Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλημέρα ή… καλύτερα καλησπέρα σε όλες και όλους. Καλή εβδομάδα να έχουμε και φυσικά να Άντε να μπουν μπρος οι μηχανές!!! δώσουμε και την ευχή μήπως και μπει σε τάξη αυτή η χώρα μπας και καταφέρουμε να δουλέψουμε (που τέτοια τύχη…). Γιατί έτσι όπως πάει το θέμα βλέπω να βγαίνουν στο δρόμο και οι εφοπλιστές!

Στα δικά μας τώρα… Όπως είδαμε τον Ιανουάριο η αγορά κατάφερε να διατηρηθεί και έτσι δεν είχαμε μεγάλη πτώση στις πωλήσεις συγκριτικά με το 2015. Άλλωστε βρισκόμαστε στο πάτο, άρα πόσο πιο κάτω να πάει; Από την άλλη, περιμένουμε να εφαρμοστεί η απόσυρση, να μπει η αγορά σε μία σειρά, μαζί και οι εργαζόμενοι… Τόσο απλά πράγματα…

Με ένα ΜΙΝΙ που φέρει το γράμμα S βγάζεις μοναδικά γούστα και ταυτόχρονα αισθάνεσαι άλλος άνθρωπος...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν και άλλες δουλειές…
Όπως θα δείτε και σήμερα, οι ειδήσεις και τα νέα είναι πολλά… Συνεχώς αυξάνονται (σε αριθμό) και σε Όσοι δεν θέλετε δημοσιότητα άντε στο καλό και να μας γράφετε… αυτό παίζει ρόλο η αγάπη με την οποία έχετε αγκαλιάσει «Τα Νέα της Πιάτσας» Όπως καταλαβαίνετε συνεχίζουμε όλο και πιο δυνατά. Όσο γι’ αυτούς που δεν τους αρέσει η δημοσιότητα, ας τους ευχηθώ να κάνουν κάποια άλλη δουλειά…

Κατά τα άλλα και όπως λέμε κάθε εβδομάδα, η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και τα παραλειπόμενα αλλά και παρασκηνιακά νέα, τα οποία καταγράφουμε και δημοσιεύουμε. Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!  

———————————————————

QUIZ:
Ποιος είναι ο PR Manager μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας με ικανότητες… Μάικ Λαμάρ;

———————————————————

Η… ΑΤΑΚΑ
«Καλώς τον… Budget-Man» ακούστηκε και γύρισαν όλοι τα κεφάλια για να δουν ποιος το είπε και σε… ποιον!!!

———————————————————

O πρόεδρος της Ford Motor Hellas Νίκος Νοταράς, είναι από τους λίγους manager, που όχι μόνο διευθύνουν αλλά ζουν πραγματικά αυτό που κάνουν. Καθόλου τυχαίο πως την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε και αυτός στην Βαλένθια μαζί με την δημοσιογραφική αποστολή για το Ford Focus RS, το οδήγησε στο όριο, ενώ τράβηξε και τις δικές του εικόνες, καθώς έχει ιδιαίτερη αγάπη για την φωτογράφηση!

Ο πρόεδρος της Ford Motor Hellas φωτογραφίζει το εκρηκτικό Focus RS...

 
———————————————————

Η αποκλειστική συνέντευξη του Στράτη Χατζηπαναγιώτου και μάλιστα “on camera” προκάλεσε αίσθηση. Ελάχιστοι περίμεναν να τον δουν στο zougla.gr και μάλιστα να μιλά στον υπογράφων. Τελικά, όχι μόνο ήρθε αλλά μίλησε και με ονόματα! Το ζητούμενο ήταν πως βγήκαν πολλές ειδήσεις και άρεσε στο αναγνωστικό κοινό, κάτι που φάνηκε και από τα νούμερα που «έπιασε».

Δείτε την συνέντευξη πατώντας ΕΔΩ

 
———————————————————

Με 35 δημοσιογράφους πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας γενιάς του Audi A4, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αρκετός κόσμος. Είναι ξεκάθαρο πως ο νέος επικεφαλής της μάρκας Νικόλας Μπέρναρντ χαράσσει νέα στρατηγική με τα Μέσα

———————————————————


Πρώτη επίσημη εμφάνιση σε παρουσίαση
(για το Audi A4) με δημοσιογράφους, για τον Νικόλα Μπέρναρντ. Μας… κοψοχόλιασε πάντως όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και μάλιστα δύο φορές, όταν ανέβηκε στο βήμα για την παρουσίαση του μοντέλου, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σοβαρό.

 

———————————————————

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα στελέχη της Mercedes Benz Hellas μαζί με τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου. Το φλουρί βρήκε ο Δημήτρης Σπυράκης που πήρε ως δώρο ένα καταπληκτικό
σήμα της Mercedes.

———————————————————

Τον πρόεδρο της Mercedes Benz Hellas «έψησαν» οι δημοσιογράφοι και ο ίδιος δεσμεύτηκε πως θα φέρει σύντομα στην Ελλάδα δημοσιογραφική AMG GT! Όταν μάλιστα το συζήτησε και με τον εμπορικό διευθυντή Νίκο Πρέζα, ο τελευταίος ούτε καν το σκέφτηκε και απάντησε καταφατικά…  Εύγε!!!

 

———————————————————

Το νέο Nissan Navara έρχεται στην Ελλάδα και οι προετοιμασίες γίνονται με γοργούς ρυθμούς. Στις 24 Φεβρουαρίου θα γίνει παρουσίαση στους αντιπροσώπους και μία μέρα μετά στους δημοσιογράφους

———————————————————

Σε υψηλό επίπεδο η εξυπηρέτηση της Citroen Ωμέγα (Αγίας Παρασκευής) που εδώ και λίγες εβδομάδες παραδίδει αυτοκίνητα του δημοσιογραφικού στόλου της εισαγωγικής εταιρείας.

———————————————————


Δυναμική παρουσίαση
για το Audi A4 πραγματοποίησε ο έμπειρος Γιώργος Παγιατάκης, διευθυντής marketing της μάρκας στην Ελλάδα. Ούτε τελεία δεν… ξέχασε!

 
———————————————————


Νέο τεύχος
για το περιοδικό Car and Driver με εξώφυλλο το ολοκαίνουργο Audi A4 αλλά και το… τούμπανο Ford Focus RS!

 
———————————————————

Αποστολή με έξι δημοσιογράφους είχε στην Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα η Ford για το νέο Focus RS. Παρευρέθησαν οι Παπαλάμπρος (zougla.gr), Πατέλος (Auto Τρίτη), Τσιγκρής (gocar.gr), Τριανταφυλλίδης (4 Τροχοί), Γερωργιάδης (Drive) και Ζαλμάς (Car and Driver).

———————————————————


Δημοσιογραφική παρουσίαση
διοργανώνει αυτή την εβδομάδα η Honda για τη νέα γενιά του HR-V.

———————————————————

Νέο… λουκ για την Βίκυ Καραδήμου από το γραφείο τύπου του ομίλου Kosmocar (Audi, Bentley, Ducati, VW και VW επαγγελματικά).

———————————————————

Όπως το γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα το περιοδικό 4 Τροχοί καθυστέρησε λίγες ημέρες και τελικά βγήκε στα περίπτερα την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου. Αιτία, η νέα γενιά του Ford Focus RS των 350 ίππων το οποίο κοσμεί το εξώφυλλο

 
———————————————————

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η BMW θα είναι χορηγός στον Ημιμαραθώνιο και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Φυσικά θα έχει τη δική της ομάδα που θα περιλαμβάνει εργαζόμενους από την εταιρεία, συνεργάτες, πελάτες αλλά και δημοσιογράφους.

———————————————————

Έξι νικητές κέρδισαν από ένα σετ ελαστικών της Pirelli, έπειτα από διαγωνισμό που διοργάνωσε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία…

Ο Γιώργος Τόκας Διευθυντής Marketing Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Pirelli (αριστερά) με ένα από τους νικητές (Πέτρος Λιακάκης)

———————————————————

Είναι η ζωή μια θάλασσα… Φαίνεται πως στα social media της Mercedes μεράκλωσαν για τα καλά με Πάνο Γαβαλά (με το τραγούδι Κάθε λιμάνι και καημός – ας πάρουν γεύση πατώντας ΕΔΩ ). Κάπως έτσι εξηγείται και το tweet που είδαμε για την G500 με την παραλλαγή στον τίτλο …

———————————————————

Δύο χρόνια ζωής ή… 24 τευχών, συμπληρώνει η έντυπη μορφή του “Motori” το οποίο επιμελείται ο Γιάννης Σταυρόπουλος.

———————————————————

Πρόταση να τρέξουν σε αγώνα αυτοκινήτου ως… πλήρωμα, οι Πάρις Ποντίκας – Νίκος Σάλτας, έκανε ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου μιλώντας ζωντανά στο κρατικό ραδιόφωνο! Μένει να μάθουμε το αυτοκίνητο και τον αγώνα που θα δώσουν το παρών για να μπούμε και χορηγοί επικοινωνίας!

Νίκος Σάλτας (αριστερά) και Πάρις Ποντίκας...

———————————————————

Τις 1.050 τηλεοπτικές εκπομπές έχει ήδη φτάσει ο Στράτος Φωτεινέλης και συνεχίζει…

———————————————————

Διαδικτυακή ανταλλαγή απόψεων με θέμα το 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG της γκρουπ VW μεταξύ του διευθυντή του περιοδικού Car and Driver Νίκου Μερτέκη και του διευθυντή του περιοδικού 4 Τροχοί Στράτη Χατζηπαναγιώτου

 
———————————————————

Δημοσιογραφική αποστολή στο Ανόβερο και στο εργοστάσιο της VW Επαγγελματικά οχήματα για να γιορτάσει τα 60 χρόνια λειτουργίας διοργανώνει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία. Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 24-25 Φεβρουαρίου.

———————————————————

Coctail event διοργανώνει η Fiat το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο Μέγαρο Μουσικής… Αιτία, η χορηγία της εταιρείας στο Tango Acropolis Show, ενω δίνει και τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν και μαθήματα Tango!

 
———————————————————

Μαζί με αγορά αυτοκίνητου δώρο και ταξίδι σε ξενοδοχείο για… SPA! Κίνηση που κάνει η Toyota Χαλκίδας “Car ‘n Motion” με σκοπό να προσελκύσει και πελάτες από την Αθήνα.

 
———————————————————
ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
———————————————————

Κάτι ψήνουν τα… καρντάσια στη Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα ετοιμάζονται να διοργανώσουν το δικό τους Auto Festival το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 14-17 Απριλίου στο χώρο της Δ.Ε.Θ. Πίσω από την διοργάνωση βρίσκεται ο Αντώνης Στιβαχτάρης της Prom Αuto και ο Σωτήρης Βουτσελάς.

———————————————————

Αρκετά test drive στην Θεσσαλονίκη οδηγούνται από ορισμένα Μέσα δύο και τρεις φορέ  καθώς έχουν στο δυναμικό τους αρκετούς συνεργάτες… Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν μουρμούρες..

———————————————————

Κατά πόσο ισχύει ότι «βόρειος» ενώ δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει να τον καλούν στις παρουσιάσεις, την ίδια στιγμή τηλεφωνεί στους PR και κάνει παράπονα;

———————————————————

Τεύχος με τον αριθμό Νο266 έφτασε η εφημερίδα GO, το μοναδικό μηνιαίο έντυπο που εκδίδεται στην Θεσσαλονίκη και κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα.

———————————————————

Το 1.000.000 views κατάφερε να ξεπεράσει το κανάλι Moto & Bike TV που επιμελείται ο Γιάννης Κατσιμπάρος…

 
———————————————————

Στο Top 50 των πωλήσεων μηχανοκίνητων δικύκλων (άνω των 50 κ.εκ.) για το 2015 φιγουράρουν 47 μοντέλα scooter και παπιών! Οι μόλις 3 μοτοσiκλέτες που κατάφεραν να πλασαριστούν (με 523 πωλήσεις) ανήκουν όλες στην οικογένεια ΜΤ της Yamaha (ΜΤ-07, ΜΤ-09, ΜΤ-09 Tracer)! Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν παρουσιαστεί και το MT-07 Tracer!

———————————————————

Το Piaggio Beverly 300, το Yamaha Crypton X 135 και το Kymco MXU είναι τα μοντέλα που κατέκτησαν την κορυφή στις πωλήσεις του 2015 στις κατηγορίες τους (Scooter, Παπιά και ATV αντίστοιχα). Το Beverly, που ήταν και το Νο 1 συνολικά, έκανε 1.875 πωλήσεις, το Crypton (No 2) 1.434 και το MXU 842!

———————————————————

Μια νέα μάρκα μηχανοκίνητων δικύκλων στη χώρα μας. Πρόκειται για την Gemini Motors, η γκάμα της οποίας περιλαμβάνει 6 scooter 50-150 κ.εκ. και 2 παπιά 125 κ.εκ. Η πανελλαδική διάθεση και υποστήριξη γίνεται από την εταιρία MOTO TREND SA (που αντιπροσωπεύει και την Kymco), με 50 χρόνια εμπειρίας στην Ελληνική αγορά δικύκλου. Δείτε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

———————————————————

Σε χρόνο ρεκόρ ετοιμάστηκε η XJR 1300The Missing Piece”, που αποτελεί την ελληνική συμμετοχή στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό “Yamaha Yard Built”. Είναι κατασκευασμένη από το συνεργάτη της Yamaha Πέτρο Χατζηροδέλη (Jig Saw Custom Motorcycles) και είναι πανέτοιμη να διαγωνιστεί με τους καλύτερους ευρωπαίους βελτιωτές! Αν θέλετε να υποστηρίξετε την ελληνική συμμετοχή, μπείτε και ψηφίστε ΕΔΩ

 
———————————————————

Έναν δημοσιογράφο από την Ελλάδα προσκάλεσε η Honda για την παρουσίαση της νέας Africa Twin στη Νότιο Αφρική. Μάλλον έχουν ξεχάσει εκεί στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου τι σημαίνει Africa Twin για την χώρα μας! Μάλλον πρέπει να βρεθεί κάποιος να τους το υπενθυμίσει, προφανώς από την εισαγωγική εταιρεία…

———————————————————

Δημοσιογραφική παρουσίαση διοργανώνει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου η ΚΤΜ με θέμα “Με KTM στις 5 Ηπείρους και Αγωνιστικές ομάδες 2016” η οποία θα πραγματοποιηθεί στο “Nixon Bar”.

———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 25-31/1/2016 πούλησαν 4.650 και 3.360 τεύχη αντίστοιχα.

 
———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 13
3. www.newsit.gr 18
4. www.sport-fm.gr 21
5. www.gazzetta.gr 28
6. www.in.gr 30
7. www.newsbomb.gr 31
8. www.car.gr 35
9. www.pronews.gr 42
10. www.newsbeast.gr 43
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 202
2. www.autotriti.gr 363
3. www.gocar.gr 374
4. www.autoblog.gr 402
5. www.4troxoi.gr 889
6. www.caroto.gr 1.163
7. www.caranddriver.gr 1.338
8. www.drive.gr 1.503
9. www.carzine.gr 1.559
10. www.motornews.gr 2.412
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 8/2/2016

 
———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο δημοσιογράφος Φώτης Ραίσης όπως δεν τον έχουμε ξαναδει… Όχι, δεν αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να ζήσει κάπως διαφορετικά αλλά να θυμηθεί κάτι από τα παλιά!!! Αυτός είναι και ο λόγος που ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης