Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο… ψυγείο μπαίνει από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου όλη η χώρα με ελάχιστες δραστηριότητες να είναι εφικτές για τους πολίτες. Μεταξύ άλλων σε αναστολή λειτουργίας μπαίνουν όλα τα ΚΤΕΟ της Ελλάδος, στα πλαίσια Η αναστολή των ΚΤΕΟ θα ισχύσει από 7 έως 29 Νοεμβρίουαντιμετώπισης  του δεύτερου κύματος εξάπλωσης του κορονοϊού.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ που αναφέρει χαρακτηριστικά πως αναμένει τη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΟΜΕΔΙ στην οποία θα προβλέπονται ότι και την περασμένη άνοιξη. Συγκεκριμένα παράταση των δελτίων τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ όλων των κατηγοριών οχημάτων που λήγουν εντός της περιόδου που θα ισχύει το lockdown και εξαίρεση των ΚΤΕΟ που διαθέτουν εγκεκριμένη – αδειοδοτημένη αυτόματη γραμμή τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων για τον τεχνικό έλεγχο (κατόπιν ραντεβού) φορτηγών και λεωφορείων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές.

Στην πράξη και με δεδομένου ότι μέχρι σήμερα πραγματοποιούνται περίπου 40.000 τεχνικοί έλεγχοι την εβδομάδα, ο συνολικός αριθμός των οχημάτων που αφορούν τα μέτρα για το προσεχές διάστημα των τριών εβδομάδων προβλέπεται σε περίπου 120.000 οχήματα.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης