Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους. Δευτεριάτικη συνάντηση με πλούσια θεματολογία για τα «Νέα της
Κάποιοι το παίζουν πολύ μεγάλες φίρμες… Μήπως πρέπει να ξεκαβαλήσουν το καλάμι; Λέω… Μήπως;Πιάτσας» και με πλούσια θεματολογία που.. τρέχει δυστυχώς δεν φαίνεται, στον ορίζοντα, λύση.

Πρώτο και πιο σημαντικό η καθίζηση των πωλήσεων που οφείλεται στο αβέβαιο πολιτικό μέλλον αλλά και στην απόσυρση που εδώ και… μήνες παίρνει παράταση στα χαρτιά, γιατί στην πράξη δεν έχουμε δει κάτι. Αιτία, να έχει παγώσει η αγορά και κανείς να μην ξέρει τι γίνεται αλλά και πότε θα γίνει, τι…

Πήρε φωτιά το... πληκτρολόγιο!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσημες ανακοινώσεις και όχι φήμες…
Από την άλλη, έχει βουίξει η… πιάτσα για εταιρείες που αλλάζουν χέρια αλλά ακόμα δεν ανακοινώνεται επίσημα τίποτα… Λογικό, αφού αν δεν πέσουν οι υπογραφές τότε πως μπορούμε να μιλάμε και γράφουμε;
    
Κατά τα άλλα και όπως λέμε κάθε εβδομάδα, η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και τα παραλειπόμενα αλλά και παρασκηνιακά νέα, τα οποία καταγράφουμε και δημοσιεύουμε. Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)


Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!  

———————————————————


QUIZ:
Αλήθεια όλοι αυτοί οι «δορυφόροι» στα ψιλικατζίδικα sites δουλεύουν ή είναι διαστημικά … «σκουπίδια» ;

———————————————————

ΤΟ… ΠΟΙΗΜΑ της εβδομάδας*
Η κυβέρνηση με την απόσυρση αδιάφορα… σφυρίζει
και το λιμάνι από χιλιάδες ατελώνιστα αυτοκίνητα… σφύζει!
Δεν τους νοιάζει που ευρώ τσακιστό στο ταμείο τους δεν… «γυρίζει»
και που όλη η αγορά από αγανάκτηση τους… βρίζει !
Φαίνεται πως όταν «βρέχει» αυτοί νομίζουν ότι… ψιχαλίζει!!
*από αναγνώστη…

———————————————————

Αυτό το πράγμα… κάποιες εταιρείες να θυμούνται δημοσιογράφους μόνο όταν θέλουν να δημιουργήσουν… μπούγιο, ποτέ δεν το κατάλαβα!!!!

———————————————————

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ετοιμάζεται να κόψει την πίτα. Στα δεξιά του η Μαρία Φειδά...

Στα γραφεία του zougla.gr στην Κηφισιά κόψαμε με τη σειρά μας την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχηθήκαμε και του χρόνου με υγεία!!! Δείτε το σχετικό θέμα πατώντας ΕΔΩ

Τελικά το φλουρί έπεσε στους δημοσιογράφους!
 
———————————————————

Στον κινηματογράφο DANAOS Cinema (λεωφόρος Κηφισίας 109) θα μεταδοθεί το Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου η ταινία «Ανάμεσα σε δύο νησιά»που έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Σταυρόπουλος.

Η συγκεκριμένη ταινία αφορά την ιστορία του πρώτου σύγχρονου ηλεκτρικού αυτοκινήτου παραγωγής στον κόσμο  Enfield E8000 που κατασκευάστηκε πριν από σαράντα χρόνια στη Σύρο.


Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας:

 
———————————————————

Στο μουσείο Γουλανδρή στην Κηφισιά θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου το ετήσιο συνέδριο δικτύου Citroen & DS Automobiles.

———————————————————

Πραγματικά το έχω απορία… Γιατί ορισμένοι που δεν είναι σε κανένα Μέσο συνεχίζουν να ζουν με το ένδοξο παρελθόν; Η ζωή συνεχίζεται, αν δεν το έχετε καταλάβει!

———————————————————

Η Ισαβέλλα Παπαχειμώνα...

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε «τρέχει» στον ημιμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 6 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ευρύτερης συμμετοχής της Nissan Europe στο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Η Ισαβέλλα Παπαχειμώνα και ο Βάιος Κατσάρος με πλούσια εμπειρία αλλά και αντοχή σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, είναι σίγουρο πως θα εκπροσωπήσουν επάξια την ελληνική Nissan. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλό τρέξιμο και… καλή επιτυχία!

Ο Βάιος Κατσάρος...

———————————————————

Δέκα χρόνια στην.. πιάτσα συμπλήρωσε το trcoff.blogspot.gr του Γιάννη Στέφου. Όπως ο ίδιος έγραψε ξεκίνησε για… χαβαλέ το 2006 και συνεχίζει με πολύ όρεξη.

 ———————————————————

Νέος εξουσιοδοτημένος διανομέας αυτοκινήτων SEAT στα Τρίκαλα. Πρόκειται για την εταιρεία SEAT ΚΑΡΟΥΤΑΣ που βρίσκεται στο 6ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας και στεγάζεται σε χώρο 300 τ.μ. (τηλέφωνο: 24310 88430)

 
———————————————————

Κυκλοφόρησε και το τεύχος Φεβρουαρίου την έντυπης μορφής του Motori. Εξώφυλλο η νέα γενιά του Audi A4, η υβριδική εκδοχή του Toyota RAV4, η πόλη του Ντιτρόιτ και η επιστροφή της Renault στην F1.

 
———————————————————

Συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό High Channel ξεκινά από την 1η Μαρτίου ο Στράτος Φωτεινέλης ο οποίος μεταφέρει εκεί τις εκπομπές «Πάνω από τα Όρια», «Παγκόσμια και πανελλήνια πρωταθλήματα» και «R – Evolution».

  • Την εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» θα παρουσιάζουν οι Στράτος Φωτεινέλης – Νίκος Τσάδαρης κάθε Παρασκευή από τις 19:30 έως τις 20:30.
  • Την εκπομπή «R – Evolution» παρουσιάζουν οι Στάθης Πετρόπουλος – Γιάννης Φωτεινέλης κάθε Τετάρτη από τις 20:00 έως τις 20:30
  • Η εκπομπή «Παγκόσμια και Πανελλήνια Πρωταθλήματα» θα μεταδίδεται άθε Σάββατο από τις 20:30 έως τις 21:00.

Στόχος είναι να επιστρέψει και η ζωντανή εκπομπή «Auto Sprint Live». Να σημειώσουμε πως στο High Channel παραμένει η εκπομπή Auto Moto High την οποία παρουσιάζει ο Κώστας Τουρναβίτης.

Στράτος Φωτεινέλης (αριστερά) και Στάθης Πετρόπουλος...

 
———————————————————

Εκδήλωση για δημοσιογράφους με οδήγηση μοντέλων που φέρουν το γράμμα «Χ» έχει προγραμματίσει η BMW για τις 3 Μαρτίου

———————————————————

Στο capital.gr θα αρθρογραφεί ο Δημήτρης Μπούνιας παρέα με τον Δημήτρη Χατζητόλιο.

Ο Δημήτρης Μπούνιας...

 
———————————————————

Εξήντα χρόνια στην… πιάτσα συμπλήρωσε η εταιρεία Ι. Γρατσίας Α.Ε.Β.Ε. που συνεργάζεται με τις μάρκες Audi και VW.

Η ομάδα της εταιρείας Gratsias...

 
———————————————————

Θέμα… μηνός είναι να κλείσει το deal και να ανακοινωθεί ποιος θα αναλάβει μεγάλη εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων. Υπομονή μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

———————————————————

Viral έγινε χωρίς να το… καταλάβει η πρώην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ford Motor Hellas Χρύσα Αγρογιάννη.

Μία φωτογραφία της με το εκρηκτικό GT άναψε το διαδίκτυο που πήρε φωτιά σε συνδυασμό με την φωτογραφία του ηθοποιού Harrison Ford.  Για να δείτε και την σχετική φωτογραφία στο Facebook πατήστε ΕΔΩ

 

———————————————————

Συντάκτες με… άφθονη τρέλα, όρεξη και πάθος για το αυτοκίνητο αναζητά το autotriti.gr. Την ανακοίνωση την έβγαλε στο διαδίκτυο. Για να την δείτε πατήστε ΕΔΩ

 
———————————————————

Πόρτα… σε Mazda, Skoda και Jaguar θα ρίξει ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου στην ψηφοφορία για το COTY… Το εκμυστηρεύτηκε στα «Νέα της Πιάτσας»!!!

 
———————————————————

Συνάντηση με δημοσιογράφους ετοιμάζει η Leaseplan στις 9 Μαρτίου…

 
———————————————————

Ο εμπορικός διευθυντής της SEAT, Χάρης Δάνδουρας βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ισπανία για να πάρει γεύση απο το πρώτο SUV της μάρκας, το Ateca. Μαζί του και ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου ως εκπρόσωπος του COTY.

Χάρης Δάνδουρας (αριστερά) και Στράτης Χατζηπαναγιώτου...

 
———————————————————

Το… φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του STAR κέρδισε ο Βαγγέλης Γκούμας που συνεχίζει να παρουσιάζει την εκπομπή ΣΩSTAR

O Βαγγέλη Γκούμας έχει κερδίσει το φλουρί και όπως βλέπετε γελούν και τα μουστάκια του!

 
———————————————————

Ατάκες… Σπύρου Ρέκκα για την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Galaxy 92… (χωρίς σχόλια). Περισσότερα κάθε Τετάρτη στα ερτζιανά.

  • Η Opel έσκισε τις παλιές μελέτες
  • Η VW πίνει και το πικρό ποτήρι των αποζημιώσεων
  • Από γυναίκα μαθαίνεις όλη την αλήθεια
  • Το νέο Audi Α4, ξεγελά και τον πιο έμπειρο οδηγό
  • Το νέο Volvo S60 Cross Country, αδιαφορεί για την λάσπη

———————————————————

Αύξηση στην επισκεψιμότητά του κατά 28% συγκριτικά με το 2015 παρουσίασε το autogreeknews.gr, σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε ο Γιώργος Καλαϊτζής προς τις εισαγωγικές εταιρείες.

———————————————————

Σχεδόν 60 δημοσιογράφους προσκάλεσε η Honda για την παρουσίαση του νέου HR-V. Οι παρουσιάσεις ήταν τέσσερις και η οδήγηση περιλάμβανε διαδρομή μέχρι το Ναύπλιο. Το τελευταίο γκρουπ δεν κατάφερε να οδηγήσει το ιαπωνικό μοντέλο μέχρι το Ναύπλιο εξαιτίας των κινητοποιήσεων των αγροτών ακόμα και εντός Αττικής!

Από την παρουσίαση στο 4ο γκρουπ... 

———————————————————

Σήμερα ξεκινά τις προπονήσεις της η BMW Team που θα τρέξει στον ημιμαραθώνιο. Η προπόνηση θα γίνεται κάθε Δευτέρα (αντί για Τετάρτη) στο ΟΑΚΑ με την επίβλεψη της Μαρίας Πολύζου, πρωταθλήτριας και κάτοχος του ρεκόρ Ελλάδος στον Μαραθώνιο δρόμο.

———————————————————

Ο Κώστας Καββαθάς πουλά την προσωπική του μοτοσικλέτα BMW. Το έγραψε στο Facebook

———————————————————

Χορηγός στην εκδήλωση Tango en eros που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ήταν η Fiat η οποία προσκάλεσε και αρκετούς δημοσιογράφους σε coctail event μαζί με τον CEO της FCA Greece, Paulo Carelli.

 
———————————————————

Aυτη την εβδομάδα (17-18 Φεβρουαρίου) θα ταξιδέψουν και πάλι οι Ελληνες δημοσιογράφοι στη Βαλένθια για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Toyota Prius.

———————————————————

Μπορεί η παρουσίαση της έρευνας Auto Check του Auto Τρίτη στις εισαγωγικές να αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας ωστόσο… ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματά της στα social media όπου έπεσε -εκτός του check των χρηστών του διαδικτύου – και «κράξιμο»… Μάλλον κάποιοι πρέπει να τσεκαρουν καλύτερα αυτούς που τσεκάρουν…

 

————————————————————————————-
ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

————————————————————————————-

Το γράψαμε στα Νέα της Πιάτσας Νο42, το δημοσιεύουμε και επίσημα καθώς το ανακοίνωσε η εταιρεία του Αντώνη Στιβαχτάρη. Τον ερχόμενο Απρίλιο (14-17) θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και στους χώρους της ΔΕΘ, έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας.

Το αποτέλεσμα θα έρθει έπειτα από την συνεργασία HELEXPO, Scooter & Moto Festival και Promauto. Η έκθεση θα είναι «τρία σε ένα» στον ίδιο χώρο, δηλαδή επιβατικό αυτοκίνητο, επαγγελματικό αυτοκίνητο και μοτοσικλέτες.

———————————————————

H Demand SA, διοργανώτρια του SMF (Scooter Moto Festival), θα βρίσκεται πίσω από το κομμάτι μοτοσικλέτα στην έκθεση που θα διεξαχθεί στην ΔΕΘ τον ερχόμενο Απρίλιο.

 
———————————————————

Από την Θεσσαλονίκη βγαίνουν στον…. αέρα διάφορα αυτοκινητιστικά site. Τα βρήκαμε, τα διαβάσαμε και τα κατατάσσουμε παρακάτω ανάλογα με την δυναμική τους και σύμφωνα με το alexa.com

  • epitrohon.gr* – Νο 16.129 (επικεφαλής: Χάρης Θεοφράστου)
  • gonews.gr* – Νο 22.922, (επικεφαλής: Νίκος Χριστόπουλος)
  • enkinisi.gr* – Νο 37.758 (επικεφαλής: Σωτήρης Βουτσελάς – Τριαντάφυλλος Τσουλφάς)
  • automoto.com.gr** (επικεφαλής: Βαγγέλης Παμπούκης)
  • trcoff.blogspot.gr** (επικεφαλής: Γιάννης Στέφου)

*Αφορά την κατάταξη στην Ελλάδα.

**Δεν εμφανίζονται στην ελληνική κατάταξη αλλά μόνο στην παγκόσμια.

———————————————————

Ιταλοί της Piaggio σκέφτονται να κάνουν την παρουσίαση του επόμενου νέου μοντέλου τους στην Ελλάδα! Οι σκέψεις είναι για την Αθήνα και το μοντέλο είναι το ολοκαίνουργο scooter Medley. Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια μόνον η Honda «τίμησε» τη χώρα μας με δύο πολυπληθείς παρουσιάσεις μοντέλων της στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής…

Το Piaggio Medley

———————————————————

To Van Van της Suzuki έχει περίεργο όνομα και εμφάνιση, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους απανταχού χιπστεράδες να το εντάξουν στη λίστα των επιθυμιών τους. Θα είναι η έκπληξη της χρονιάς; Θα δείξει μόλις έρθει και κατά Ελλάδα μεριά!

To Suzuki Van Van...

 
———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 1-7/2/2016 πούλησαν 5.040 και 3.940 τεύχη αντίστοιχα.

 ———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 12
3. www.newsit.gr 18
4. www.sport-fm.gr 20
5. www.in.gr 29
6. www.gazzetta.gr 30
7. www.newsbomb.gr 35
8. www.car.gr 36
9. www.pronews.gr 42
10. www.newsbeast.gr 43
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 228
2. www.autotriti.gr 318
3. www.gocar.gr 377
4. www.autoblog.gr 379
5. www.4troxoi.gr 935
6. www.caroto.gr 1.210
7. www.caranddriver.gr 1.293
8. www.carzine.gr 1.653
9. www.drive.gr 1.681
10. www.motornews.gr 2.378
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 15/2/2016

———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Παντελής Πατέλος σε ρόλο… μοντέλου!!! Την φωτογραφία αυτή του γνωστού συντάκτη ανέβασε το Auto Τρίτη για να προσελκύσει νέους δημοσιογράφους που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο!!! Μάλλον θα την κρατήσουμε αρχείο…

Ο Παντελής Πατέλος οδηγεί... τάπα!!! Εσύ;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης