Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Μας έχει… ξετινάξει αυτό το κρύο και προσπαθούμε να συμβιώσουμε μαζί του σε μία χώρα που το μεγαλύτερο ποσοστό έχει αγάπη με τον ήλιο! Ήλιο δεν…
Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι; Κανένας δεν ελέγχει αν αυτά που λέει ο κάθε παρατρεχάμενος έχουν σχέση με την αλήθεια;πολυβλέπουμε, οπότε κάνουμε υπομονή για την επόμενη εβδομάδα μπας αλλάξει η διάθεσή μας.
   
Μαζί με τον καιρό πάντως συμβαδίζει και η αγορά, οπότε αναμένουμε και εκεί να δούμε καλύτερες ημέρες. Καλύτερες ημέρες ευχόμαστε και μάλιστα σύντομα στους συναδέρφους του ΔΟΛ, που περνούν δυστυχώς τον δικό τους Γολγοθά περιμένοντας το αύριο. Όπως μας είπε και συνάδερφος από το Συγκρότημα του ΔΟΛ, το ζητούμενο είναι να μάθουμε τι θα γίνει σύντομα, είτε αυτό έχει θετική είτε αρνητική συνέπεια.
    
Να πάνε όλα καλά γιατί μία φωνή και μάλιστα δυνατή που κλείνει δεν είναι καθόλου καλό. Τα μεγάλα προβλήματα όμως ευχόμαστε να λυθούν και στο Συγκρότημα του Μπόμπολα, που συνεχίζει να καθυστερεί τα δεδουλευμένα και να προκαλεί ανησυχία στους εργαζόμενους.


Αφιερωμένο το παρακάτω video στους…. κακόκεφους και κακομούτσουνους της πιάτσας! Πρωταγωνιστούν στη… δοκιμή του νέου ηχοσυστήματος BOSE στο Nissan Micra οι: Άρης Γαλανόπουλος, Μάριος Μπαρκής, Παντελής Πατέλος, Βασίλης Σαρημπαλίδης και Τάκης Τρακουσέλλης!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κολλητός του… κολλητού!
Πάντως στα του χώρου τώρα, μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως ακόμα και σήμερα τα κολλητιλίκια δεν λένε να σταματήσουν. Δεν ξέρω αν τα γνωρίζουν αυτά οι ιδιοκτήτες των εταιρειών ή οι γενικοί Καλές οι παρέες αλλά από δουλειά… γιοκ; διευθυντές αλλά κάποτε πρέπει να αλλάξουμε. Ενώ ο τρόπος ενημέρωσης, με την ψηφιακή τεχνολογία να έχει εισβάλει δυναμικά έχει αλλάξει κάποιοι συνεχίζουν ακόμα με το… fax!

Σα να μην φτάνει μόνο αυτό υπάρχουν και οι… διαμαρτυρόμενοι που οι γνώστες που έχουν την αίσθηση πως είναι οι καλύτεροι και όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι. Θα πρότεινα να αφήσουμε τους PR-ίστες να κάνουν τη δουλειά τους, αρκεί να την κάνουν με αξιοκρατία και όχι με γνώμονα να μην στεναχωρήσουν. τα… φιλαράκια τους!

«Έφυγε» ο Αντώνης Παρταλιός…
Τελειώνοντας θα ήθελα να εκφράσω και την λύπη μου για τον χαμό του Αντώνη Παρταλιού, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τους αγώνες στην Θεσσαλονίκη και τον Α.Ο.Θ. (Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης) και βοήθησε στα μέγιστα για να βρίσκεται πάντα η Συμπρωτεύουσα στο αγωνιστικό προσκήνιο…

Όπως και να ‘χει, μην ξεχνάτε τον τρόπο που μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας νέα που ίσως να μην… μαθαίνουμε. Μπορείτε λοιπόν  να στέλνετε e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Και εγώ αν ήμουν δίπλα σε ένα Nissan GT-R ΜΥ2017 θα γέλαγαν και τα αυτιά μου! Στην φωτογραφία ο οδηγός αγώνων Ανδρέας Κεχαγιάς που μάλλον... του αρέσει!

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

——————————————————-

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Όταν στην πιάτσα πιάνει δουλειά ο Αλ Πατσίνο
τότε ετοιμαστείτε για φαινόμενο Ελ Νίνιο
Αγαπούλες και λουλούδια
στης πιάτσας τα ψηφιακά καλούδια

——————————————————-

QUIZ No1:
Ποιος επιχειρηματίας ζήτησε να αποκτήσει το 50% μεγάλης ιστοσελίδας αυτοκινήτου αλλά έφαγε πόρτα;

——————————————————-

QUIZ No2:
Ποιοι… διευθυντές συναντήθηκαν για γεύμα στα Βόρεια Προάστια και εμφανίστηκαν και οι δύο με SUV;

——————————————————-

Αρχές Μαρτίου η Audi παρουσιάζει το SQ7 και στελέχη της εισαγωγικής εταιρείας θα ταξιδέψουν μαζί με Έλληνες δημοσιογράφους στον Βόρειο Πόλο. Μιλάμε για ταξίδι 4 ημερών

——————————————————- 

Στην παρουσίαση της 5ης γενιάς Nissan Micra που πραγματοποιήθηκε στην Κροατία ταξίδεψε, εκτός από τον γενικό διευθυντή Μάριο Μπαρκή και τον διευθυντή δημοσίων σχέσεων Γιάννη Μεθενίτη και ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Τάκης Θεοχαράκης.

Από αριστερά: Άρης Γαλανόπουλος, Βασίλης Σαρημπαλίδης, Τάκης Θεοχαράκης, Παντελής Πατέλος και Γιάννης Τσιγκρής

Ο Τάκης Θεοχαράκης (μέση) μαζί με τον Κύπριο δημοσιογράφο Πέτρο Σούτζη (αριστερά) και τον διευθυντή marketing του ομίλου Πιλακούτα Γιώργο Ρούσο

——————————————————-

Τον Μάιο λήγει το συμβόλαιο τύπου Expatriate (το οποίο συμπεριλαμβάνει τα πάντα) του προέδρου της FCA (Alfa Romeo, Fiat κ.λπ.) Πάουλο Καρέλι. Σε λίγες εβδομάδες θα μάθουμε αν θα συνεχίσει στην Ελλάδα ή αν θα μετακομίσει εκτός συνόρων.

Ο Πάουλο Καρέλι βρίσκεται στο τιμόνι της FCA από το 2011

——————————————————-

Στην Φινλανδία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Toyota GT-86 στην οποία παρευρέθησαν 7 Έλληνες δημοσιογράφοι.

——————————————————-

Γεμάτη… Toyota C-HR η έκθεση “Toyota Νέος Κηφισός” στο Αιγάλεω. Πολύ έξυπνη κίνηση για την προώθηση του μοντέλου από την εισαγωγική εταιρεία. Προφανώς θα ακολουθήσουν και αλλες αντιπροσωπείες ανά την Ελλάδα!

Μπαίνεις στην έκθεση και βλέπεις μόνο C-HR!!! Αν μη τι άλλο πρωτότυπη ιδέα!

——————————————————-

Στο Μπιλμπάο πραγματοποιείται τριήμερο παγκόσμιο συνέδριο της μάρκας Skoda, φυσικά και με Έλληνες αντιπροσώπους

——————————————————-

Αυθημερόν παρουσίαση πραγματοποίησε η Mercedes την περασμένη εβδομάδα στην Γερμανία

H υπεύθυνη επικοινωνίας της Mercedes Benz Hellas Αλεξάνδρα Χρυσσού μαζί με τον δημοσιογράφο Γιάννη Σκουφή

——————————————————-

Αν και είχε προσκληθεί από την Toyota, δεν ταξίδεψε στην Φινλανδία ο Σπύρος Ρέκκας για να οδηγήσει σε… ειδικές συνθήκες το GT-86.

——————————————————-

Για… δουλειά πήγε να μιλήσει ο παραγωγός της ραδιοφωνικής εκπομπής Auto Club Παρις Ποντίκας αλλά έπεσε σε πάρτι έκπληξη που του ετοίμασαν η οικογένεια και οι φίλοι του! Ήταν τέτοια η χαρά του που ήταν σα να του είχες δώσει πισωκίνητο αυτοκίνητο με 600 άλογα!

Πάρτι γενεθλίων έκπληξη για τον Πάρι Ποντίκα!!!

 
——————————————————-

Αν και ήταν κατά του Facebook, τελικά υπέκυψε ο Τάκης Πουρναράκης και ήδη βρίσκεται στον «αέρα» εδώ και λίγες ημέρες! Όπως μάθαμε το προφίλ του στα social media «χτίστηκε» στην Φινλανδία με την βοήθεια του δημοσιογράφου Κώστα Φούζα!

Ο Τάκης Πουρναράκης ξεκίνησε τις δημοσιεύσεις στο Facebook!

——————————————————-

Προς τα τέλη Μαρτίου ετοιμάζει διήμερη δημοσιογραφική αποστολή η Suzuki για την παρουσίαση του νέου Swift.

——————————————————-

Στην Μαγιόρκα πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η παρουσίαση του νέου Skoda Kodiaq στην οποία έδωσαν το παρών και Έλληνες δημοσιογράφοι

 
——————————————————-

Το χρονικό διάστημα 15-16 Φεβρουαρίου διοργανώνει παρουσίαση του Yaris η Toyota και συγκεκριμένα στην Ισπανία

 
——————————————————-

Το βάφτισμα του πυρός με την μάρκα Audi πήρε η νέα διευθύντρια marketing Ναυσικά Τριανταφυλλιά η οποία βρέθηκε στην Γερμανία για να οργανώσει μαζί με τον γενικό διευθυντή της Audi, Νικόλα Μπέρναρντ, το πλάνο για το 2017

Η Ναυσικά Τριανταφυλλιά μαζί με τον Νικόλα Μπέρναρντ στο αεροδρόμιο του Μονάχου

 
——————————————————-

Στην Γερμανία βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα και ο training manager του BMW Group Hellas Φώτης Τέμπελος…

O Φώτης Τέμπελος

——————————————————-

Στην Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα η στατική παρουσίαση του νέου SEAT Ibiza. Θα δώσουν το παρών, ο εμπορικός διευθυντής της SEAT Χάρης Δάνδουρας όπως και οι δημοσιογράφοι, Στράτης Χατζηπαναγιώτου και Γιάννης Σταυρόπουλος.

——————————————————-

Νέο τεύχος του περιοδικού 4Τροχοί με εξώφυλλο το Toyota C-HR…

——————————————————-

Νέο τεύχος του Auto Free Sunday με εξώφυλλο τη νέα γενιά του Renault Megane…

——————————————————-

Την Τετάρτη κυκλοφορεί το νέο τεύχος της εφημερίδας GO

 
——————————————————-

Premiumπαρουσίαση με πολύ premium μοντέλο ετοιμάζει σύντομα… premium μάρκα!

——————————————————-

Στην Κροατία και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 7-8 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψουν συνεργάτες της Nissan για εκπαίδευση που θα αφορά στο νέο Micra.

——————————————————-

O Νίκος Διαμαντής

Την 5η ετήσια συνάντηση παρουσία 100 σχεδόν συνεργατών διοργάνωσε η ENPO Hellas του Νίκου Διαμαντή στο ξενοδοχείο Intercontinental. Παράλληλα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την κορυφαία ιαπωνική εταιρεία φρένων Akebono.

Σχεδόν όλοι οι συνεργάτες της ENPO Hellas ήταν εκεί

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες φρένων στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα...

——————————————————-

Κυπελλούχος… σε αγώνα καρτ σε παγωμένη λίμνη και με την θερμοκρασία στους -11 βαθμούς Κελσίου αναδείχτηκε ο Τάκης Πουρναράκης μεταξύ 7 δημοσιογράφων!

Ο Τάκης Πουρναράκης

——————————————————-

Αρχές Φεβρουαρίου οι άνθρωποι της Renault θα πραγματοποιήσουν παρουσίαση του νέου Megane στους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης όπως έκαναν και με το Kadjar πριν μερικούς μήνες…

——————————————————-

Στην Αράχωβα διοργανώνει εκδήλωση η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Jeep τον Φεβρουάριο με οδήγηση του Renegade σε πραγματικές συνθήκες! Μάλλον θα θυμηθούμε τα παλιά…

Στιγμές έντονης δράσης παλαιότερα στην Αράχωβα με Cherokee...

Ο γενικός διευθυντής της Jeep Ανδρέας Σουλουτζιδάκης ετοιμάζει δυναμική παρουσίαση με το Renegade!!!

——————————————————-

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι αλλαγές στην Μοτοδυναμική που αφορά τόσο στην Porsche όσο και στην Yamaha

——————————————————-

Έξω από το αεροδρόμιο του Ντουμπρόβνικ

Ταξίδι σε δύο γκρουπ με 14 δημοσιογράφους πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Nissan στο Ντουμπρόβνικ για την παρουσίαση του νέου Micra. Σχετικό αφιέρωμα τις επόμενες ημέρες στο zougla.gr!!!

Αμέτηρτοι συνδυασμοί χρωμάτων...

——————————————————-

O Στάθης Πετρόπουλος έχει αναλάβει το γραφείο Τύπου του ενιαίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί φέτος με Skoda Fabia.

Ο Στάθης Πετρόπουλος

——————————————————-

Ο Κωνσταντίνος Τράκας, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια σε αγώνες με μονοθέσια γνωστός και με το ψευδώνυμο “Konstantinos“, θα είμαι καλεσμένος του Στράτου Φωτεινέλη και της εκπομπής «Πάνω από τα Όρια» την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο High TV. Μισή ώρα νωρίτερα την ίδια ημέρα θα μεταδοθεί από το Star Κεντρικής Ελλάδας το οποίο εκπέμπει και στην Cosmote TV.

O 'Konstantinos' θα τρέξει φέτος σε πρωτάθλημα με μονοθέσια Formula 4

 
——————————————————-

Δεκαήμερο… στην Αμερική και παρέα με την Michelin ο Πάνος Σεϊτανίδης ο οποίος δεν γλίτωσε από την… τροχαία! Λογικό θα λέγαμε καθώς από τα χέρια του πέρασαν πολλά super cars!

Yes sir!!!!

O Πάνος Σειτανίδης με φόντο μία... Ferrari!

——————————————————-

Το MINI Countryman έρχεται αλλά πρώτα έπρεπε να πραγματοποιηθεί στην Μεγάλη Βρετανία η παρουσίασή του στην οποία παρευρέθησαν μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του BMW Group Κωνσταντίνο Διαμαντή και Έλληνες δημοσιογράφοι.

O Κωνσταντίνος Διαμαντής (αριστερά) με τον Γιάννη Τσιρογιάννη

 
——————————————————-

Ατάκες και… σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου:

 
Για χάρη του Ford EDGE θα γίνει και... Αμερικανάκιας ο Stratisino!!!

Ο... εφιάλτης ακούει στο όνομα Nissan Qashqai

 
Μπορεί να είναι σχεδόν ίδια αλλά για τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου Renault Twingo και Smart forfour τα χωρίζει άβυσσος!

Εμείς να δεις...

Πείνα καταραμένη...

——————————————————-

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

——————————————————-

Την 19η Πανελλήνια συγκέντρωση διοργανώνει το BMW Riders Club Hellas στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα το διάστημα 3-5 Φεβρουαρίου!

——————————————————-

Η Ducati πραγματοποίησε την παγκόσμια παρουσίαση του Scrambler Desert Sled σε μια έρημο της Αλμερίας και σε ένα χολυγουντιανό σκηνικό! Από τη χώρα μας παρευρέθησαν οι Νίκος Βιτσιλάκης και Αποστόλης Μυστιλόγλου από τα περιοδικά Moto&Rider και MoτοΤρίτη αντίστοιχα.

Το Scrambler Desert Sled

 
——————————————————-

Η νέα Honda CBR1000RR

Στο Portimao πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου Honda CBR1000RR και στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο θρύλος του MotoGP Freddie Spencer ο οποίος κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1983 στα 500cc όπως και το 1985 στα 500cc και 250cc (ο μόνος που το έχει κάνει στην ιστορία την ίδια χρονιά). Ο Δημήτρης Διατσίδης που βρέθηκε εκεί για να οδηγήσει τη νέα μοτοσικλέτα κατάφερε να κάνει και τον καλύτερο χρόνο από όλους τους δημοσιογράφους κερδίζοντας την εκτίμηση του Spencer!!!

Ο Δημήτρης Διατσίδης με τον θρύλο του MotoGP Freddie Spencer

 
——————————————————-

Στη Βαρκελώνη η ΚΤΜ έκανε την πανευρωπαϊκή παρουσίαση των μεγάλων της μοντέλων Adventure 1090 και 1290. Τη χώρα μας εκπροσώπησαν οι δημοσιογράφοι Θοδωρής Ερμήλιος (Moto&Rider), Κώστας Γαμβρούλης (ΜοτοΤρίτη), Ηλίας Ντέβελι (Μotorsite) και Τάκης Μανιάτης (Bikeit).

To KTM Adventure

 
——————————————————-

Μια ομάδα φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών, ονόματι TEICM Racing Team, έχει προχωρήσει στη μελέτη και κατασκευή μιας μονοκύλινδρης αγωνιστικής μοτοσικλέτας προκειμένου να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό τουρνουά FIM Supermono Cup 2017. Τέτοια να βλέπουμε να ανεβαίνει το ηθικό μας!!

Η σχεδίαση έγινε στα... Σέρρας!

 
Δημιούργημα των φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών

——————————————————-

Η Brixton Motorcycles έχει έδρα στην Αυστρία και στο εξής αντιπροσωπεύεται και στη χώρα μας από την ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ. Η γκάμα της προς το παρόν περιλαμβάνει ένα πολύ προσεγμένο ρετρό λουκ μοντέλο με κινητήρα 125 κ.εκ., πλην όμως σύντομα θα πλαισιωθεί με περισσότερα

Μοντέλο της αυστριακής Brixton

 
——————————————————-

Μη δίνετε βάση στον αυξημένο αριθμό των μοτοσικλετών και scooter που ταξινομήθηκαν τον Δεκέμβριο, καθόσον αυτές περιλαμβάνουν «πινακιδώματα» αντιπροσώπων και εμπόρων σε μοντέλα που λόγω προδιαγραφών θα αδυνατούσαν να βγάλουν άδεια κυκλοφορίας το 2017...

——————————————————-

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας

Το χρονικό διάστημα 23-29/1/2017 και σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» το περιοδικό Auto Τρίτη πούλησε 3.680 τεύχη.

——————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 15
3. www.gazzetta.gr 17
4. www.newsit.gr 22
5. www.car.gr 28
6. www.sport-fm.gr 30
7. www.pronews.gr 38
8. www.newsbomb.gr 39
9. www.in.gr 60
10. www.newsbeast.gr 66
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 62
2. www.gocar.gr 264
3. www.autotriti.gr 270
4. www.autoblog.gr 502
5. www.drive.gr 737
6. www.4troxoi.gr 748
7. www.autogreeknews.gr 964
8. www.caranddriver.gr 1.001
9. www.ix.gr 1.089
10. www.caroto.gr 1.679
11. www.carzine.gr 2.433
12. www.gonews.gr 2.506
13. www.motornews.gr 2.718
14. www.carwall.gr 3.115
15. www.highoctane.gr 7.991
16. www.enkinisi.gr 8.350
17. www.epitrohon.gr 8.438
18. www.motori.gr 8.656
19. www.kartnews.gr 13.845
20. www.4drivers.gr 14.081
21. www.topspeed.gr 17.167
22. www.auto-internet.gr 24.427
23. www.motorsite.gr 21.687
24. www.automoto.com.gr 31.248
25. www.autoliveris.gr 36.884
26. www.trcoff.gr 36.877
27. www.ixauto.gr 50.789
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 30/1/2017

——————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Τάκης Πουρναράκης (πρώην παρουσιαστής τηλεοπτικών μεταδόσεων της Formula 1) όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!!! Κάπου στην… Φινλανδία!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης