Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ 100.3 και στον Άρη Γαλανόπουλο μίλησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Βασιλάκης.

Με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για την ηλεκτροκίνηση, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων ξεκαθάρισε πως σε έναν χρόνο από σήμερα θα έχουν εγκατασταθεί τουλάχιστον 10.000 φορτιστές ενώ τα μέτρα και τα κίνητρα έχουν πολύ μεγάλη σημασία κυρίως για τους επαγγελματίες.

Άρης Πορτοσάλτε (δεξιά) και Άρης Γαλανόπουλος φιλοξένησαν στον ΣΚΑΙ 100.3 τον πρόεδρο του ΣΕΑΑ Γιώργο Βασιλάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ ψηλή η επιδότηση των ηλεκτρικών

Ο Γιώργος Βασιλάκης τόνισε επίσης πως έχει εντυπωσιαστεί θετικά σχετικά με το μέγεθος της επιδότησης. Στη συνέχεια η συζήτηση μεταφέρθηκε στις πωλήσεις καινούργιων και μεταχειρισμένων  αυτοκινήτων όπου για πρώτη φορά τα μεταχειρισμένα πέρασαν τα καινούργια.

Για πρώτη φορά σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλάκη οι πωλήσεις μεταχειρισμένων ξεπέρασαν τις αντίστοιχες των καινούργιων

Παραποιημένα στοιχεία σε πολλά μεταχειρισμένα

Τέλος αναφέρθηκε στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα, στα παραποιημένα στοιχεία που έχουν πολλά από αυτά Αυτό που γίνεται με τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα είναι σε βάρος του καταναλωτή…και στο κέρδος που έχουν οι έμποροι από τέτοια οχήματα, εις βάρος του καταναλωτή αλλά και όλων αυτών που θέλουν να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους.

Όταν ρωτήθηκε για κίνητρα και απόσυρση για οχήματα εκτός από τα ηλεκτρικά, ξεκαθάρισε πως μία τέτοια κίνηση θα έχει κόστος για το Κράτος και στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει πράξη.

 

 

Ακούστε τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΕΑΑ Γιώργου Βασιλάκη στον ΣΚΑΙ 100.3

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης