Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα John Cooper Works  σε μοντέλα της MINI μεταφράζεται σε… επιδόσεις και κρατήματα. Η Έ,έ έρχεται!δεύτερη γενιά του Countryman που αναμένεται στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο θα εμφανιστεί λίγο αργότερα και στην κορυφαία έκδοση με τα πολλά… άλογα.
  
Σύμφωνα με τους Βρετανούς (ή… Γερμανούς αν προτιμάτε) το MINI John Cooper Works Countryman θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Απρίλιο στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης και αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει στις αγορές.

Η οικογένεια John Cooper Works...

Με 231 ίππους!
Η συγκεκριμένη έκδοση θα αποδίδει 231 ίππους (350 Nm ροπή) από ένα μηχανικό σύνολο 2.0 λίτρων Πολύ… γκάζι τα MINI by John Cooper Works! ενώ θα συνδυάζεται και με σύστημα τετρακίνησης. Στη γλώσσα των αριθμών, η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα θα έρχεται σε 6.5 δευτερόλεπτα ενώ η μέση κατανάλωση καυσίμου θα κυμαίνεται στα 7.7 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, το βρετανικό πολυτελές μοντέλο θα εφοδιάζεται με σπορ ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών John Cooper Works, φρένα Brembo, ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα, αεραγωγό ψύξης και ένα ξεχωριστό εσωτερικό με σπορ καθίσματα John Cooper Works.

Έρχεται πολύ σύντομα το ισχυρότερο MINI...

Και με αυτόματο κιβώτιο
Το νέο MINI John Cooper Works Countryman θα είναι διαθέσιμο με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με Το νέο Countryman δεν είναι μόνο γρήγορο αλλά έχει και χώρους…αυτόματο 8 σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι κατά 0,8 – 0,7 δεύτερα αντίστοιχα ταχύτερο από το MINI Cooper S Countryman ALL4 ενώ η διαφορά θα γίνεται «ορατή» στον οδηγό και στις ρεπρίζ.

Να σημειώσουμε επίσης πως με την προσθήκη 17 εκατοστών στο μήκος και 7.5 εκατοστών στο μεταξόνιο η ευρυχωρία για τους επιβάτες έχει αυξηθεί σημαντικά ενώ ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 450 λίτρα (1.390 με πεσμένα τα καθίσματα).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο MINI Countryman πατήστε ΕΔΩ

 
Κορυφαία η ποιότητα στο εσωτερικό του νέου Countryman...

H πρώτη (αριστερά) και η δεύτερη γενιά που έρχεται!
Οι διαφορές στην παλιά και στη νέα γενιά...
Το όνομα COUNTRYMAN με μεγάλα γράμματα και στα δεξιά το λογότυπο John Cooper Works...
Μεγάλοι οι χώροι για τους πίσω επιβάτες...
Δέρμα αλκαντάρα ντύνει τις πόρτες του νέου MINI Countryman...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης