ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή Μεγάλη εβδομάδα να έχουμε. Εβδομάδα των Παθών, εβδομάδα του Χριστιανισμού και καλό θα είναι να επισκεφτούμε και την εκκλησία, ημέρες που είναι. Χρειάζεται και Να πάτε και στην Εκκλησία, μέρες που είναι. Θα νοιώσετε καλύτερα…αυτό, γιατί το έχουμε ξεχάσει, όπως σε αυτή τη χώρα, θα ξεχάσουμε και πολλά άλλα…      

Μπορεί για πολλούς αυτή η εβδομάδα να είναι χαλαρή όμως για κάποιους άλλους είναι σκληρή και με πολύ τρέξιμο. Το πρόβλημα, όπως άλλωστε το έχουμε γράψει είναι η κατάσταση που επικρατεί αλλά και η σταθερότητα που δεν… υπάρχει. Την αναζητούμε λοιπόν γιατί ΔΕΝ πάει άλλο!!!

Οι επιχειρήσεις και γενικότερα ο κλάδος παλεύει με νύχια και με δόντια καθώς το βαρέλι που επενδύει δεν έχει πάτο και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην βιωσιμότητα αλλά και στις θέσεις εργασίας. Γενικότερα ο χάρτης με τις αντιπροσωπείες, τα συνεργεία και οτιδήποτε έχει να κάνει με το κλάδο αλλάζει συνέχεια… Ως πότε όμως;

 Όσοι έχουν τη μύγα και μυγιάζονται ας πάνε να απλώσουν κανά ρούχο...

Εξωστρέφεια
Αυτή την Porsche θέλουμε…Ας χαλαρώσουμε όμως λιγάκι και ας αλλάξουμε σελίδα όπως έκανε και η Porsche που βγήκε προς τα έξω και δυναμικά και το ζήσαμε αυτό στην δημοσιογραφική παρουσίαση που έκανε στις Σέρρες.

Ας βγούμε λοιπόν προς τα έξω, ας δώσουμε τη μάχη και θα κερδίσουμε. Ο επιμένων νικά!!!

Για να είστε διαβασμένοι…
Δεν θα σας κουράσω γιατί είμαι σίγουρος πως ανυπομονείτε να διαβάσετε «Τα νέα της Πιάτσας», για Στα «Νέα της Πιάτσας» θα διαβάσετε όσα δεν… γράφονται! να είστε ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν. Ειδήσεις με βαρύτητα, ειδήσεις που δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού αλλά και ειδήσεις ανάλαφρες και με χιούμορ!

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… χαμπάρι μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

 
Παπαγαλάκια...

——————————————————-

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ*
Το… καρναβάλι πέρασε
και ο κάθε καραγκιόζης την μπάλα έχασε
Νομίζει πως με κόντρες κάτι θα κερδίσει
αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να την πατήσει
*από αναγνώστη

 
——————————————————-

QUIZ:
Άραγε πότε θα μάθουμε ποιος θα είναι ο… ήρωας;

 
——————————————————-

Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την Mazda και την εκπροσώπησή της στην Ελλάδα. Σχετική ενημέρωση σε αναλυτικό… ρεπορτάζ!!!

——————————————————-

Λίγο πάνω από 10.000 ήταν οι επισκέπτες της φετινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα με την ονομασία Auto Festival.

——————————————————- 

Στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών διοργάνωσε η Porsche Ελλάδος εκδήλωση με οδήγηση σχεδόν όλης της γκάμας των μοντέλων. Είκοσι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα γερμανικά αυτοκίνητα και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της εισαγωγικής εταιρείας. Μία κίνηση που μόνο θετικά σχολιάστηκε ενώ έδωσε τη δυνατότητα στους εκπροσώπους του Τύπου να αποκτήσουν και άποψη για τα μοντέλα της μάρκας.

Με όλα τα... τέρατα στην πίστα!

Η παρουσίαση περιλάμβανε και... μάθημα!

Ο πρόεδρος της Μοτοδυναμικής Σωτήρης Χατζίκος αποφάσισε την αλλαγή στα πλάνα και όπως συζητήθηκε στην... πιάτσα άρεσε πολύ!

Αναμνηστική φωτογραφία από τις Σέρρες

——————————————————- 

Αλλαγή στον χάρτη των αντιπροσώπων αυτοκινήτου ενδέχεται να δούμε τις επόμενες εβδομάδες στην Θεσσαλονίκη. Προς το παρόν υπάρχουν έντονες συζητήσεις, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν έπειτα από συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν…

——————————————————- 

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε δημοσιογράφους πραγματοποίησε ο νέος επικεφαλής της Porsche στην Ελλάδα, Θοδωρής Παπαδόπουλος και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Driving Experience στις Σέρρες.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος

——————————————————- 

Παππούς… έγινε από την περασμένη εβδομάδα ο Αντώνης Στοιβαχτάρης της εταιρείας εκδηλώσεων Promauto.

——————————————————- 

Την εμφάνισή του έπειτα από καιρό έκανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Θεοχάρης και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της νέας γενιάς του Suzuki Swift.

Ο Δημήτρης Θεοχάρης


——————————————————-

Όταν είσαι δεμένη οικογένεια θα πας μπροστά, θες δε θες… Τρανταχτό παράδειγμα η οικογένεια Γιαννίρη στην Θεσσαλονίκη που αντιπροσωπεύει από Peugeot, Jeep, Citroen μέχρι και Isuzu. Ούτε κόλλημα να βγουν φωτογραφία πάνω στο Wrangler δεν έχουν! Κοιτάζουν μπροστά και συνεχίζουν...

Η οικογένεια Γιαννίρη...

——————————————————- 

Μαρία Παπαδάκη, Αλεξάνδρα Χρυσού και Νίκος Μαρτίνος βρέθηκαν, από πλευράς τμημάτων δημοσίων σχέσεων – Marketing εισαγωγικών εταιρειών, την ημέρα των εγκαινίων στο Auto Festival της Θεσσαλονίκης.

Αλεξάνδρα Χρυσού (PR στην Mercedes Benz Hellas) και Νίκος Μαρτίνος (PR στην Volvo Car Hellas)...

Η διευθύντρια Marketing των Renault - Dacia, Μαρία Παπαδάκη...
Η Αλεξάνδρα Χρυσού είδε AMG και αμέσως πήγε να ελέγξει τα φρένα!!! Καθόλου τυχαίο γιατί την επομένη 'πέταγε' για Ουγγαρία σε παρουσίαση μοντέλων AMG...

——————————————————- 

Ο Τάσος Μποζίδης είναι σύμβουλος πωλήσεων στην Volvo – Σφακιανάκης στην Θεσσαλονίκη και φίλος της στήλης «Τα Νέα της Πιάτσας». Στην φωτογραφία είναι μαζί με το Νίκο Μαρτίνο (επικεφαλής γραφείου τύπου της Volvo Car Hellas) και με ένα από τα κορίτσια της σουηδικής φίρμας!

——————————————————- 

Ο νεότερος Σταυρόπουλος (γιος του Γιάννη – motori.gr) ήταν στην Θεσσαλονίκη και στην ομάδα του Αντώνη Στοιβαχτάρη που διοργάνωσε το Auto Festival.

Ο Σταυρόπουλος Junior (αριστερά) μαζί με τον αντώνη Στοιβαχτάρη

——————————————————- 

Στους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε η νέα Alfa Romeo Stelvio. Στην εκδήλωση από πλευράς εταιρείας έδωσαν το παρών, Λεωνίδας Δαβουλάρης (διευθυντής marketing) και Κορίνα Πατέλη (διευθύντρια δημοσίων σχέσεων).

Στελέχη της Alfa Romeo (εισαγωγικής και αντιπροσωπείας στην Θεσσαλονίκη) μαζί με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης...

Φωτογραφία από το γεύμα που ακολούθησε...

——————————————————- 

Η Peugeot Γκαλλο Α.Ε. πραγματοποίησε μία πρωτότυπη εκδήλωση στην Σαντορίνη η οποία είχε αποδέκτες του επαγγελματίες του νησιού!

Σαντορίνη και... Peugeot!

——————————————————- 

Εκδήλωση στο “Island” διοργάνωσε η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Suzuki για την παρουσίαση του νέου Swift. Συνολικά 45 δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι Μέσων έδωσαν το παρών. Στην εκδήλωση είδαμε και τον πρόεδρο της εταιρείας Σταύρο Τάκη.

——————————————————-


Η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά έκανε τα εγκαίνια του Auto Festival και περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης…  

Δεν είναι τυχαία από τους πιο αγαπητούς μάνατζερ... Το δείχνει η διάθεσή του!!! Ο λόγος για τον Διονύση Μπατιστατο της Kosmocar (δεξιά στην φωτό)

——————————————————- 

Στην Ολλανδία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου Toyota Yaris.

Από αριστερά: Βαγγέλης Παμπούκης, Άρης Γαλανόπουλος και Μάνος Στεφανής. Και οι τρεις ταξίδεψαν στην Ολλανδία για να οδηγήσουν το νέο Toyota Yaris

——————————————————- 

Στην πίστα Ουγγαρόρινγκ στην Ουγγαρία βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα έξι δημοσιογράφοι για να οδηγήσουν τις εκδόσεις AMG των Mercedes GLA και A Class.

Τυχεροί... όσοι ταξίδεψαν στην Ουγγαρία!

——————————————————- 

Νέο τεύχος (No40) του διαδικτυακού περιοδικού gocar.

——————————————————- 

Ένα εντυπωσιακό καθαρόαιμο αγωνιστικό Audi R8 LMS έκανε την εμφάνισή του στους ελληνικούς αγώνες και συγκεκριμένα στην Ριτσώνα. Το συγκεκριμένο απέκτησε ο Μάριος Ηλιόπουλος της εταιρείας SEAJETS και όπως ήταν αναμενόμενο  τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του. Δυστυχώς το γραφείο Τύπου της οργάνωσης δεν έστειλε ούτε μία φωτογραφία με το… τέρας. Απίστευτο και όμως ελληνικό!

Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις πως ήρθε στην Ελλάδα για να τρέξει σε αγώνες!!!!

——————————————————- 

Ποιοι είναι άραγε οι φωστήρες της αυτοκινητιστικής δημοσιογραφίας σύμφωνα με τον Μιχάλη Κατωπόδη;

Μέρος του άρθρου που δημοσιεύτηκε στο caroto.gr

——————————————————- 

Βρίσκεται εκτός χώρου χρόνια τώρα αλλά όπως μαθαίνουμε είναι καλά!!!

——————————————————-

Ατάκες και… σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου:

Βρίσκεται σε καλό δρόμο...

Βελάκια...

Για τους ανθρώπους της Porsche το Tweet...

Υπονοούμενο για το ρόλο του στο θεσμό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα. Μήπως είναι κάτι παραπάνω από διοργανωτής της εκδήλωσης;

Γουστάρει Peugeot και το φωνάζει!

——————————————————- 

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

——————————————————-

Νέα αντιπροσωπεία μοτοσικλετών BMW θα ανοίξει στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αμαρουσίου. Η συγκεκριμένη θα βρίσκεται δίπλα από την BMW Σφακιανάκης και στο κατάστημα που διατηρούσε η επιχειρηματίας Μοιραράκη (με τα χαλιά).

——————————————————- 

Η αντιπροσωπεία της Triumph παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα όλα τα νέα της μοντέλα 2017. Σε μια πολύ καλά διοργανωμένη εκδήλωση, έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερους από 30 δημοσιογράφους να οδηγήσουν 12 συνολικά μοντέλα!

——————————————————- 

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, δύο Έλληνες δημοσιογράφοι παρευρέθησαν στην παγκόσμια παρουσίαση των νέων ΚΤΜ Duke 125 και 390. Οι Νίκος Βιτσιλάκης και Κώστας Γαμβρούλης είχαν την ευκαιρία να τα οδηγήσουν εντός και εκτός του Τορίνου, καθώς επίσης και στην περίφημη οβάλ πίστα του Lingotto, στην… ταράτσα του παλιού εργοστασίου της Fiat!

——————————————————- 

To Ducati Desmo Owners Club Hellas κλείνει φέτος 10 χρόνια ζωής και θα το γιορτάσει κληρώνοντας ένα Scrambler Sixty2. Ναι, καλά διαβάσατε, ίσως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μια λέσχη θα κληρώσει μοτοσικλέτα!

——————————————————- 

Φρέσκα και πολλά υποσχόμενα μοντέλα μοτοσικλετών 2016 βγαίνουν σε προσφορές πριν καν κλείσουν χρόνο στην αγορά και αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτηθούν από περισσότερους αναβάτες. Κάτι είναι κι αυτό, δεν συμφωνείτε;

——————————————————- 

πληκτρολόγια των υπολογιστών στα γραφεία Τύπου των αντιπροσωπειών έχουν πάρει φωτιά φέτος και ενημερώνουν τα ΜΜΕ για τις συμμετοχές τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα ταχύτητας και motocross. Επιτέλους, οι αγώνες αρχίζουν να βρίσκουν την παλιά τους αίγλη!

 
——————————————————-

Τα KTM Orange Days, που δίνουν τη δυνατότητα σε πολύ κόσμο να οδηγήσει ανά την Ελλάδα μοντέλα της εταιρείας, ξεκίνησαν φέτος στις 8 Απριλίου από τη Ρόδο και θα συνεχιστούν σε διάφορα σημεία της χώρας μέχρι τον Ιούνιο! Επόμενος σταθμός η Αθήνα στις 12 Απριλίου!   

——————————————————-

Νέο τεύχος για το περιοδικό μοτοσικλέτας MotoGP World του Δημήτρη Διατσίδη.

Τεύχος Απριλίου

——————————————————- 

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας

Το χρονικό διάστημα 3-9/4/2017 και σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» το περιοδικό Auto Τρίτη πούλησε 4.040 τεύχη.

——————————————————- 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 15
3. www.gazzetta.gr 17
4. www.sport24.gr 19
5. www.newsit.gr 23
6. www.car.gr 29
7. www.sport-fm.gr 30
8. www.pronews.gr 41
9. www.newsbomb.gr 44
10. www.skai.gr 50
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)
 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 87
2. www.autotriti.gr 281
3. www.gocar.gr 290
4. www.autoblog.gr 580
5. www.drive.gr 647
6. www.4troxoi.gr 761
7. www.autogreeknews.gr 1.029
8. www.caranddriver.gr 1.092
9. www.caroto.gr 1.816
10. www.ix.gr 1.869
11. www.enkinisi.gr 1.982
12. www.carzine.gr 2.399
13. www.motornews.gr 2.410
14. www.motorsite.gr 2.554
15. www.motori.gr 3.163
16. www.carwall.gr 3.995
17. www.gonews.gr 4.597
18. www.epitrohon.gr 6.757
19. www.kartnews.gr 9.299
20. www.topspeed.gr 11.151
21. www.highoctane.gr 11.296
22. www.automoto.com.gr 12.197
23. www.4drivers.gr 13.703
24. www.autoliveris.gr 23.759
25. www.auto-internet.gr 23.847
26. www.trcoff.gr – 44.904
27. www.ixauto.gr 51.230
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 10/4/2017
 

——————————————————- 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το νέο Golf θα πάει καλά… Έχει τον άνθρωπο του. Και αυτός έχει την ομάδα του… Έτσι απλά!

Ο επικεφαλής της μάρκας VW στην Ελλάδα Θανάσης Κονιστής

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης