Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την Τρίτη 19 Μαΐου στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας της διεύθυνσης διαχείρισης δημόσιου υλικού θα πραγματοποιηθούν δημοπρασίες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Το θέμα μπορεί να μην κυκλοφόρησε από τoν (πρώην) ΟΔΔΥ, ωστόσο το zougla.gr έκανε γνωστό στον κόσμο για τις δημοπρασίες στις οποίες θα πουληθούν οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων, παρατημένα κρατικά αυτοκίνητα κ.ά.

Ξεχωριστή δημοπρασία για κάθε όχημα
Διαβάστε την διακήρυξη της Δ.Δ.Δ.Υ. για να ξέρετε τι ισχύει και τι όχι στις δημοπρασίες των συγκεκριμένων οχημάτων Να σημειώσουμε πως για κάθε ένα όχημα θα υπάρξει ξεχωριστή προφορική δημοπρασία με τιμή εκκίνησης που έχει δώσει η εν λόγω υπηρεσία και δημοσιεύσαμε σε παλαιότερο άρθρο. Για όσους δεν γνωρίζουν αλλά ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο να τονίσουμε πως μπορούν να τα ελέγξουν από κοντά και μάλιστα με δικό τους μηχανικό μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαΐου (έως 13:30).

Η διακήρυξη με τον αριθμό 3863 έχει βγει στον αέρα και ο καθένας μπορεί να την μελετήσει για να αποκτήσει ένα από τα 103 οχήματα που θα πουληθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε την συγκεκριμένη διακήρυξη στην οποία περιλαμβάνονται αλλά και τη λίστα με όλα τα οχήματα προς πώληση πατήστε ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: O ΟΔΔΥ δημοπρατεί 103 οχήματα με τιμές από 130€ για δίκυκλα και 300 για αυτοκίνητα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης