Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι. Αργά βγήκαμε σήμερα αλλά όπως θα διαβάσετε και θα δείτε η Πάμε δυνατά. ΌΛΟΙ! Τώρα είναι η μάχη…θεματολογία είναι πολύ πλούσια και με πολύ… πιασάρικα νέα. Το τρέξιμο βλέπετε είναι μεγάλο, άρα αξίζει τον κόπο.

Η αγορά όπως έχετε δει παραμένει στάσιμη και ευτυχώς που υπάρχει ο ανταγωνισμός και βλέπουμε κάτι να κινείται.

Από εκεί και πέρα τα νέα μοντέλα που έρχονται είναι πολλά, οι αποστολές ακόμα περισσότερες και οι εκπλήξεις έρχονται!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η αλήθεια...

Έξω από εδώ η μιζέρια…
Μιζέρια και κλάμα νομίζω πως δεν έχουν θέση σε αυτό τον κλάδο, καθώς όταν ασχολείσαι με τέτοιο προϊόν, τέτοια τεχνολογία και πάντα δραστήριους ανθρώπους, θεωρώ πως όσοι το κάνουν είναι άξιοι της μοίρας τους.

Δεν θέλω να σας κουράσω με πολλά πολλά, αλλά άκουσα σήμερα μία ατάκα από έναν κορυφαίο γνήσιο «αυτοκινητά» κα αξίζει να την γράψω: «Μην κάνετε μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Ζήστε το παρόν». Κάτι θα ξέρει…

Με όλα όσα πάντως γίνεται μου ήρθε και εμένα η έμπνευση με κάθε αγάπη προς του συναδέρφους, καθότι το χιούμορ δεν πρέπει να λείπει από τη ζωή μας. «Άλλος φοράει το σομπρέρο και άλλος το παίζει… καβαλέρο»!

Κορυφαία ατάκα για τα τέλη κυκλοφορίας... (οι μέρες έχουν περάσει σε σχέση με την φωτογραφία - προσοχή μην μπερδευτείτε)

Πού θα στείλετε ενημέρωση
Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας νέα. Συγκεκριμένα μπορείτε να στέλνετε e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

Υ.Γ. Τελικά υπάρχουν ευγενείς άνθρωποι σε αυτό τον χώρο (βλέπε Νίκος Μπερτζελέτος από Fiat Group). Όταν σου λένε ευχαριστώ το εννοούν…

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

——————————————————-

 

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Βελάκια, clicks και impressions
τερματίζουν της πιάτσας τα… sessions !
Για κάποιους τελείωσαν τα αραλίκια
και ξεκίνησαν τα… παπατζιλίκια!

 
——————————————————-

QUIZ:
Σε ποιο πρόσφατο δημοσιογραφικό ταξίδι πήραν το κινητό του Στράτη Χατζηπαναγιώτου και αυτός κατάφερε να μιλάει στα κρυφά, καθότι δεν μπορεί να το αποχωριστεί;

 

——————————————————-

Η εικόνα μιλά από μόνη της… Φωτογραφία από το ταξίδι στην Ισπανία για την παρουσίαση του νέου Citroen C3. Ακόμα και ο Πολυχρόνης Συγγελίδης έδωσε το παρών καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ σημαντικό για την μάρκα

——————————————————-

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ newsauto.gr και autotriti.gr. Τα e-mail πάνε και… έρχονται στις εταιρείες, καθώς ο καθένας θέλει να ενημερώσει με το δικό του τρόπο, τι γίνεται στην πιάτσα και στο κομμάτι της επισκεψιμότητας. Από τη μία ο Πέτρος Τριανταφύλλης στέλνει ενημέρωση για ποδοσφαιρικά σκορ (Volvo – Audi 4-0, Volvo – BMW 3-0, Volvo – Mercedes 2-0, Volvo – Θεός 1-0 κ.ο.κ.) και μιλάει για Μεξικάνους ενώ από την άλλη ο Τάκης Τρακουσέλλης  μιλά για εκβιασμούς τύπου “Non Paper” και προτείνει την αγορά κιαλιών και… τηλεσκοπίων!

——————————————————-

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο ΑΠΕ σχετικά με τον τομέα του αυτοκινήτου. Κυριάκος Παρασίδης και Σπύρος Ρέκκας που γράφουν για το αυτοκίνητο βρίσκονται σε διαρκή κόντρα τόσο εντός όσο και εκτός ΑΠΕ και ουδείς γνωρίζει που θα βγάλει… Μήπως θα πρέπει και οι δύο να τα βρούνε και να εκτινάξουν το section του αυτοκίνητο στο ΑΠΕ στα ύψη;

——————————————————-

Πρόσκληση σε δημοσιογράφους να παρευρεθούν στο πανελλήνιο συνέδριο after sales των επίσημων συνεργατών service Volkswagen, Audi και Skoda έστειλε η Kosmocar. Μία πρωτοποριακή κίνηση που αξίζει προσοχή και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

——————————————————-

Επιθετική και ξαφνική… αρθρογραφία του Γιάννη Σταυρόπουλου για την Volvo. Μήπως… παίζει κάτι;

 

——————————————————-

Βούλιαξε… το Gazarte από την εκδήλωση της Nissan για το Champion League (καθότι είναι χορηγός). Οι παρευρισκόμενοι πήγαν για να απολαύσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα.

Και μπάλα σε... γιγαντοθόνη!

 
Ο εμπορικός διευθυντής της Nissan Μάριος Μπαρκής συζητά με συνεργάτες του βλέποντας και λίγη μπάλα!

Ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων Γιάννης Μεθενίτης (αριστερά) με τον Δημήτρη Γράτσο...

——————————————————-

Με 2 χρόνια δωρεάν service χτυπά… των ανταγωνισμό η Citroen Γιαννίρης στην Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου 196), μία προσφορά που αφορά στη γκάμα των μοντέλων της μάρκας. 

 
——————————————————-

Την επόμενη εβδομάδα η Athanassoulas Rally Team διοργανώνει δημοσιογραφική παρουσίαση της χωμάτινης Formula με την ονομασία SR. Οκτώ δημοσιογράφοι θα δώσουν το παρών ενώ θα… κοντραριστούν και με το χρονόμετρο!

——————————————————-

Σταμάτησε από τις 14 Οκτωβρίου η συνεργασία της εταιρείας AVC (Θεσσαλονίκη) με την Πλειάδες Motors (Subaru).

——————————————————-

Πολύ σημαντική και με νόημα η κίνηση της LeasePlan Hellas και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», να καθαρίσουν πινακίδες οδικής σήμανσης.

 
——————————————————-

Άλλαξε η ημερομηνία της δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου Suzuki Ignis εξαιτίας οδηγίας από τους Ευρωπαίους. Έτσι η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

——————————————————-

Πανευρωπαϊκή παρουσίαση σε λίγες εβδομάδες για τα Dacia Sandero f/l και Dacia Duster EDC.

——————————————————-

Με μία κατάλευκη εντυπωσιακή BMW M4 μετακινείται ο πρόεδρος του BMW Group, Karim Christian Haririan και φυσικά και να θέλει δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος!

BMW M4... Ξέρει τι να οδηγεί ο πρόεδρος!

——————————————————-

Σε ενημέρωση που έστειλε η Citroen Γιαννίρης στην Θεσσαλονίκη αναγράφεται η τιμή του C3. Συγκεκριμένα, 11.688 ευρώ και αναρωτιόμαστε αν αυτή είναι και η τιμή έναρξης της νέας γενιάς του C3 ή της ήδη υπάρχουσας…

——————————————————-

Συνεχώς αυξάνει η επισκεψιμότητα του carwall.gr (πλατφόρμα μεταχειρισμένων οχημάτων) του Στέλιου Ιακωβίδη που το πάει… τέρμα γκάζι! Το βλέπετε και από την σχετική φωτογραφία…

Ο Στέλιος Ιακωβίδης!

 
——————————————————-

Άλλοτε και τώρα. Δέκα χρόνια πριν και… σήμερα, ο Βαγγέλης Παμπούκης με τον κορυφαίο Peter Solberg.

Βαγγέλης Παμπούκης και Peter Solberg

 
——————————————————-

Αποχαιρετιστήριο… πάρτι στο Auto Τρίτη για τον Μιχάλη Ντιβέρη τον οποίο θεωρούμε σίγουρα πως θα δούμε στην πιάτσα πολύ σύντομα! Οι συνάδερφοί του τον τίμησαν και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια!

Στη μέση ο Μιχάλης Ντιβέρης και γύρω του οι συνάδερφοί του...

 
——————————————————-

Νέο τεύχος για το Car & Driver με εξώφυλλο το νέο Citroen C3…

 
——————————————————-

Ένα καταπληκτικό book με φωτογραφίες της Porsche από τις 24 ώρες Le Man έστειλε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία και μας εξέπληξε ευχάριστα!

 
——————————————————-

Το γράψαμε για την Hyundai – ΒΕΛΜΑΡ στο “δαχτυλίδι” στο Μαρούσι. Το αποδεικνύει και η φωτογραφία. Η νέα εταιρεία στήνεται σιγά – σιγά.

 
——————————————————-

Ακόμα μία ευτυχισμένη οδηγός που έχει περάσει από τα χέρια του Γιώργου Καραμέρη, εκπαιδευτή αυτοκινήτων με κορυφαίες γνώσεις γύρω από αυτό…

Μεγάλη επιτυχία ΄να κάνεις όλες τις γυναίκες να γελάνε...

 
——————————————————-

Η διευθύντρια επικοινωνίας του Fiat Group Κορίνα Πατέλη βρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση της Alfa Romeo και έμεινε, με το στόμα ανοιχτό από το επίπεδο της οργάνωσης αλλά και της απήχησης!

Η διευθύντρια επικοινωνίας του Fiat Group Κορίνα Πατέλη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της... Το ίδιο και ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, διευθυντής του περιοδικού 4Τροχοί...

 
——————————————————-

Ένας παλιός μας γνώριμος, ο Σταύρος Παρασκευαίδης με συνεργάτες του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα… Άλλη χώρα, άλλη κουλτούρα, άλλη ζωή!

Ο Σταύρος Παρασκευαίδης με το γκρι κοστούμι...

 
——————————————————-

Ταξίδι της Toyota για το CH-R με τέσσερις δημοσιογράφους μόνο από περιοδικά. Σε λίγες ημέρες η εταιρεία διοργανώνει (πάλι στο εξωτερικό) νέα αποστολή με 15 επιπλέον δημοσιογράφους…

Ο Παντελής Πατέλος είναι από τους πρώτους δημοσιογράφους που έζησαν με το Toyota CH-R

 
——————————————————-

Παρουσίαση του ανανεωμένοι Opel Mokka στην Μονεμβασιά και μάλιστα με πολλούς δημοσιογράφους, παλιούς και νέους…

Το ανανεωμένο Opel Mokka...

 
O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GM Hellas Γιαννης Πασσάδης (αριστερά) και ο διευθυντής marketing της εταιρείας Τάσος Αραμπατζής...

Ο Πάρις Ποντίκας

——————————————————-

Τρία χρόνια γιορτάζει ο Φώτης Ραίσης του carzine.gr την επαγγελματική του συνεργασία με την εταιρεία soocre russia που φτιάχνει χειροποίητες καραμέλες.

 
——————————————————-

Ο Πάνος Σειτανίδης συνεχίζει τις μοναδικές του παρουσιάσεις για τους αγώνες της Formula 1.

Ο Πάνος Σειτανίδης...

 
——————————————————-

Το BMW Team τρέχει...

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας όπου χορηγός είναι και η BMW. Λίγες ημέρες πριν έγινε και γύρισμα με μέλη της ομάδας στον Υμηττό.

Από αριστερά, Τάκης Πουρναράκης, Μαρία Πολύζου και Κώστας Διαμαντής...

 
——————————————————-

Θα τολμούσαμε να το γράψουμε βλέποντας την φωτογραφία με το καινούργιο Citroen C3 και τον διευθυντή της εταιρείας Χάρη Γερμανάκο. Γελάνε και τα… αυτιά του με τέτοιο προϊόν που έχει στα χέρια του! (το πάρτι περιμένουμε).

Ο Χάρης Γερμανάκος...

 
——————————————————-

Ο Αποστόλης Κυριακούδης της Nissan – Κυριακούδης δε χάνει αγώνες κορυφαίου επιπέδου και με το Nissan Silvia ξέριει να ξεσηκώνει τα πλήθη. Εύγε!!!

 
——————————————————-

Σημερινή φωτογραφία από το λιμάνι στον Πειραιά… Εκατοντάδες καινούργια οχήματα περιμένουν να πάρουν το δρόμο τους.

 
——————————————————-

Μάχη… τις επόμενες ημέρες στα Μέγαρα με το νέο Nissan GT-R των 570 ίππων

 
——————————————————-

Μήνυμα του Τάκη Τρακουσέλλη του newsauto.gr προς την… πιάτσα

 
——————————————————-

Δεν βγαίνει στο δελτίο ειδήσεων του Star μόνο ο Βαγγέλης Γκούμας αλλά και ο αδερφός του Αλέξης!!!

Ο Αλέξης Γκούμας...

 
——————————————————-

Η Μαρία Πολύζου που προπονεί την BMW Team για τον Μαραθώνιο υπογράφει το  βιβλίο που γράφτηκε γι’ αυτήν από την Μάγδα Κωστοπούλου – Μπεριου υπό το βλέμμα  δημοσιογράφων και ανθρώπων της εταιρείας.

Η Μαρία Πολύζουν υπογράφει τα βιβλία της...

 
——————————————————-

Πράγματι τον χάσαμε τελείως τον Δημήτρη Καββούρη, πρώην επικεφαλής της Audi… Σα να έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, ένα πράγμα.

——————————————————-

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Με πρωτοβουλία της Wolf Racing Team έγινε την περασμένη εβδομάδα σε πίστα της Αττικής η παρουσίαση της εξωτικής Suter MMX 500 των 120.000 ευρώ, μιας χειροποίητης αγωνιστικής μοτοσικλέτας με δίχρονο τετρακύλινδρο κινητήρα 195 ίππων και συνολικού βάρους μόλις 127 κιλών!

 
——————————————————-

Αύριο Τρίτη 8 Νοεμβρίου ξεκινά η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση μοτοσυκλέτας ΕΙCMA στο Μιλάνο. Κρίμα που οι ελληνικές αντιπροσωπείες δεν προσκάλεσαν κανένα δημοσιογράφο. Είναι τέτοιοι οι καιροί και η άτιμη η κρίση…

 ——————————————————-

Ο Σ.Ε.Α.Α. κάλεσε τρεις εταιρείες διοργάνωσης events να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τη διεξαγωγή εγχώριας έκθεσης μοτοσικλέτας μετά από πολλά χρόνια. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, την άνοιξη του 2017 θα διεξαχθεί κάπου στην Αθήνα.

——————————————————-

Το περιοδικό Moto&Rider ξεπέρασε για μια ακόμα φορά τις 12.000 πωλήσεις και απέδειξε πως η αγάπη του κόσμου για τα δίκυκλα έχει ανάψει για τα καλά.

——————————————————-

Με τη φημολογία για οικονομικά προβλήματα να δίνει και να παίρνει, η MV Agusta φροντίζει να κλείνει αυτιά και στόματα και να παρουσιάζει εξωτικές κατασκευές, όπως για παράδειγμα τη σχεδιασμένη από τον οίκο Zagato F4Z.

 ——————————————————-

To μέλλον των ελληνικών αγώνων ταχύτητας ακούει στο όνομα Γιάννης Περιστεράς, έναν λιλιπούτειο αναβάτη μόλις 11 ετών που διαπρέπει εντός και εκτός συνόρων. Εύγε μικρέ, σου ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο!

 
——————————————————-

Η αντιπροσωπεία της Honda κάλεσε τους δημοσιογράφους ειδικού τύπου στην avant premiere της ταινίας “Nordkapp TheMovie” by Hondaroadtrips, που θα γίνει στην Αθήνα στις 14 Νοεμβρίου. Όπως λέει και η ίδια, η ταινία είναι αφιερωμένη στην κουλτούρα της αληθινής περιπέτειας και στο περιπετειώδες πνεύμα του μοντέλου Africa Twin

 
——————————————————-

H εταιρεία Mr.KTEO γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας της και αποφάσισε να κληρώσει 12 scooter Gemini Eivissa στους πελάτες του επερχόμενου νέου της καταστήματος στη Θεσσαλονίκη. Αυτά είναι…

 
——————————————————-

Αγώνας με βετεράνους οδηγούς την περασμένη Κυριακή στα Μέγαρα. Εκεί ήταν και ο Δημήτρης Διατσίδης που κατάφερε μάλιστα να τερματίσει και στην 3η θέση!

 
——————————————————-

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας

Το χρονικό διάστημα 24-30 Οκτωβρίου το περιοδικό Auto Τριτη πούλησε 7.190 τεύχη.

——————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 15
3. www.gazzetta.gr 17
4. www.newsit.gr 19
5. www.sport-fm.gr 24
6. www.car.gr 25
7. www.newsbomb.gr 43
8. www.pronews.gr 44
9. www.in.gr 54
10. www.newsbeast.gr 66
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 91
2. www.autotriti.gr 230
3. www.gocar.gr 275
4. www.autoblog.gr 471
5. www.drive.gr 664
6. www.4troxoi.gr 726
7. www.caranddriver.gr 830
8. www.autogreeknews.gr 1.297
9. www.motornews.gr 2.067
10. www.caroto.gr 2.135
11. www.carzine.gr 2.388
12. www.gonews.gr 3.858
13. www.carwall.gr 4.215
14. www.motori.gr 4.553
15. www.highoctane.gr 4.917
16. www.automoto.com.gr 9.437
17. www.enkinisi.gr 10.213
18. www.motorsite.gr 18.321
19. www.4drivers.gr 18.727
20. www.trcoff.gr 24.429
21. www.autoliveris.gr 21.359
22. www.topspeed.gr 24.838
23. www.ixauto.gr 35.528
24. www.auto-internet.gr 46.375
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 7/11/2016

 
——————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Χάρης Θεοφράστου ελέγχει το αυτοκίνητο της Replicar Hellas λίγο πριν από τηλεοπτικό γύρισμά υπό το άγρυπνο βλέμμα των ανθρώπων της ελληνικής εταιρείας που τον είδαν και… τρόμαξαν

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης