Η στήλη που ενημερώνει και… αναστατώνει κάθε Δευτέρα με όσα γράφει για το αυτοκίνητο και την Η εβδομαδιαία στήλη αυτοκινήτου και μοπτοσυκλέτας που γράφει όσα δεν… γράφονταιμοτοσυκλέτα επιστρέφει στον διαδικτυακό αέρα την ερχόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή και με φανατικούς αναγνώστες εβδομαδιαία στήλη που δημοσιεύει το zougla.gr και υπογράφει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα «Νέα της Πιάτσας», ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες και γράφουν όσα κανένας άλλος δεν τολμά. Με αποκαλυπτικές ειδήσεις, quiz, πωλήσεις περιοδικών, λίστα με την κατάταξη των ιστοσελίδων αυτοκινήτου αλλά και sites που έχουν στήλη αυτοκινήτου όπως και πολλά άλλα είναι σίγουρο πως θα είστε ενημερωμένοι για οτιδήποτε συμβαίνει στο κλάδο.

Δείτε το τρέιλερ της στήλης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να είστε ενημερωμένοι…
Όποιος γυρίζει… μυρίζει!Μέσα από την στήλη μπορείτε επίσης να μαθαίνετε τις μετακινήσεις στελεχών, τις θέσεις εργασίας, τις αντιπροσωπείες που ανοίγουν ή κλείνουν και να… προμηνύεται το μέλλον με αυτά που θα διαβάζετε έπειτα από διασταυρωμένες πληροφορίες.

Μείνετε συντονισμένοι και σε λίγες ημέρες αρχίζει και πάλι η εναλλακτική ενημέρωση!

Για να διαβάσετε προηγούμενες στήλες από τα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Ξεχάστε αυτές τις εικόνες... Τα κεφάλια μέσα!!!

Ξάπλα... τέλος. Ώρα για δουλειά!!!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης