Η Audi παρουσίασε το νέο της αγωνιστικό RS3 το οποίο θα αντικαταστήσει την πρώτη γενιά του RS3 LMS. Έμφαση στην ασφάλεια έχει δώσει η Audi στο αγωνιστικό RS3 LMSΤο μοντέλο του 2021 βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης, και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι διαθέσιμο σε ομάδες και ιδιώτες.

Εξωτερικά το αγωνιστικό είναι άκρως εντυπωσιακό στα χρώματα της Audi Sport. Το εμπρός μέρος είναι πολύ άγριο με τεράστιες γρίλιες στη μάσκα και ακόμα πιο μεγάλους αεραγωγούς στο καπό. Όσο για το πίσω μέρος, η τεράστια αεροτομή κάνει τη διαφορά, ενώ η εξάτμιση είναι τοποθετημένη στο κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιγάντια πίσω αεροτομή βοηθάει στην αεροδυναμική του RS3

Βελτίωση στις αναρτήσεις και τα συστήματα ασφάλειας

Το μηχανικό σύνολο του νέου RS3 LMS παραμένει ίδιο με την προηγούμενη γενιά. ΑποδίδειΚινητήρας 2,0 λίτρων της οικογένειας ΕΑ888 με απόδοση 340 ίππους… 340 ίππους με 420 Nm ροπής, η μετάδοση γίνεται μέσω ενός σειριακού 6τάχυτου αγωνιστικού κιβωτίου και η κίνηση περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω ενός ρυθμιζόμενου διαφορικού. Οι αναρτήσεις είναι εντελώς καινούριες με γόνατα McPherson τα οποία επιτρέπουν γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης και συνδέσμους τεσσάρων σημείων στον κάθε άξονα για καλύτερη σταθερότητα και απορρόφηση των κραδασμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Audi αναφέρει πως αυτό το RS3 LMS προσφέρει τις περισσότερες επιλογές εξαρτημάτων ασφάλειας στην κατηγορία των αυτοκινήτων τουρισμού με ζώνες έξι σημείων, αγωνιστικά καθίσματα, σύστημα πυρόσβεσης και ατσάλινο roll cage. Η τιμή του Audi RS3 LMS δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά αναμένεται κοντά στα 130.000€.

Η παρουσίαση του νέου RS3 LMS από την Audi

 

Πολύ πιο αρμονική η σχεδίαση του νέου RS3 LMS νέας γενιάς

Θέση οδήγησης υψηλού επιπέδου με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και συστήματα ασφάλειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποχωρεί από το τιμόνι της Audi ο Νικόλας Μπέρναρντ

Στις 9 Φεβρουάριου η μεγάλη πρεμιέρα των Audi e-tron GT και RS e-tron GT

Audi, BMW ή Mercedes πούλησε τα περισσότερα αυτοκίνητα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης