Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Να ‘μαστε και πάλι εδώ. Η 8η εκδοχή από «Τα νέα της πιάτσας» βρίσκονται στον… αέρα. Τα νέα, το παρασκήνιο και ειδήσεις που δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού τα δημοσιεύουμε μόνο στο zougla.gr. Αυτή τη φορά προσθέσαμε και το… τσιτάτο της εβδομάδας, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής!

Μην ξεχνάτε και τα μέσα επικοινωνίας που ισχύουν για όσους θέλουν να μας στείλουν τα δικά τους νέα. Μπορούν να το κάνουν μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή ανάγνωση!

———————————————————-

ΤΟ ΤΣΙΤΑΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

«Δώστε διαφήμιση και στηρίξτε μας!!!» Απίστευτο αλλά ακούστηκε πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου (δηλαδή ενημέρωση για δημοσιογράφους) και όχι σε αντίστοιχη για εμπορικούς διευθυντές!!! Μάλλον υπάρχει σύγχυση με το επάγγελμα που εξασκούν.

———————————————————-

ΔΙΟΡΘΩΣΗ
Πριν από λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα “Στα νέα της πιάτσας Νο2” είχαμε γράψει πως ο Σπύρος Κοντογιώργης έχει αναλάβει τη θέση Fleet Sales στην ΤEOREN Motors. Στην πραγματικότητα  έχει αναλάβει τη θέση του προϊσταμένου δραστηριότητας επαγγελματικών οχημάτων. Όσον αφορά στον τομέα των fleet sales υπεύθυνος είναι ο Μιχάλης Τουρλίδας (Υπεύθυνος Εταιρικών Πωλήσεων, παλαιότερα ήταν στο αντίστοιχο τμημα της Nissan).

———————————————————-

Ένα χρόνο μετρά στην εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Abarth, Alfa Romeo, Fiat και Fiat Professional ο Λεωνίδας Δαβουλάρης ο οποίος κατέχει την θέση του διευθυντή Marketing.

 
———————————————————-

 

Ειδική πολυσέλιδη έκδοση για το αυτοκίνητο ετοιμάζει για την Κυριακή 31 Μαΐου η εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος «Αγγελιοφόρος της Κυριακής». Την συγκεκριμένη έκδοση, όπως και το Κυριακάτικο 2σέλιδο του αυτοκινήτου, εδώ και πολλά χρόνια, επιμελείται ο δημοσιογράφος Στέργιος Μανώλης.

 
———————————————————-

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Kymco Greece βρίσκεται ήδη στον «αέρα» με αναβαθμισμένη αισθητική και έμφαση στη χρηστικότητα.

 
———————————————————-

 

Ένα χρόνο στη θέση της υπευθύνου για τα social media της BMW, κλείνει η Βιβή Δαλάκου. Αρκεί να αναφέρουμε πως η σελίδα της μάρκας στο Facebook έχει ήδη 134.000 φίλους, γεγονός που αποτυπώνει και στην πράξη την πολύ καλή δουλειά που κάνει…

 
———————————————————-

Και… τούρτα έκοψαν σε παρουσίαση αυτοκινήτου οι φίλοι και συνάδερφοι του Διονύση Λιβέρη. Ο αγαπητός δημοσιογράφος χάρηκε με την έκπληξη που του έκαναν και με χαρά έσβησε τα κεράκια…

 
———————————————————-

Πάνω από 100.000 φίλους στο Facebook μετρά ήδη το newsauto.gr. Μπράβο στην ομάδα που διαχειρίζεται το αμιγώς αυτοκινητιστικό site.

———————————————————-

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στο δρόμο ένα Note 1.5 dCi “ντυμένο” από τη Nissan Κυριακούδης. Ο συγκεκριμένος έμπορος της Nissan διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του τόσο πριν όσο και μετά την πώληση στο συνεργείο του, γι’ αυτό και οι φίλοι αυτοκινητιστές που αγοράζουν Nissan από το κατάστημά του δεν διστάζουν να τον διαφημίσουν….

 
———————————————————-

Στην αφή της Ολυμπιακής φλόγας στη Ιερή Πνύκα για αγώνα που θα διεξαχθεί στο LA για άτομα με ξεχωριστές δεξιότητες παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Mercedes Benz Hellas Ιωάννης Καλλίγερος *(φωτογραφία δεξιά) και ο διευθυντής Marketing της μάρκας, Παναγιώτης Ριτσώνης.

———————————————————-

Τη νέα γενιά της Skoda SuperB είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν στο εξωτερικό οι Έλληνες δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου.

 
———————————————————-

Επαναλειτουργεί η πίστα 4×4 της Jeep στην Γλυφάδα. Χρήση μπορούν να κάνουν κάθε Σαββατοκύριακο οι φίλοι της μάρκας οδηγώντας τα Renegade και Cherokee.

 
———————————————————-

Ξέραμε πως η Κορίνα Βαρυλάκη ήταν η υπεύθυνη για την ενημέρωση των εκπροσώπων Τύπου για την μάρκα Jeep. Πρόσφατα είδαμε και το όνομα του Ανδρέα Βουρνά, ο οποίος έχει ξεκινήσει να στέλνει δελτία Τύπου για λογαριασμό της εταιρείας.

———————————————————-

Τα γράφαμε σε παλαιότερη στήλη «Νέα της πιάτσας» για τις αλλαγές στην Θεσσαλονίκη. Πλέον επιβεβαιωνόμαστε με την είδηση ότι η Citroen στην ανατολική Θεσσαλονίκη αλλάζει χέρια και πάει από την εταιρεία Φέσσας στην AVC. (για αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

———————————————————-

Μετά από 7 χρόνια η Hyundai έκανε παρουσίαση αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του i20 σε εκπροσώπους του Τύπου. Στην εκδήλωση εμφανίστηκε ο Πάνος και η Ρίτσα Δάβαρη, δίνοντας άλλη βαρύτητα στην παρουσίαση. Αντίστοιχη εκδήλωση (προ 7ετίας δηλαδή) είχαμε να δούμε, με την παρουσίαση του i30.

———————————————————-

Σοβαρά θέματα… καίνε τον κλάδο του αυτοκινήτου. Μήπως ο ΣΕΑΑ θα πρέπει να καθιερώσει μηνιαία (τουλάχιστον) συνέντευξη Τύπου;

———————————————————-

Διάλεξη στο πανεπιστήμιο του Harvard έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο διευθυντής διεθνούς εμπορίου της Namco Γιάννης Ρούσσης. Ο ίδιος μίλησε για την ιστορία του Pony και τους στόχους της εταιρείας.

 
———————————————————-

Επαναλανσάρονται στην ελληνική αγορά τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας αυτοκινήτου – μοτοσικλετών – σκαφών της meguiar’s

———————————————————-

Αν και Παναθηναϊκός η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Mercedes Benz Hellas, Αλεξάνδρα Χρυσσού βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Εθνική Ελλάδος που διοργάνωσε το “make a wish“. Μαζί της και 65 συνεργάτες της μάρκας από τη Βόρεια Ελλάδα. Η Mercedes δεν ήταν απλώς εκεί αλλά στήριξε και οικονομικά την εκδήλωση, κάτι που κάνει αρκετά συχνά χωρίς να το φωνάζει.

 
———————————————————-

Συνεχίζει δυνατά στους 101.8 ο Πάρις Ποντίκας ο οποίος έχει εκπομπή κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Η εκπομπή του, στο μοναδικό πανελλαδικό ραδιόφωνο έχει πολύ μεγάλη απήχηση και ήδη γίνονται σκέψεις για να αρχίσει να βγαίνει καθημερινά στον αέρα.

———————————————————-

Try me now” αναγράφεται στα πλαϊνά της Mercedes που ανήκει στον εξουσιοδοτημένο διανομέα – επισκευαστή Mercedes-Benz, Λάμδα Star. Προφανώς κάποιος την… παραδοκίμασε με αποτέλεσμα αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία!

 
———————————————————-

Στην εκπομπή Hot Seat του Γιάννη Ζουγανέλη στον ΣΚΑΙ εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος Παντελής Πατέλος!!!

 
———————————————————-

Νέος Product Manager δικύκλων στην Yamaha. Ο λόγος για τον Ιωάννη Δρακάκη.

———————————————————-

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Μία εικόνα = χίλιες λέξεις. Ο Δημήτρης Σπυράκης (αριστερά στην φωτό) σε πρωινό τετ α τετ με τον Θωμά Ευθυμίου τον οποίο είχε… στριμώξει για 1.5 ώρα χωρίς να τον αφήσει να βγάλει άχνα!!! Η φωτογραφία είναι του 2006 σε πανευρωπαϊκή παρουσίαση της Renault στη Γαλλία.  

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 5…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 6…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 7…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης