Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Φίλες και φίλοι καλή εβδομάδα! Ωραία μέρα η σημερινή (λόγω καλοκαιρίας) αλλά με πάρα πολύ τρέξιμο Τρέχουμε με χίλια και τίποτα δεν μας σταματά!!! καθώς η θεματολογία δεν λέει να… φρενάρει! Αν και βγήκαμε στον… αέρα λίγο πριν αλλάξει η μέρα, παραμένουμε πιστοί στο ραντεβού μας!

Στα αυτοκινητιστικά δρώμενα τώρα, η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon» είναι το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας, με αρκετές όμως εταιρείες να λείπουν… Κρίμα γιατί οι επισκέπτες αλλά και εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε να δούμε ΌΛΑ τα μοντέλα και φυσικά όλες τις μάρκες! Για όσους θέλουν και ενδιαφέρονται πάντως μην ξεχνάμε πως θα αραμένει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Γιατί ώρες, ώρες, που οδηγώ στην Αθήνα έχω την αίσθηση πως βρίσκομαι σε πίστα αγώνων με τέτοιες σημαίες που βλέπω;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ υλικό από την έκθεση!
Λογικό είναι πάντως η σημερινή στήλη να είναι κατά ένα μεγάλο μέρος αφιερωμένη στα… παρασκήνια Μά τέτοια αγάπη για τα “Νέα της Πιάτσας”;της έκθεσης, χωρίς ωστόσο να ξεχνάμε τι γίνεται και πέρα από αυτήν! Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχια, οπότε σας αφήνω να διαβάσετε τα σημερινά νέα μας.

Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας νέα. Συγκεκριμένα μπορείτε να στέλνετε e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

——————————————————–

QUIZ Νο1:
Ποιος εισαγωγέας πουλάει ότι και να έχει στα χέρια του;

——————————————————–

QUIZ Νο2:
Κατά πόσο ισχύει πως δύο επιχειρηματίες ταξίδεψαν πριν από λίγες ημέρες στην Γερμανία και μάλιστα εκτάκτως; Μήπως ετοιμάζουν κάτι πολύ δυνατό από αυτό που ήδη ξέρουμε;

——————————————————–

Είναι απίστευτη η απήχηση που έχουν τα «Νέα της Πιάτσας». Ειδικά τώρα με την έκθεση κατάλαβα πόσο αρέσει και πόσο έλειπε από την… πιάτσα! Με τόσα καλά πράγματα που άκουσα να είστε σίγουροι πως η δουλειά και το ατελείωτο τρέξιμο θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

——————————————————–

Μετά από πολλά χρόνια η Porsche έκανε την εμφάνισή της σε έκθεση αυτοκινήτου και φυσικά η κίνηση αυτή χαροποίησε τους φίλους της μάρκας αλλά και όσους θέλουν να θαυμάσουν από κοντά τα μοντέλα της. 

——————————————————–

Μπορεί να μην κάνει τις… τρελές πωλήσεις, όμως ο Γιάννης Χεκιμιάν το τρέχει με την Subaru. Το είδαμε στην έκθεση αυτοκινήτου μαζί με την ομάδα του…

 
——————————————————–

Με πτήση της American Airlines επιστρέφουν στην Ελλάδα την Τρίτη στις 9:15 το πρωί οι μαθητές που διέπρεψαν σε παγκόσμιο διαγωνισμό προσομοίωσης μονοθεσίου F1 κατακτώντας το χρυσό!!! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Να σημειώσουμε πως η Mercedes Benz Hellas στήριξε την προσπάθεια.

——————————————————–

Ένας μεγάλος PR Manager ακόμα και στον ύπνο του πρέπει να είναι ξύπνιος. Δεν το λέω εγώ αλλά ένας διευθυντής δημοσίων σχέσεων εισαγωγικής εταιρείας που διαπρέπει στην πιάτσα και ο οποίος το είδε στον ύπνο του!!! Τελικά άμα γουστάρεις αυτό που κάνεις…

——————————————————–

Στην Ελλάδα πραγματοποίησαν το πανευρωπαϊκό τους συνέδριο οι CEO των εισαγωγικών εταιρειών της Mercedes Benz. Όπως μάθαμε το συνέδριο έγινε εν πλω στον Σαρωνικό και όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι! Λογικό με τέτοια θέα και φιλοξενία!

 
——————————————————–

Μία πολύ ξεχωριστή ραδιοφωνική εκπομπή έκανε ο Πάρις Ποντίκας και το Πρώτο Πρόγραμμα. Με το κασετοφωνάκι του πήρε δηλώσεις από τους ανθρώπους των εταιρειών κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου, τις μόνταρε και έκανε τη διαφορά.

Ο επικεφαλής της Skoda Αντρέας Χαλμπές με τον Πάρι Ποντίκα (δεξιά)

 
——————————————————–

Το OTE History στον OTE TV θα μεταδώσει το ερχόμενο Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 21:00 το ντοκιμαντέρ του Μιχάλη Σταυρόπουλου για το ελληνικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο Enfield E8000 το οποίο κατασκευάστηκε στη Σύρο τη δεκαετία του ’70.

 
——————————————————–

Αφρενάριστος… πηγαίνει γνωστός PR manager.
Μόνο να προσέχει γιατί «φρένο – γκάζι», «φρένο – γκάζι» το χωράφι πλησιάζει.

——————————————————–

Στο κρεβάτι του… πόνου βρίσκεται ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, διευθυντής του περιοδικού 4 Τροχοί, μετά από πρόσφατο ταξίδι στη… Μύκονο!

 
——————————————————–

Ανακατατάξεις είχαμε προ ημερών σε πάρα πολύ ψηλό επίπεδο και σε εισαγωγική εταιρεία…

 
——————————————————–

Με 8 δημοσιογράφους πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική αποστολή του Ford Kuga. To πρόγραμμα περιλάμβανε Αθήνα-Σόφια αεροπορικώς και από Σόφια στο Βελιγράδι οδικώς. Οι δημοσιογράφοι που ταξίδεψαν ήταν οι εξής: Τσιρογιάννης, Σταυρόπουλος, Σαλούρος, Καγιαλής, Ινώ Στεφανή, Διαμάντης, Τούντας και Λημναίος ενώ μαζί τους ήταν ο φωτογράφος Γιώργος  Καραγιωργάκης μαζί με τον διευθυντή επικοινωνίας της Φord Motor Hellas Γιάννη Κάττωριτς.

 
——————————————————–

Στο Sofitel πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα εκπαίδευση πωλητών Citroen. Λογικό καθώς… πλησιάζει το ολοκαίνουργιο C3.

——————————————————–

Διαγωνισμό… πρόβλεψης πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων διοργανώνει το περιοδικό Auto Τρίτη που ζητά από τους επικεφαλής δημοσίων σχέσεων να στείλουν τον αριθμό που πιστεύουν ότι θα κλείσει φέτος η αγορά για να κερδίσουν το βραβείο της «Καλύτερης πρόβλεψης πωλήσεων του 2016».

——————————————————–

Το δικό του ένθετο για το αυτοκίνητο κυκλοφόρησε η εφημερίδα Real News την Κυριακή 23 Οκτωβρίου. Την επιμέλειά του είχε ο Σπύρος Ρέκκας.

——————————————————–

Τι ετοιμάζει η Nissan στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων;

——————————————————–

Η διευθύντρια επικοινωνίας της SEAT Βάσω Χατζοπούλου (δεξιά) μαζί με την γραμματέα του επιχειρηματία Γιώργου Βασιλάκη, Γεωργία Λιόση (αριστερά). Φωτογραφία από την έκθεση «Αυτοκίνηση».

 
——————————————————–

Επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια και ήδη δέχεται πόλεμο… Ο λόγος για τον Κυριάκο Παρασίδη που όπως γράψαμε την περασμένη εβδομάδα αναλαμβάνει επικεφαλής της νέας ιστοσελίδας του ΑΠΕ που θα αφορά το αυτοκίνητο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μέσα από την δουλειά του να αποδείξει πως χρειάζεται και επιπλέον συνεργάτες!!!

 
——————————————————–

Το κατάστημα της Hyundai στο Μαρούσι (δαχτυλίδι) πέρασε στα χέρια της ΒΕΛΜΑΡ (συμφερόντων Βασιλάκη) και έτσι σιγά, σιγά η νέα εισαγωγική εταιρεία (Hyundai – KIA) δείχνει πως αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. 

 
——————————————————–

Το 10ο τεύχος του Auto Free Sunday κυκλοφορεί!

 
——————————————————–

Φωτογραφία του επικεφαλής της μάρκας VW Θανάση Κονιστή με συλλεκτικό VW Beetle σε ασορτί ντύσιμο!!! Ό,τι και να γράψουμε είναι περιττό…

 
——————————————————–

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τον Δημήτρη Παπαγεωργίου, πρώην δημοσιογράφο αυτοκινήτου. Όπως πάντα με το χαμόγελο, μας εκμυστηρεύτηκε πως του λείπει ο χώρος! Λογικό!

 
——————————————————–

Ο Πέρης Χαλάτσης με άρθρο που ανέβασε στο now24 μιλά για την παρουσία της Volvo στην έκθεση αυτοκινήτου. Την ίδια ώρα ο Γιάννης Σταυρόπουλος από το motori.gr προώθησε με πληρωμή το άρθρο μέσω Facebook και ο επικεφαλής επικοινωνίας της Volvo Car Hellas Νίκος Μαρτίνος απάντησε στο άρθρο που γράφτηκε. Από την μεριά του ο διευθυντής του περιοδικού 4Τροχοί Στράτης Χατζηπαναγιώτου έκανε αναφορά για χαμηλό επίπεδο δημοσιογραφίας και όπως φαίνεται μία νέα… κόντρα ξεκινά!

 
——————————————————–

Ακόμα ένας παλιός γνώριμος της… πιάτσας, ο Μορίς Σιακής έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου.

 
——————————————————–

Ο παρουσιαστής της τηλεοπτική εκπομπή «Ασφαλώς Επί Τροχών» στην ΕΤ3 Χάρης Θεοφράστου έδωσε το… παρών στην έκθεση αυτοκινήτου προκειμένου να ελέγξει τα καινούργια μοντέλα!

 
——————————————————–

Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκε και αυτός στην έκθεση αυτοκινήτου για να θαυμάσει το νέο Nissan GT-R. Στην φωτογραφία με τον διευθυντή Marketing, Θάνο Μπάφα.

 
——————————————————–

Πρώτη φωτογραφία του Πέτρου Ζαμπέτα ως γενικού διευθυντή της Renault. Στην φωτογραφία με την διευθύντρια Marketing της Renault Μαρία Παπαδάκη.

 
——————————————————–

Ο πρώην μπασκετμπολίστας Άγγελος Κορωνιός μαζί με τον Γιώργο Σπανό στην έκθεση αυτοκινήτου… Διαπιστώσαμε πως το… μάτι του έπαιζε πολύ όταν έβλεπε την BMW M4!!!

 
——————————————————–

Στο.. τσακ-μπαμ ο Μηνάς Μάντης από την Mercedes ΛΑΜΔΑ Star AE. μας έδωσε απάντηση σε απορία που προέκυψε την ώρα που θαυμάζαμε ένα μοντέλο της μάρκας με τα διακριτικά AMG! Έβγαλε αμέσως το tablet και τα έκανε όλα πιο εύκολα δίνοντάς μας και την απάντηση στην απορία μας!

 
——————————————————–

Στο περίπτερο της Nissan, το εκρηκτικό GT-R των 570 ίππων και των 180.000 ευρώ περίπου κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Ακόμα και η παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR Κατερίνα Παπακωστοπούλου δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό και κάθισε στη θέση του οδηγού για να γελάσει με πολύ… νόημα.

 
——————————————————–

Ακόμα μία εκδήλωση για δημοσιογράφους διοργάνωσε το BMW Group Hellas με θεματολογία το γράμμα “Μ” που συναντούμε σε αρκετά μοντέλα της μάρκας. Επιπλέον υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τα ανθρακονήματα που χρησιμοποιούνται ενώ οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και τα logistics της μάρκας όσον αφορά τα ανταλλακτικά. Μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση που δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους του Τύπου να ενημερωθούν για σημαντικά πράγματα.

——————————————————–

Τα κορίτσια του έντυπου motori μοίρασαν το νέο τεύχος στην έκθεση αυτοκινήτου…

 
——————————————————–

Η πρώτη εκδήλωση της νέας λέσχης «Διέλπις Περιαγώνων» πραγματοποιήθηκε παρουσία βουλευτών, δημοσιογράφων και εκλεκτών προσκεκλημένων. Πρόκειται για ένα νέο club που θα ασχολείται με την οδική ασφάλεια και τους αγώνες αυτοκινήτου και το οποίο αποτελείται από ξεχωριστά μέλη.

 
——————————————————–

Τα πρώτα Peugeot 3008 έφτασαν στην Ελλάδα και ετοιμάζονται για… πόλεμο. Όπως μαθαίνουμε σε λίγες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί και η δημοσιογραφική παρουσίαση στα Βόρεια Προάστια.

 
——————————————————–

Ένας πρώην του αυτοκίνητου, ο Βασίλης Κουρουπάκης σε ρόλο μάγειρα! Δείτε τις λεπτομέρειες πατώντας ΕΔΩ!!!!

 
——————————————————–

Ο επικεφαλής επικοινωνίας της Ford Motor Hellas, Γιάννης Κάττωριτς  είναι μάχιμος και το δείχνει!!!

 
——————————————————–

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Σε μόλις 4 ημέρες οι άνθρωποι της Μοτοδυναμικής σχεδίασαν, έστησαν και δημιούργησαν ένα πολύ δυνατό περίπτερο στην έκθεση αυτοκινήτου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

 
——————————————————–

Κυκλοφόρησε το 6ο τεύχος του περιοδικού μοτοσικλέτας Motorsport το οποίο επιμελείται ο Δημήτρης Παπανδρέου. Το περιοδικό κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα σε τιμή 3.5 ευρώ.

 
——————————————————– 

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τo περιοδικό Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 10-16/10/2016 πούλησες 4.240 τεύχη.

——————————————————–

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 14
3. www.gazzetta.gr 17
4. www.newsit.gr 20
5. www.car.gr 22
6. www.sport-fm.gr 23
7. www.pronews.gr 41
8. www.newsbomb.gr 44
9. www.in.gr 53
10. www.newsbeast.gr 63
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.autotriti.gr 215
2. www.newsauto.gr 244
3. www.gocar.gr 264
4. www.autoblog.gr 433
5. www.drive.gr 686
6. www.4troxoi.gr 734
7. www.caranddriver.gr 944
8. www.autogreeknews.gr 1.144
9. www.caroto.gr 1.849
10. www.motornews.gr 2.135
11. www.carzine.gr 2.310
12. www.gonews.gr 3.764
13. www.carwall.gr 3.785
14. www.motori.gr 4.538
15. www.highoctane.gr 5.118
16. www.enkinisi.gr 10.134
17. www.automoto.com.gr 16.032
18. www.4drivers.gr 17.640
19. www.trcoff.gr 19.433
20. www.motorsite.gr 19.845
21. www.autoliveris.gr 24.549
22. www.topspeed.gr 24.780
23. www.auto-internet.gr 27.142
24. www.epitrohon.gr 41.446
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 24/10/2016

——————————————————–

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ήρωας…. Τίποτε άλλο! Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν… Στην φωτογραφία ο διευθυντής  επικοινωνίας της Kosmocar A.E. Θανάσης Αγγελής (αριστερά) με τον εκδότη Δημήτρη Σπυράκη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης