Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα που πωλούνται στην Ελλάδα είναι το Citroen C4. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία (ΣΕΑΑ) το 2014 ταξινομήθηκαν 834 μονάδες ή ακόμα καλύτερα σχεδόν Στην Ελλάδα βρίσκεται η χαμηλότερη τιμή του Citroen C4 5 στους 100 πελάτες της κατηγορίας απέκτησαν το τελευταίας γενιάς C4.

Όπως αποδεικνύεται, σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η οικονομική πολιτική που ακολουθεί η εισαγωγική εταιρεία η οποία καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να κάνει… θαύματα και να διαθέτει τα μοντέλα της πιο φθηνά από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

To εσωτερικό του Citroen C4...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 13.840 ευρώ…
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτό με το Citroen C4 diesel το οποίο θεωρείται για μεγάλη μερίδα αγοραστών ως η καλύτερη επιλογή. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η πετρελαιοκίνητη έκδοση κοστίζει 13.840 ευρώ και δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι η τιμή είναι απίστευτη συγκρίνοντάς της με την αντίστοιχη της Γαλλίας, της χώρας δηλαδή προέλευσης του μοντέλου.

Στην Γαλλία η αρχική τιμή του C4 είναι κοντά στα 19.000 ευρώ, δηλαδή σχεδόν 5.000 ευρώ ακριβότερα από ότι πωλείται στην Ελλάδα!!! Να σημειώσουμε ωστόσο, πως και στη χώρα μας η αρχική τιμή είναι τα 18.410 ευρώ αλλά με την έκπτωση της εισαγωγικής εταιρείας σε συνδυασμό και με το όφελος της απόσυρσης πέφτει τόσο χαμηλά, κάνοντας το αυτοκίνητο, το πιο προσιτό στην κατηγορία του. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης