Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Και μόνο από την ηλιόλουστη μέρα, θα πρέπει η διάθεση να είναι Είναι φοβερό να ασχολείσαι μόνο με τα νούμερα και όχι με την ποιότητα της δουλειάς. Το θέμα είναι πως αν ανεβάσεις την ποιότητα θα ανέβουν και τα νούμερα Τόσο απλά!υψηλή και με ελπίδα πως το 2016 που θα… φύγει θα μας έρθει ένα πολύ καλύτερο 2017. Θα… δείξει!

Στα δικά μας τώρα, η αγορά παραμένει σταθερά στον… πάτο αλλά με μία κρυφή ελπίδα να φαίνεται στον ορίζοντα. Το… φλιτζάνι λέει πως η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη και αυτό δείχνουν και οι κινήσεις εταιρειών που πάνε κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στη μιζέρια.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην προ λίγων ημερών εκδήλωση εγκαινίων του καταστήματος MINI της Σπανός στην λεωφόρο Συγγρού. Μεγάλη επένδυση πέρα από κάθε είδους μιζέρια. Σα να μην έφτανε αυτή ήρθε άλλη μία επένδυση MINI, αυτή τη φορά της Σφακιανάκης. Σε συνδυασμό και με τη γκάμα BMW, το νέο κατάστημα απλά μας άφησε με ανοιχτό το στόμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάριος Ταφλαμπας δεν είναι απλά ένας από τους εργαζόμενος στο νέο κατάστημα της Σφακιανάκης στον Κηφισό. Είναι ένας εργαζόμενος με πάθος για τις μάρκες BMW και MINI...

Δυνατά λανσαρίσματα…
Επιπλέον, βλέπουμε κινήσεις με νέα λανσαρίσματα και δυνατά… σπρωξίματα. Το νέο Citroen C3 Όπως μαθαίνω παντού διαβάζουν τα «Νέα της Πιάτσας». ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη!!! Johnnie ακούς;χαίρει της αγάπης των ανθρώπων της μάρκας και όπως φαίνεται και των πελατών. Φουλ… test drive σε όλη την Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο και οι εκπλήξεις, όπως μαθαίνουμε, συνεχίζονται. Σε κάθε περίπτωση βλέπουμε να πέφτει χρήμα στην αγορά και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο για το αύριο και το… μεθαύριο.

Αναμένουμε να μάθουμε πως θα κλείσει η αγορά φέτος και με προσπάθεια, δουλειά και πείσμα στους καιρούς είναι σίγουρο πως θα… στρώσουμε!

Όπως και να ‘χει, μην ξεχνάτε τον τρόπο που μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας νέα που ίσως να μην… μαθαίνουμε. Μπορείτε λοιπόν  να στέλνετε e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis)

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

——————————————————-

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ*

Θαύμασα τον Παρθενώνα
και στην κάθε του κολόνα
βρήκα τον χρυσό κανόνα

Όμως σήμερα το λέω
βρίσκω το καλό κι ωραίο
σε μια σπορ Alfa Romeo

Καλοκαίρια και χειμώνες
να ‘ναι γύρω μου ελαιώνες
πίσω μου όλ’ οι αιώνες

Όταν οδηγείς την Alfa Romeo Giulia γίνεσαι και... ποιητής!

Κι όπου μπρος μου ο δρόμος βγάζει
και σε πειρασμό με βάζει
δώσ’ του να πατάω το γκάζι

Με τη δύναμη του λιόντα
και με του πουλιού τα φόντα
πιάνω τα εκατόν ογδόντα

Γεια σας θάλασσες και όρη
γεια σας κι έχω βάλει πλώρη
για της Αστραπής την Κόρη

*Από δημοσίευμα του Στέργιου Μανώλη στο motorsite.gr

——————————————————-

QUIZ:

Ποιος κυκλοφορεί με bluetooth κολλημένο με.. σελοτέιπ; (Απάντηση: Ο Αντώνης  Στοιβαχτάρης).

——————————————————

Την Ελλάδα επέλεξαν οι άνθρωποι της Ford για να διοργανώσουν μία πολύ μεγάλη εκδήλωση το καλοκαίρι του 2017. Πολύ σημαντική κίνηση που οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στον πρόεδρο της μάρκας Νίκο Νοταρά αλλά και στην ομάδα του…

——————————————————-

Στη Red Bull αναζητούν συνεργάτη στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων. Για να δείτε και την σχετική αγγελία πατήστε ΕΔΩ

——————————————————-

Το Citroen C3 ανακηρύχτηκε ως το νέο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα. Η ψηφοφορία και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Παράλληλα βραβεύτηκαν οι μαθητές της Θεσσαλονίκης που κέρδισαν τον διεθνή διαγωνισμό “F1 In Schools“, όπως και ο Λεωνίδας Κύρκος. Η τελική βαθμολογία είχε ως εξής:

1. Citroen C3 142
2. Ford KA+ 52
3. Mercedes E Class 45
4. SsangYong 38
5. Honda HR-V 34
6. Renault Kadjar 33
7. SEAT Ateca 31
8. Suzuki Baleno 31
9. MINI Clubman 28
10. Honda Jazz 22

To Citroen C3 είναι το νέο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα. Στην φωτογραφία με τα μέλη του θεσμού που ψήφισαν...

——————————————————-

Κώστας Τουρναβίτης, Γιώργος Τριανταφύλλης και Νίκος Χριστόπουλος έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να μπουν στο θεσμό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα και αυτός είναι και ο λόγος που έδωσαν και το πάρων στην εκδήλωση συγκεκριμένου θεσμού. Στην εκδήλωση ήταν και η Χριστίνα Σταθάκη.

Από αριστερά: Φώτης Ραίσης (πίσω), Θωμάς Ευθυμίου, Γιώργος Τριανταφύλλης και Γιάννης Σκουφής...

——————————————————-

Πιο… μαζεμένα ήταν τα πράγματα στην εκδήλωση για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς συγκριτικά με το 2015. Με εξαίρεση τους δημοσιογράφους που ψηφίζουν, ελάχιστοι έδωσαν το παρών, ενώ απουσίες υπήρχαν και από εκπροσώπους εταιρειών όπως, Audi, Nissan, Skoda, VW κ.ά. Στην εκδήλωση δεν βρέθηκε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Α. και ιδιοκτήτης της εισαγωγικής εταιρείας SEAT Γιώργος Βασιλάκης, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

 

——————————————————-

Η συλλεκτική BMW Series 7 που έχει παραχθεί σε μόλις 100 μονάδες...

Ταράζει τα νερά με την νέα αντιπροσωπεία των BMW, MINI και BMW Motorrad που βρίσκεται στον Κηφισό στο ύψος του Περιστερίου η εταιρεία Σφακιανάκης. Εντυπωσιακή από κάθε πλευρά, καλύπτει 2.500 τ.μ. και απασχολεί σχεδόν 40 εργαζομένους. Όπως ακούσαμε είναι και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη η οποία ακολουθεί τα τελευταία πρότυπα του BMW Group...

Δείτε το αφιέρωμα για τη νέα αντιπροσωπεία της Σφακιανάκης πατώντας ΕΔΩ

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group  Christian Haririan (αριστερά) μαζί με το Πρόεδρο της εταιρείας Σφακιανάκης, Σταύρος Τάκη

Από αριστερά, Βαγγέλης Γκούμας, Σταύρος Τάκη, Βασίλης Σαρημπαλίδης και Πάρις Ποντίκας...

——————————————————-

Από την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει  το Autogreeknews Magazine, με 36 σελίδες, η οποία θα διατεθεί δωρεάν σε κεντρικά και εμπορικά σημεία της Αττικής.

——————————————————-

Σταύρος Τάκη: “Το πάθος μας εμπνέει. Αφιερωμένος χώρος στα Premium“.

——————————————————-

Η Skoda ετοιμάζει τη Fabia για ενιαίο πρωτάθλημα… Το θέμα έχει πάρει πολύ ζεστά ο Νικόλας Περατινός.

Ο Νικόλας Περατινός...

——————————————————-

 
Χαμόγελα από τα αδέρφια Συγγελίδη (Πολυχρόνη και Γιάννη) όπως και του διευθυντή της εταιρείας Χάρη Γερμανάκου...

Θριάμβευσε γι’ ακόμα μία χρονιά ο όμιλος Συγγελίδη, αυτή τη φορά με την ομαδα της Citroen. Με Χάρη Γερμανάκο στο… τιμόνι, Κοσμά Κλαουδάτο στην… προώθηση, Γιάννη Καραβά στην… ενημέρωση και μία ομάδα που τρέχει με χίλια, θα πρέπει το 2017 να παίξει μεγάλη μπάλα!

Από αριστερά, Κοσμάς Κλαουδάτος, Γιάννης Καραβάς και Χάρης Γερμανάκος. Στη... μέση το Citroen C3

——————————————————-

Η εικόνα μιλά από μόνη της. Ποσοστό απόκρισης 100%. Συνήθως απαντά ακαριαία.

——————————————————-

 Ψαγμένο σκηνικό...

Είναι MINI και το δείχνει… Ο λόγος για την εισαγωγική εταιρεία της βρετανικής φίρμας που έκανε τη διαφορά σε συνάντηση δημοσιογράφων με τον επικεφαλής Μάνο Δρακωτό και στελέχη της μάρκας. Μαζί με ένα ξεχωριστό MINI Clubman που έφερε την υπογραφή John Cooper Works, οι δημοσιογράφοι έζησαν και την MINI… γαστρονομία, που επιμελήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κωνσταντίνος Διαμαντής…

Γεύμα επιπέδου... MINI

——————————————————-

Νέο… μπάσιμο του Νίκου Διαμαντή στην αγορά του αυτοκινήτου που αναζητά τα ποιοτικά και κορυφαία προϊόντα της… πιάτσας. Ήδη έχει υπογράψει και από τον Ιανουάριο του 2017 θα εκπροσωπεί στην Ελλάδα την μεγαλύτερη εταιρεία φρένων.

——————————————————-

Το Honda Civic Type R στις... δύο ρόδες

Τη δυνατότητα να οδηγήσουν – συνοδηγήσουν με το αγωνιστικό Honda Civic Type R με το οποίο το πλήρωμα Δριβάκος – Μπαντέ θα τρέξει στο ράλι Μόντε Κάρλο (για 4η χρονιά) είχαν Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες που βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Ο Δημήτρης Δριβάκος εξηγεί τι είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο...

 
Οι Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες που οδήγησαν έβαλαν και την υπογραφή τους...

——————————————————-

Δωρεά ελαστικά στο Πυροσβεστικό Σώμα έκανε γι’ ακόμα μία φορά η Goodyear Dunlop Ελλάς.

——————————————————-

Στα ποιήματα το έριξε η υπεύθυνη επικοινωνίας του Fiat Group Κορίνα Πατέλη!

 

——————————————————-

Περαστικά στον Ηλία Ματζαβά που ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό…

——————————————————-

Οι δημοσιογράφοι έχουν προσγειωθεί στην Κροατία όπου και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των μοντέλων της Dacia...

Στην Κροατία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η παρουσίαση των ανανεωμένων Dacia Duster και Sandero. Στο ταξίδι βρέθηκαν οι Λουκάς Παπαλάμπρος (zougla.gr), Πάνος Σειτανίδης (newsauto.gr) και Κώστας Χαριάτης (motori.gr). Μαζί τους και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Dacia στην Ελλάδα, Ιάκωβος Κρομμύδας.

Τα Dacia στη σειρά έτοιμα για δοκιμή!

——————————————————-

Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η συνάντηση στελεχών της Nissan με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης

——————————————————-

Την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε το νέο Suzuki Ignis το οποίο οι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε δρόμους της Αττικής.

To νέο Suzuki Ignis ήρθε...

——————————————————-

Ο ρόλος της κρατικής ραδιοφωνίας – τηλεόρασης δεν είναι να πιάνει μόνο… νούμερα αλλά να αφιερώνει χρόνο σε σοβαρά θέματα της σύγχρονης καθημερινότητας όπως η οδική ασφάλεια. Αυτό έκανε και το περασμένο Σάββατο ο Πάρις Ποντίκας στην ραδιοφωνική του εκπομπή που κάλεσε τους, Βασιλική Μυλωνά, Ειρήνη Γιανναρα και Ανδρέα Ροδίτη για να μιλήσουν για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

 

——————————————————-

Τους Γιάννη Σταυρόπουλο και Γιάννη Κανουπάκη επέλεξε ο Πάρις Ποντίκας για να μιλήσουν στο Πρώτο Πρόγραμμα σχετικά με το  Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017 θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει άλλον – περισσότερο νεανικό αέρα – στην ραδιοφωνική συζήτηση...

——————————————————-

Ξεχωριστή... παρουσίαση!

Εκδήλωση την περασμένη Τρίτη (6/12/2016) με.. πρωταγωνιστή το Citroen C3 στην αντιπροσωπεία AVC Αντωνέλης στην Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 200 καλεσμένοι αψήφησαν τη χιονόπτωση και υποδέχθηκαν τρία επιλεγμένα νέα C3, διασκέδασαν με τον Διογένη Δασκάλου, τον Τάσο Ριζόπουλο και απόλαυσαν μια διαφορετική επίδειξη μόδας παράλληλα με τις χορευτικές ικανότητες των ιδιαίτερων προσκεκλημένων.

Εμφάνιση μέσα σε καπνούς και ένα έντυπωσιακό σκηνικό που κόστισε πολλά χρήματα...

Στη Θεσσαλονίκη ήδη έχει γίνει... χαμός με το νέο C3!

——————————————————-

Ο Κώστας Οικονόμου δεν είναι μόνο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της Kosmocar Α.Ε. αλλά βρίσκεται πάνω από κάθε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο… Δεν το λέει μόνο στα λόγια αλλά το κάνει και πράξη…  

O τεχνικός διευθυντής της Kosmocar A.E. Κώστας Οικονόμου...

——————————————————-

Επιστροφή στην TV για τον Τάκη Τρακουσέλη και συγκεκριμένα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Action24.

Τάκης Πουρναράκης (αριστερά) και Τάκης Τρακουσέλης...

——————————————————-

Μετά από 12 χρόνια στο περιοδικό Auto Τρίτη ο Σπύρος Χώτος αποχώρησε για να μετακομίσει στο ανερχόμενο autogreeknews.gr

——————————————————-

Στο περιοδικό Auto Τρίτη βρίσκεται ήδη ο Κώστας Μήτσου

——————————————————-

Τη νέα Alfa Romeo Giulia είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν οι συντάκτες ειδικού Τύπου της Θεσσαλονίκης από αυτοκίνητο που παραχώρησε η εκεί αντιπροσωπεία.

——————————————————-


Η ομάδα της εταιρείας Citroen - Γιαννίρης...

Απίστευτη κατασκευή… τούρτας από τη Γιαννιρης ΑΕ Citroen στη Θεσσαλονίκη. Όρεξη, μεράκι, φαντασία και ταλέντο σε όποιον την δημιούργησε. Συνέβη κατά το open test drive weekend event του Citroen C3…

 
Αυτοκίνητο να το... φας σαν γλυκό!

 
Στο χώρο της Γιαννίρης και οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης...

——————————————————-

Στη Γαλλία ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής ενημέρωσης της Citroen Γιάννης Καραβάς προκειμένου να παρακολουθήσει σεμινάριο marketimg της γαλλικής φίρμας…

——————————————————-

Στην Θεσσαλονίκη και σε επίπεδο 11μήνου  έχουν ταξινομηθεί 4.567 οχήματα, έναντι 4.589 του 2015 και  4.168 του 2014. Το ποσοστό που κατέχει συμπρωτεύουσα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 6,2%

Ταξινομήσεις 11μήνου στη Θεσσαλονίκη
Εταιρεία Ταξινομήσεις ποσοστό
Toyota 699 – 15,3%
Nissan 578 – 12,7%
Opel 462 – 10,1%
Suzuki 306 –  6,7 %
BMW 259 – 5,7 %
VW 255 – 5,6%
Citroen 243 – 5,3%
Peugeot 218 – 4,8%
Ford 214 – 4,7%
Mercedes 191 – 4,2%

——————————————————-

Η εταιρεία επαγγελματικών εργαλείων USAG, γνωστών από τη χρησιμοποίηση τους από ομάδες που συμμετέχουν στα παγκόσμια πρωταθλήματα Moto GP, Superbike και Formula 1 ήταν χορηγός στην εκδήλωση Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα.

——————————————————-

Την περασμένη εβδομάδα τα είπαν σε φιλικό κλίμα στελέχη του ομίλου Συγγελίδη με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση βρέθηκε ο Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο Chief Operating Officer Peugeot Πέτρος Πιπερίδης, ο διευθυντής τεχνικής υποστήριξης Γιώργος Κηλάδης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Peugeot Κορίνα Βαλυράκη και οι επικεφαλής του δικτύου στην Θεσσαλονίκη των εταιρειών Peugeot -Grand Avenue- Γιαννίρης A.E., Peugeot Αδαμίδης A.E., Citroen Γιαννίρης Α.Ε. και Citroen A.V.C. A.E.

Συνάντηση στην... Θεσσαλονίκη!

——————————————————-

Και ο… Νίκος Χριστόπουλος βγήκε φωτογραφία με την Αντώνη Γεωργαλά (Ford Σφακιανάκης).Εσύ;

 Νίκος Χριστόπουλος (αριστερά) και Αντώνης Γεωργαλάς...

——————————————————-

H Μοτοδυναμική παίζει μπάλα σε πολλά μέτωπα αρκεί τα προϊόντα να καίνε καύσιμο! Πρόσφατα η εταιρεία έδωσε το παρών και σε έκθεση σκαφών όπου ο πρόεδρος Σωτήρης Χατζίκος τίμησε τους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντης και Παύλο Καγιαλή.

Από αριστερά Παναγιώτης Μάντης, Σωτήρης Χατζίκος και Παύλος Καγιαλής...

 

——————————————————-

Παντού βρίσκονται οι αδερφοί Πετρόπουλοι που διαθέτουν και αυτοί με τη σειρά τους πλήθος εταιρειών με δραστηριότητα στους δρόμους και στη θάλασσα.

Τα αδέρφια Πετρόπουλοι με επιχειρηματίες από τον κλάδο της θαλάσσης...

——————————————————-

Ο Γιώργος Αγαπητός του autoblog.gr μιλά με γρίφους!

 

——————————————————-

Ατάκες και… σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου : 

Κάποιοι φροντίζουν να ανεβάζουν τις στροφές του Σ.Χ με φυσικό επόμενο να ακούνε τα γαλλικά τους...

 
Η θέση του ΣΧ για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς...

 
Καπεταναίοι του γλυκού νερού την άκουσαν στερεοφωνικά από τον 'πλοίαρχο'...

 

——————————————————-

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

——————————————————-

Έκθεση μοτοσικλέτας μετά το Πάσχα του 2017 και με την σφραγίδα του ΣΕΑΑ! την διοργάνωση θα αναλάβει ο Κώστας Λάμαρης.

——————————————————-

Σε αναζήτηση εταιρείας δικύκλων βρίσκεται ο όμιλος Πετρόπουλος… 

——————————————————-

Εντυπωσιακός ο νέος χώρος της εταιρείας Σφακιανάκης που φιλοξενεί μοτοσικλέτες της BMW και βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Περιστερίου

——————————————————-

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας

Το χρονικό διάστημα 28/11/-4/12/2016 και σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» το περιοδικό Auto Τρίτη πούλησε 4.140 τεύχη.

——————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 14
3. www.newsit.gr 17
4. www.gazzetta.gr 18
5. www.sport-fm.gr 24
6. www.car.gr 26
7. www.newsbomb.gr 37
8. www.pronews.gr 39
9. www.in.gr 49
10. www.newsbeast.gr 61
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)
 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 84
2. www.autotriti.gr 249
3. www.gocar.gr 284
4. www.autoblog.gr 475
5. www.drive.gr 641
6. www.4troxoi.gr 778
7. www.caranddriver.gr 787
8. www.autogreeknews.gr 911
9. www.ix.gr 1.938
10. www.caroto.gr 2.147
11. www.motornews.gr 2.189
12. www.carzine.gr 3.005
13. www.carwall.gr 3.491
14. www.gonews.gr 4.485
15. www.motori.gr 4.541
16. www.enkinisi.gr 5.347
17. www.highoctane.gr 6.889
18. www.epitrohon.gr 7.265
19. www.4drivers.gr 12.570
20. www.automoto.com.gr 14.972
21. www.autoliveris.gr 18.474
22. www.topspeed.gr 14.029
23. www.motorsite.gr 15.233
24. www.auto-internet.gr 30.823
25. www.trcoff.gr 64.136
26. www.ixauto.gr –
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 12/12/2016

——————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της Peugeot, Κορίνα Βαλυράκη συγχαίρει τον συνάδερφό της στη Citroen, Γιάννη Καραβά ο οποίος μόλις έμαθε πως το C3 αναδείχτηκε Αυτοκίνητο της χρονιάς!

Γιάννης Καραβάς: Είμαι κορυφή ο... άτιμος!!! Από εδώ και πέρα όλοι θα κυκλοφορούν με C3!!!!Ακόμα και εσύ Κορίνα!!!

 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης