Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Πάει το Καλοκαίρι, μπήκαμε ήδη στο Φθινόπωρο και «Τα νέα της Πιάτσας επέστρεψαν. Το να σας ευχαριστήσω για τα δεκάδες τηλέφωνα και mail σχετικά με τη μέρα που Επιστρέψαμε και αποκαλύπτουμε τα πάντα!!! θα επέστρεφε η στήλη στον διαδικτυακό αέρα είναι λίγο. Το σίγουρο είναι πως επιστρέφουν δυναμικά με ατελείωτες ειδήσεις και θέματα που δεν τα ξέρετε αλλά και δεν θα διαβάσετε πουθενά. Ας αφήσω όμως τις… σάλτσες και ας περάσω στο κυρίως πιάτο.
  
Στήριξη στους συναδέρφους μας
Δεν μπορώ να παραβλέψω την στήριξη μου στους συναδέρφους που τις τελευταίες ημέρες αγωνιούν για τις δουλειές τους με όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας. Εύχομαι όλα να πάνε κατ’ ευχή, σύντομα να ξέρουν τι θα συμβεί και ακόμα πιο σύντομα να επιστρέψουν όλοι όσοι εργάζονται στην καθημερινότητά τους. Ευχή βεβαίως να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους και όσοι έχουν μείνει εκτός κλάδου εξαιτίας της κρίσης…

 «Τα νέα της Πιάτσας» ΔΕΝ κοιμούνται ΠΟΤΕ αγαπητέ Σ.Χ.!!!

Δημοσιογραφία και όχι αντιγραφή…
Πριν αρχίσετε τη… μελέτη να αναφέρω ρητά πως όταν δημοσιεύουμε θέματα ΔΕΝ τα κατεβάζουμε γιατί Και λίγο σεβασμός δεν βλάπτει. Οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ είναι υπάλληλοί των εταιρειών…δεν αρέσουν σε αυτούς που τα διαβάζουν. Επιπλέον να σημειώσω ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως όταν μας καλείτε σε συνεντεύξεις Τύπου, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αναρτούμε μόνο το υλικό που μας δίνετε αλλά αυτά που μας λέτε και βλέπουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ήταν συνέντευξη Τύπου αλλά μία off the record συζήτηση. Το τι ήμαστε υποχρεωμένοι να γράφουμε το γνωρίζουμε. Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά μας. Δουλειά μας ΔΕΝ είναι να δημοσιεύουμε αυτά που θέλουν όσοι μας προσκαλούν σε παρουσιάσεις και συνεντεύξεις Τύπου. Προς το παρόν δεν αναφέρω ονόματα αλλά θα το κάνω αν διαπιστώσω πως συνεχίζεται το τροπάριο.

Αφιερωμένο σε όσους κάνουν τον… έξυπνο


Επικοινωνία με τα «Νέα της Πιάτσας»
Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας νέα. Συγκεκριμένα μπορείτε να στέλνετε e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

——————————————————— 

Το ΠΟΙΗΜΑ της εβδομάδας* 

Άλλοι φευγάτοι, άλλοι σκαφάτοι,
γύρισαν πίσω της πιάτσας όλοι οι… γάτοι!
*από αναγνώστη

———————————————————

QUIZ

Λέτε να έχουμε φέτος και…. διαγωνισμό για να αναδείξουμε την ή τον PR Manager της χρονιάς;

———————————————————

QUIZ No2: Ποιος είναι ο Μπαν Κι-μουν της… «Πιάτσας»;

Μα φυσικά ο Σπύρος Ρέκκας και αυτό εξαιτίας του διπλωματικού τρόπου που διαχειρίζεται τις σχέσεις του με τις εισαγωγικές εταιρείες κρατώντας αριστοτεχνικές ισορροπίες!

Ο Σπύρος Ρέκκας...

 
———————————————————

Τρομακτικές εξελίξεις θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες με εταιρείες του παρελθόντος και με τις τράπεζες να βρίσκονται προ των πυλών

———————————————————

Από το… απλό Nissan Juke στην κορυφαία και πολύ γρήγορη έκδοση Juke Nismo RS των 214 ίππων μεταπήδησε ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας. Τρανή απόδειξη η αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύουν σήμερα «Τα Nέα της Πιάτσας».

O Λευτέρης Πετρούνιας με την κορυφαία έκδοση του Nissan Juke...

——————————————————–

Πραγματικά έχω την απορία: Πώς είναι δυνατόν στελέχη που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις εισαγωγικών εταιρειών να είναι ικανοποιημένα απλά και μόνο με τα like στο Facebook; Ακόμα δεν έχουν μάθει πως αν θες να αγοράσεις like το κάνεις πολύ φθηνά; Μην παραμυθιάζεστε λοιπόν!

———————————————————

Μετά τον γιο, ήρθε και η κόρη!!! Να του ζήσει και είναι σίγουρο πως θα του πάρει τα μυαλά! Ο λόγος για τον «δικό μας», Λουκά Παπαλάμπρο ο οποίος από τις 23 Αυγούστου το έχει ρίξει στο… ξενύχτι με το δεύτερο τέκνο!

Ο Λουκάς Παπαλάμπρος...

———————————————————

Έκλεισε και με τη… βούλα στα τέλη Ιουλίου το MEGA DEAL Βασιλάκη – Δάβαρη στο θέμα των Hyundai – KIA. Πλέον μένουν διαδικαστικά ΑΛΛΑ και κάποια άλλα θέματα προκειμένου οι δύο εταιρείες να αρχίσουν να διεισδύουν δυναμικά στην αγορά

Πάνος Δάβαρης (αριστερά) και Γιώργος Βασιλάκης...

———————————————————

Τρεις μεγάλες αντιπροσωπείες – καταστήματα εντός Αττικής ετοιμάζει η Skoda μέχρι τέλος του έτους. Η πρώτη θα βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια στο Μαρούσι όπου και θα αντικαταστήσει το σημερινό κατάστημα της Bentley, η δεύτερη στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και η τρίτη στον Κηφισό. Οι δύο πρώτες θα ανήκουν στην Kosmocar και η τρίτη στον όμιλο Σφακιανάκη.

H αντιπροσωπεία της Bentley στο Μαρούσι θα γίνει Skoda...

 
———————————————————

Από ΣΗΜΕΡΑ 5 Σεπτεμβρίου και επισήμως ο Αντρέας Χριστοφορίδης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στις εταιρείες Hyundai – KIA. Ευχόμαστε καλή αρχή και επιτυχίες, που η… πιάτσα θεωρεί σίγουρες!

Ο Αντρέας Χριστοφορίδης...

 
———————————————————

Θα ήταν παράλειψη να μην κάνουμε αναφορά στον επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Nissan, Γιάννη Μεθενίτη. Ακόμα και τις ημέρες πoυ βρισκόταν σε διακοπές, σήκωνε το κινητό του τηλέφωνο και μας ενημέρωνε με ειδήσεις. PR με όλη τη σημασία της λέξης.

Ο Γιάννης Μεθενίτης...

———————————————————

Από την 1η Αυγούστου ο Μάνος Δρακωτός κατέχει τη θέση του επικεφαλής της μάρκας MINI στο BMW Group Hellas.

O Μάνος Δρακωτός...

 
———————————————————

Ο Πέτρος Ζαμπέτας έχει αποχωρήσει από την VW Bank και ήδη βρίσκεται στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Renault, την οποία μέχρι πρότινος κατείχε ο Μένης Σταθώρης.

Ο Πέτρος Ζαμπέτας...

———————————————————

Για τον Νοέμβριο προγραμματίζεται η έναρξη του Traction προκειμένου ο κύκλος επεισοδίων της νέας τηλεοπτικής σεζόν να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2017...

———————————————————

Σε αναζήτηση product manager στα LCV βρίσκεται η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων FIAT.

———————————————————

Αποχώρησε την 1η Σεπτεμβρίου από την Hyundai o Γιάννης Χαρονίδης, όπου μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη εμπορικού διευθυντή.

———————————————————

Νέα ιστοσελίδα με θέμα αυτοκινήτου βγάζει στον «αέρα» το… 2017 ο Τάκης Τρακουσέλλης.

Ο Τάκης Τρακουσέλλης...

———————————————————


Ένας… αεροδυναμικός γάμος πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα. Την εκλεκτή της καρδιάς του Αμαρυλλίδα νυμφεύτηκε ο Βασίλης Παναγάκος στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο golf Γλυφάδας. Ο Βασίλης Παναγάκος με master από το Imperial College του Λονδίνου στη αεροδυναμική, εργάζεται σήμερα σαν graduate engineer στον τομέα αεροδυναμικής της McLaren στην Αγγλία. Το κοινωνικό αυτό γεγονός προσέλκυσε στην Αθήνα πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της βρετανικής εταιρείας. Και βέβαια, δεν ήταν λίγα αυτά που ακούστηκαν σχετικά με τα επόμενα  άλματα που σχεδιάζει η μυθική αυτή εταιρεία κατασκευής supercars. Για όλα αυτά όμως θα σας ενημερώσουμε σε προσεχή «Νέα της Πιάτσας».

 
———————————————————

Ως ιδιαίτερης σημασίας μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόσφατη μεταγραφή του Στέλιου Λιάλιου στο κατάστημα Θεσσαλονίκης της εταιρείας Σφακιανάκης Α.Ε. Το έμπειρο στέλεχος γνωρίζει με… κλειστά μάτια θέματα πωλήσεων, αλλά και διαχείρισης μεγάλων κάθετων μονάδων, αφού επί σειρά ετών βρισκόταν στο τιμόνι της Σαρακάκης  Α.Ε.Β.Ε. στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως υπεύθυνος για όλο το φάσμα των πωλήσεων σχετικά με Fiat, Alfa Romeo & Fiat Professional.

Ο Στέλιος Λιάλιος...

———————————————————

Οι διακοπές γεμίζουν τις «μπαταρίες» και δίνουν εμπνεύσεις για… ποιήματα όπως αυτό που έγραψε ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του BMW Group Κωνσταντίνος Διαμαντής.

Οι διακοπές τελειώνουνε
η ανάμνηση θα μείνει…
Κρήτη θα σ’ ονειρεύομαι
στον κόσμο ότι κι αν γίνει!

 
———————————————————

Από την Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε καραβάνι της Mitsubishi με το L200 το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι και τα τέλη Οκτώβριο και θα επισκεφτεί πολλά μέρη της Βορείου Ελλάδας. Σκοπός της εισαγωγικής εταιρείας να δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς που ενδιαφέρονται να το οδηγήσουν και να το επεξεργαστούν από κοντά…

———————————————————

 

Το πρώτο SEAT Ateca πάτησε Ελλάδα αλλά με…. ξένες πινακίδες. Όπως μάθαμε το οδήγησαν μόνο οι Στράτης Χατζηπαναγιώτου και Γιάννης Σταυρόπουλος λόγω COTY και Auto Best αντίστοιχα. Βέβαια ήταν και αφορμή να ξεσπάσει ο Γιάννης Κανουπάκης μέσω Facebook αφήνοντας υπονοούμενα.

Την απάντηση έδωσε ο Χάρης Δάνδουρας από πλευράς SEAT ενώ στο… παιχνίδι μπήκε και ο Πάνος Πανόπουλος, πρώην επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Skoda.

———————————————————

Η νεοσύστατη εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Skoda στηρίζει την συμμετοχή του πρώην πρωταθλητής Ελλάδος ράλι, Σωκράτη Τσολακίδη. Ο Θεσσαλονικιός οδηγός θα τρέξει στο ράλι ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου (αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος) με Skoda Fabia R5 και θα έχει δίπλα του την ελληνική εταιρεία που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον να μπει δυναμικά και στο χώρο των αγώνων.

Με αυτό το Fabia R5 θα τρέξει ο Σωκράτης Τσολακίδης έχοντας την στήριξη της Skoda

 
———————————————————

Είκοσι χρόνια στην… πιάτσα μετρά ήδη ο Πάνος Σειτανίδης. Ένας μάχιμος, σεμνός ρεπόρτερ με ήθος και αξιοπρέπεια. Του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

 
———————————————————

Το Mazda MX-5 πρώτης γενιάς είναι το προσωπικό αυτοκίνητο του mister MotoGP, Δημήτρη Διατσίδη…

O Δημήτρης Διατσίδης με το αγαπημένο του αυτοκίνητο..

 
———————————————————

Η εταιρεία λιπαντικών Valvoline στηρίζει τους αγώνες αυτοκινήτου και το κάνει συστηματικά με χορηγίες σε αυτοκίνητα που τρέχουν σε διάφορες κατηγορίες…

 
———————————————————

Νέο τεύχος του περιοδικού Car and Driver το οποίο κυκλοφόρησε με την εφημερίδα Έθνος το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

———————————————————

Φθινοπωρινό καινούργιο τεύχος για το περιοδικό 4 Τροχοί

 
———————————————————

Την 1η Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας GO του Νίκου Χριστόπουλου.

 
———————————————————

Δεν ξέρουμε τι κάνουν οι υπόλοιποι ρεπόρτερ των δελτίων ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης αλλά για τον Βαγγέλη Γκούμα που καλύπτει και θέματα αυτοκινήτου γνωρίζουμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν επιστρέψαμε από ταξίδι που έγινε στην Αίγινα (βλέπε Mitsubishi) και ο γνωστός ρεπόρτερ με το μαγιό έτρεξε να καλύψει το ρεπορτάζ όταν… μυρίστηκε φωτιά σε κατάστημα ηλεκτρονικών στην περιοχή του Πειραιά!

Χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκε μέσα στο κατάστημα που καιγόταν για να έχει αποκλειστικά πλάνα τα οποία μετέδωσε και το δελτίο ειδήσεων του Star. Αν δεν είναι μάχιμος ρεπόρτερ ο Βαγγέλης τότε αναρωτιόμαστε, ποιος είναι;

 

———————————————————

 
Από αριστερά Βασίλης Σαρημπαλίδης, Πάρις Ποντίκας και Νίκος Σάλτας...

Ο Πάρις Ποντίκας μας κράτησε συντροφιά όλο το καλοκαίρι μέσα από την πανελλαδική ραδιοφωνική συχνότητα του Πρώτου Προγράμματος.

Στον αέρα βρήκαν και είπαν τις απόψεις τους άπαντες. Από το Skoda Club Πελοποννήσου μέχρι και το zougla.gr ήταν εκεί!!!

 
Ο Πάρις Ποντίκας με μέλη του Skoda Club Πελοποννήσου...

 
———————————————————

Ο Άρης Γαλανόπουλος συνεχίζει το δυναμικό ενημερωτικό πεντάλεπτο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3 κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 16:55.

Ο Άρης Γαλανόπουλος...

 
———————————————————

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου και μαζί με τον Μανώλη Σαλούρο, ταξίδεψαν στην Ουγγαρία για να οδηγήσουν την εκρηκτική BMW M2 και την M4 Competition Package στο βάθος…

Είναι δυνατόν να βρίσκεσαι εντός της BMW M2 και να μην χαμογελάς;

 
———————————————————

Σε ποιο στέλεχος αυτοκινητοβιομηχανίας ανήκει αυτό το γραφείο με τους περίεργους πίνακες; Η απάντηση ακούει στο όνομα του Νίκου Πρέζα, γενικού διευθυντή επιβατικών οχημάτων της Mercedes Benz Hellas!

 
———————————————————

Λέτε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Volvo Cas Hellas Νικόλας Μαρτίνος να ψάχνει τον… αντι-Μποτρίνι στο πρόσωπο του Στηβ Γιατζόγλου;

———————————————————

Στην πρώτη θέση της κατάταξης του ALEXA των αμιγώς αυτοκινητιστικών site πέρασε το newsauto.gr

———————————————————

Δεν έχει τέλος η κόντρα Auto Τρίτη – Volvo...

———————————————————

Στη Γαλλία παρουσίασε το νέο Scenic η Renault. Μάλιστα οι Έλληνες δημοσιογράφοι ήταν από τα πρώτα γκρουπ που είχαν την ευκαιρία να το οδηγήσουν…

———————————————————

Στο Βερολίνο με… τέσσερις δημοσιογράφους η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda για στατική παρουσίαση του νέου Kodiaq. Αυτή ήταν και η πρώτη αποστολή της νέας εισαγωγικής εταιρείας.

———————————————————

Το 3ο Youtruck Fiesta – Special Edition θα διεξαχθεί 1-2 Οκτωβρίου στο πρώην αεροδρόμιο «ΙΚΑΡΟΣ» στην Κωπαΐδα Θηβών θα φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη γιορτή για το επαγγελματικό όχημα.

———————————————————

Σταμάτησε τη συνεργασία της με το newsauto.gr η Αριάδνη Γερασιμίδου

Η Αριάδνη Γερασιμίδου...

 
———————————————————

Στον «αέρα» το website (www.lassatyres.gr) των ελαστικών LASSA που εισάγει η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε.

———————————————————

Τα 13 χρόνια γάμου συμπλήρωσε η διευθύντρια επικοινωνίας της FCA Hellas (Alfa Romeo, Fiat κ.λπ.) Κορίνα Πατέλη…

 

 
———————————————————

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Ποιος είπε πως τα μικρά scooter δεν κάνουν ταξίδια; Σίγουρα όχι οι Γάλλοι Samuel Felice και Ambroise Prince, σκηνοθέτης και βιντεολήπτης αντίστοιχα, που ξεκίνησαν στις 29 Αυγούστου από το Παρίσι με προορισμό τη Σαϊγκόν πάνω σε δύο scooter Peugeot Django 125! Συνολικά θα διασχίσουν 11.149 χλμ. και 50 διαφορετικές πόλεις. Αν θέλετε να είστε on line με την περιπέτεια των δύο τολμηρών αναβατών, μπορείτε να παρακολουθείτε το ταξίδι και τις εμπειρίες τους στην ιστοσελίδα www.django-adventure.com

 
———————————————————

Δεν θυμόμαστε άλλη φορά να είδαμε Έλληνες μοτοκρόσερς σε… video game γνωστών εταιριών! Ο λόγος για την αποστολή που συμμετείχε το 2015 στο Motocross των Εθνών και αποτελείτο από τους Παναγιώτη Κουζή, Γιάννη Τουρατζίδη και Δημήτρη Κοντολέτα. Άντε και του χρόνου να δούμε πατριωτάκια από περισσότερα αθλήματα!

 
———————————————————

Θαύμα θαύμα! Η Harley-Davidson παρουσίασε νέους κινητήρες! Με το όνομα Milwaukee-Eight αρχικά θα εξοπλίσουν όλα τα τουριστικά και τρίκυκλα μοντέλα της εταιρείας. Φυσικά θα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές και θα έχουν… λιγότερους κραδασμούς!

 
———————————————————

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η BMW Motorrad πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων πρώτου εξάμηνου, ξεπερνώντας παγκοσμίως τις 80.000 μονάδες. Ρέκορντμαν σε ποσοστιαία αύξηση η αγορά της Ταϊλάνδης, όπου οι πωλήσεις σκαρφάλωσαν στο +67%!!

 
———————————————————

Η εγχώρια αγορά μοτοσυκλέτας άνω των 50 κ.εκ. ζει μεγάλες στιγμές, παρουσιάζοντας αύξηση πωλήσεων 12,7% τους πρώτους 7 μήνες της χρονιάς. Ο Ιούλιος θα παραμείνει στην ιστορία με το …+69,6% που παρουσίασε! Μπορεί να φαίνεται άδικη η σύγκριση με τον περσινό Ιούλιο των capital controls, αλλά αν δείτε πόσα μοντέλα άνω των 500 κ.εκ. πουλήθηκαν φέτος θα μας ..δικαιολογήσετε!

———————————————————

H Husqvarna παρουσίασε τη νέα της και πλήρως ανανεωμένη γκάμα μοτοσυκλετών Enduro 2017 στη Σουηδία. Από ελληνικής πλευράς παραβρέθηκε ο Θοδωρής Ερμήλιος από το περιοδικό Moto&Rider.

 
———————————————————

Νέο τεύχος για το BIKEIT!

———————————————————

 

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
4 Τροχοί 4.770
Αγορά Αυτοκινήτου 2.890
Drive 2.020
Τροχοί & TIR 1.750
Super Autocar 1.430

MOTO 3.930 (μέσο όρο 1 έκδοσης)

 
———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 22/8/2016 έως 28/8/2016 πούλησαν 5.000 και 4.400 τεύχη αντίστοιχα.

———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 12
3. www.gazzetta.gr 16
4. www.sport-fm.gr 20
5. www.newsit.gr 22
6. www.car.gr 23
7. www.in.gr 35
8. www.newsbomb.gr 38
9. www.pronews.gr 44
10. www.newsbeast.gr 63
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)
 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 263
2. www.autotriti.gr 273
3. www.gocar.gr 302
4. www.autoblog.gr 506
5. www.drive.gr 735
6. www.4troxoi.gr 851
7. www.caranddriver.gr 890
8. www.autogreeknews.gr 1.478
9. www.caroto.gr 1.684
10. www.carwall.gr 2.161
11. www.carzine.gr 2.477
12. www.motornews.gr 4.074
13. www.gonews.gr 4.125
14. www.motori.gr 5.173
15. www.highoctane.gr 6.530
16. www.enkinisi.gr 13.446
17. www.topspeed.gr 14.385
18. www.4drivers.gr 20.184
19. www.automoto.com.gr 20.504
20. www.autoliveris.gr 23.446
21. www.auto-internet.gr 29.549
22. www.epitrohon.gr 31.586
23. www.trcoff.gr 33.728
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 5/9/2016

———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

O Γιάννης Τσιρογιάννης από τον Ελεύθερο Τύπο ξεχωρίζει με το… εκκεντρικό πουκάμισο γεμάτο αυτοκινητάκια!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης