διαβάστε το σχετικό άρθρο πατώντας ΕΔΩ

 
———————————————————

Εκπομπή αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας ξεκινά σύντομα στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου η θεματολογία της εκπομπής θα αφορά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και παρουσιαστής θα είναι ο δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, Νίκος Κορόβηλας, παλιός γνώριμος του χώρου και γνώστης του αντικειμένου. Η εκπομπή θα είναι ωριαία και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 23:00.

 
———————————————————

Ένας γνώριμος και ολίγο… εξαφανισμένος τα τελευταία χρόνια, Κωνσταντίνος Παπατριανταφύλλου, εμφανίστηκε ξαφνικά και απότομα. Το όνομα του πρώην εκδότη φιγουράρει σε όλα τα Μέσα καθώς εμπλέκεται με την βουλγάρικη εταιρεία που πλήρωσε τον τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου για συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη. Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος εξέδιδε κάποτε τα περιοδικά, Power Techniques, ΜΑΧ Power, XL, Power Bikes, CAR, EVO.

Για να διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ πατήστε ΕΔΩ

———————————————————

Αλλάζει οσονούπω η αντιπροσωπεία που θα παραδίδει τα δημοσιογραφικά αυτοκίνητα μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας στα Μέσα. Από την Ιερά οδό τα οχήματα θα παραδίδονται από εταιρεία που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή

 
———————————————————

Πόλεμο…. διαφημίσεων ακόμα και στον «Πόλεμο των Άστρων» κάνει η Citroen η οποία έχει επιλέξει τη συγκεκριμένη ταινία αλλά και αρκετές ακόμη για να προβάλει τα μοντέλα της! Συγκεκριμένα στο “The Mall Athens” προβάλλεται σε 27 οθόνες το νέο διαφημιστικό spot που αφορά στους Euro 6 κινητήρες!…

 
———————————————————

«Έφυγε» σε ηλικία 106 ετών η πολυαγαπημένη μητέρα της  Αμαλίας Γιαννακοπούλου. Η υπεύθυνη επικοινωνίας της General Motors Hellas την αποχαιρέτησε και μέσω Facebook όπου ανήρτησε και την παρακάτω φωτογραφία…

 
———————————————————

Στα περίπτερα βρίσκεται και ο ετήσιος κατάλογος Power Katalog με 3.800 προϊόντα βελτίωσης…

 
———————————————————

Τελικά… ο δημοσιογράφος Παντελής Πατέλος δεν εισέπραξε την αποζημίωση από το περιοδικό Drive καθώς ο τότε εκδότης Χρίστος Χατζάρας προτίμησε να κάνει έφεση χρησιμοποιώντας γνωστό ποινικολόγο

 
———————————————————

Στο Ντιτρόιτ βρίσκονται αυτές τις ημέρες Έλληνες δημοσιογράφοι για την έκθεση αυτοκινήτου, καλεσμένοι της Mercedes Benz

———————————————————

Κυκλοφορεί το το τεύχος του περιοδικού Power

 
———————————————————

Δημοσιογραφική αποστολή για την παρουσίαση του ανανεωμένου RAV4 θα ταξιδέψει το τριήμερο 17-19 Ιανουαρίου. Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για την Ισπανία

 
———————————————————

Ψηφοφορία για «Το ιδανικό αυτοκίνητο που φαντάζονται οι Δημοσιογράφοι» ξεκίνησε η στήλη «Τα νέα της πιάτσας» Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σύντομα όταν και θα ψηφίσουν οι δημοσιογράφοι (προς το παρόν δεν έχουν λάβει όλοι την σχετική φόρμα).

———————————————————

Δημόσια συγγνώμη ζήτησαν από το autoblog.gr για άρθρο που είχαν αναρτήσει και αποδείχτηκε ψεύτικο… Μαγκιά.

 
———————————————————

Πωλητήριο στο εκκεντρικό “attart mobil“, ένα όχημα που θυμίζει το αυτοκίνητο του Batman έβαλε ο Στέφανος Αττάρτ. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό έργο τέχνης σε τέσσερις τροχούς, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!

 
———————————————————

Στη Λαπωνία με -36 C, βρίσκεται ο πρόεδρος της Mercedes Benz Hellas Γιάννης Καλλίγερος, όπου και έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει εκδόσεις AMG στον πάγο…

Ο Γιάννης Καλλίγερος στο ξενοδοχείο/igloo αποκλειστικά από πάγο όπου διαμένει...

———————————————————

Δυναμικά και στην αγορά της Αθήνας θέλει να εισβάλλει η εταιρεία λιπαντικών Traffic Oil με έδρα την Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη δουλεύει με πελατεία κυρίως μεγάλες εταιρείες και βιομηχανίες και πλέον ο στόχος της είναι να πατήσει.. γκάζι και στην λιανική πώληση.

  

———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 28/12/2015 έως 3/1/2016 πούλησαν 4.700 και 3.100 τεύχη αντίστοιχα.

———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 12
3. www.newsit.gr 17
4. www.sport-fm.gr 21
5. www.gazzetta.gr 24
6. www.in.gr 30
7. www.newsbomb.gr 32
8. www.pronews.gr 33
9. www.car.gr 35
10. www.newsbeast.gr 4
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα


Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 234
2. www.autoblog.gr 410
3. www.autotriti.gr 456
4. www.gocar.gr 519
5. www.4troxoi.gr 856
6. www.caranddriver.gr 961
7. www.drive.gr 1.236
8. www.carzine.gr 1.420
9. www.caroto.gr 1.647
10. www.motornews.gr 3.272
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

* μέτρηση 11/1/2016

 
———————————————————

 
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

O Στέφανος Αττάρτ μοιράζει… φρέσκα λαχανικά στους Πάρι Ποντίκα και Νίκο Σάλτα από Πρώτο Πρόγραμμα – ΕΡΤ και ΣΚΑΙ αντίστοιχα… Γνήσια βολογικά…

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης