Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες ή καλύτερα πέρυσι (!) θα διαβάσατε το άρθρο με τις αναζητήσεις στο Google (διαβάστε το σχετικό άρθρο πατώντας ΕΔΩ) που έκαναν οι Έλληνες. Εκτός όμως από τις μάρκες που Η BMW ήταν κορυφαία μάρκα σε αναζητήσεις το 2017 στο Google και αυτό φάνηκε και από τις πωλήσεις που έκανε στην Ελλάδα…έψαξαν οι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποίησαν και λέξεις – κλειδιά γιατί δεν έψαχναν μόνο τη μάρκα αλλά και το μοντέλο που τους ενδιέφερε.

Από τις δεκάδες μάρκες επιλέξαμε την BMW για να δούμε τι μοντέλα έψαξαν να δουν και να ενημερωθούν οι Έλληνες, το 2017. Είναι χαρακτηριστικό πως το όνομα της γερμανικής φίρμας φιγουράρει πολύ ψηλά στη σχετική λίστα των αναζητήσεων και όπως αποδεικνύεται οι συμπατριώτες μας έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τα γρήγορα μοντέλα της γκάμας της όπως και για την X1 που ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.

Το BMW i8 ήταν το κορυφαίο σε αναζητήσεις στο Google για την μάρκα BMW το 2017 (στην φωτιγραφία η έκδοση cabrio που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κορυφή το i8
Πρώτο σε απήχηση (κλικ) ήταν το BMW i8, το υβριδικό μοντέλο που συνδυάζει κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα και μαζί αποδίδουν 362 ίππους! Οι λέξεις αυτές δηλαδή «BMW i8» O κόσμος έψαξε σπορ και προηγμένα τεχνολογικά μοντέλα…συγκέντρωσαν τις περισσότερες αναζητήσεις για την BMW το 2017. Ακολούθησε η αναζήτηση της λέξης BMW X1 και όπως αποδείχτηκε το κοινό δεν έμεινε μόνο στο ψάξιμο αλλά προχώρησε και σε αγορά χιλιάδων μονάδων!

Πιο κάτω BMW M3 και BMW M4 έκαναν το δικό τους παιχνίδι, καθώς είναι γνωστή η αγάπη των φίλων της ταχύτητας για τα μοντέλα που συνοδεύονται με το γράμμα «Μ». Tην πεντάδα συμπλήρωσε η BMW X6, ένα ιδιαίτερο σπορ SUV με εντυπωσιακή σχεδίαση.

Για περισσότερες πληροφοορίες σχετικά με τα μοντέλα της BMW πατήστε ΕΔΩ

Η BMW X1 ήταν Νο2 σε αναζητήσεις τη χρονιά που πέρασε...

TOP5 αναζητήσεων BMW στο Google*
BMW i8
BMW X1
BMW M3
BMW M4
BMW X6
*για το 2017

Η BMW M3 βρέθηκε στην 3η θέση και ήταν απολύτως λογικό...
Η BMW M4 ήταν Νο4 σε αναζητήσεις το 2017
Πάρα πολύς κόσμος έψαξε στοιχεία για την BMW X6

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης